Gal iš patirties galėtumėt padėt man susigaudyt: kol dar pas jus neskaitinėjau, paskubėjau nusipirkt hobby line laką, kiek suprantu, ant sottile jis turėjo tikti.
lakas
Bet kai tepiau (laimei, tik ant bandomosios lentutės), jis man "išplovė" aliejinius dažus iš įtrūkimų . Taip ir nesupratau, ką negerai dariau. Gal aliejiniai buvo gerai neišdžiuvę .
Ar naudojat kuri nors tepamą laką alkoholio pagrindu?
Sveikutes,
Esu naujoke, bet dekupazinu jau puse metuku.
Kai turesiu nuotraukyciu, butinai ikelsiu pasirodyti
Esu naujoke, bet dekupazinu jau puse metuku.
Kai turesiu nuotraukyciu, butinai ikelsiu pasirodyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 20, 13:57)
Gal iš patirties galėtumėt padėt man susigaudyt: kol dar pas jus neskaitinėjau, paskubėjau nusipirkt hobby line laką, kiek suprantu, ant sottile jis turėjo tikti.
lakas
Bet kai tepiau (laimei, tik ant bandomosios lentutės), jis man "išplovė" aliejinius dažus iš įtrūkimų . Taip ir nesupratau, ką negerai dariau. Gal aliejiniai buvo gerai neišdžiuvę .
lakas
Aliejiniai buvo iki galo neišdžiuvę...ir man buvo tokia pati bėda.. ..Tai dabar lakuoju tik po kokių dviejų dienų..na min po paros..
Aišku geriausia pirmas sluoksnis purškiamo lako, nes jis tikrai nieko neišplautų..bet jei turi tokį, tai reikia palaukti, kol pilnai išdžiūs aliejiniai..
QUOTE(-barsyle- @ 2009 03 20, 14:43)
pritariu tavo nuomonej,klp nelabai ir parduotuviu yra kur tokiais dalykais prekiauja,vienintele Artmanija zinau,
yra dar viena parduotuve spec. grinai priesais artmanija Viktorijos viesbutije. DECO. prekiauja stamperijos priemonem. na ir dailininku parde netoli skandalo (teptukai, dazai, folijos ir pan dalykai.)
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 20, 14:13)
yra dar viena parduotuve spec. grinai priesais artmanija Viktorijos viesbutije. DECO. prekiauja stamperijos priemonem. na ir dailininku parde netoli skandalo (teptukai, dazai, folijos ir pan dalykai.)
Kurioj vietoj tas skandalas?
QUOTE(Salne @ 2009 03 20, 14:08)
Aliejiniai buvo iki galo neišdžiuvę...ir man buvo tokia pati bėda.. ..Tai dabar lakuoju tik po kokių dviejų dienų..na min po paros..
Aišku geriausia pirmas sluoksnis purškiamo lako, nes jis tikrai nieko neišplautų..bet jei turi tokį, tai reikia palaukti, kol pilnai išdžiūs aliejiniai..
Aišku tada . Laukti taip sunku ...
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 20, 14:13)
va sitos nezinojau,reiks kada uzsukti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 20, 14:57)
lakas
lakas
TEPEI skirtingu firmu priemones todel galbut ivyko kazkokia reakcija nes kai tepu stamperijos laka ant aliejiniu jie tikrai lieka tarpeliuose. Norint naudot kazka kas nera firmos rekomenduojama geriau atlikti izoliacija purskiamu laku tai uztvirtinsi tai ka i tarpelius ikisai . Aliejiniu lieka pakankamai mazai kad ju ne spec dziovinti nereik jie neturi itakos tai ka ant virsasu tepsi
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 20, 14:41)
TEPEI skirtingu firmu priemones todel galbut ivyko kazkokia reakcija
gal ir tai turejo reikšmės . Ai, išvis be reikalo tą hobby line pirkau: su purškiamu man žymiai labiau patiko, o tas tepamas dar ir smirda nerealiai, terpentinu tokiu... brrr...
tikrai niekada nelaukiu kol aliejiniai iszdius nors tiesa pasakius visada naudoju purskiama o ta spec stamperios laka tik sagems naudoju ir tiesiog del situacijos buna blyneliai jau pastoveje tai gal ir nesusiduriau, bet realiai salne ka tu tepei iskarp po itrinimu? jauciu kad cia ne del aliejiniu.Speju kad vel tepei kazka netinkamo nesuderinamo
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 20, 15:27)
Kurioj vietoj tas skandalas?
kanto gatvej skandalas. o ta dailininku parde randasi paciam gale jos
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 20, 14:45)
tikrai niekada nelaukiu kol aliejiniai iszdius nors tiesa pasakius visada naudoju purskiama o ta spec stamperios laka tik sagems naudoju ir tiesiog del situacijos buna blyneliai jau pastoveje tai gal ir nesusiduriau, bet realiai salne ka tu tepei iskarp po itrinimu? jauciu kad cia ne del aliejiniu.Speju kad vel tepei kazka netinkamo nesuderinamo
Tu mane sumaišei su kažkuo.. ..Aš dabar naudoju purškiamą pirmam sluoksniui..Nors anksčiau, kelis pirmus kartus po įtrinimų aliejiniais tepdavau aliejiniu - alkoholiniu, na tuo smirdančiu laku..ir man tepant tarsi išsiplaudavo iš tarpų tie aliejiniai dažai..Bet jei palaukdavau kokią parą-dvi tai lakuojant niekas neišsiplaudavo..tai aš ir manau, kad paprasčiausiai aliejiniai dažai dar nebūdavo gerai išdžiuvę, kad juos tas alkoholinis-aliejinis lakas ir išplaudavo..Todėl dabar naudoji pradžioj purškiamą..o paskui jau akriliniu laku užlakuoju dar kelis sluoksnius..