heh, pati dabar kaip tik tvarkausi krepšus visokius. tai ale supratau, kad reiktų man truputį apsiramint su nagų lakais, bet vis maga išbandyt visokias spalvas ir visokių firmų lakus ir su tais visokiais papuošimais nagams irgi galėčiau jau nebežiūrėt į jų pusę
dėl tušų, tai turiu penkis gal, bet du iš viso nukišti giliausiai ir nenaudojami, du naudojami, o vienas baigiasi jau n-laiko, bet kai graži pakuotė, tai gaila mest ir pudrų turiu bene tris, iš kurių tik vieną naudoju. nu bet vis tiek o mažu prireiks dar, tai ir nemetu lauk
QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 29, 15:38)
Sunkokas atvejis sakyčiau, aš jau skaitau kad pas mane žiauriai daug, bet pudrų tai pora turiu, vieną šviesesnę, vieną tamsesnę ir pora matiškumui suteikt tų baltų, ilgai nepirksiu, nes visos mylimos ir naudojamos, o tušų tai irgi daugiau negu reikia turiu, dabar malyg 3 ar 4, smagiausia, kad pora jau baigias
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 03 29, 16:00)
heh, pati dabar kaip tik tvarkausi krepšus visokius. tai ale supratau, kad reiktų man truputį apsiramint su nagų lakais, bet vis maga išbandyt visokias spalvas ir visokių firmų lakus ir su tais visokiais papuošimais nagams irgi galėčiau jau nebežiūrėt į jų pusę
dėl tušų, tai turiu penkis gal, bet du iš viso nukišti giliausiai ir nenaudojami, du naudojami, o vienas baigiasi jau n-laiko, bet kai graži pakuotė, tai gaila mest ir pudrų turiu bene tris, iš kurių tik vieną naudoju. nu bet vis tiek o mažu prireiks dar, tai ir nemetu lauk
Man vis dėlto atrodo kad optimizuotis reikėtų labiau ne dekoratyvinę, nes jos reikia įvairiom progom, juk ir bronzato ir šiaip visokių daikčiukų, skirtų ryškesniam makiažui ir skirtingiem metų laikam, o vat priežiūros priemonės, tai tikrai užtenka vieno prausiklio, vieno toniko, kremų gali būt ir 2, bet šiaip va čia nereikia kelių daiktų vienos paskirties
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 29, 15:48)
O kodėėėėėl? T.y. kam tau jų reikia ir kaip jie atsidūrė krepšyje? Gal dalį jau metas mesti lauk?
kaip atsidure? na lb paprastai man patiko, tai ir nusipirkau, kelias pudras gavau dovanu
o del tusu, tai as 12 turiu nenaudojamu ir tik 1 naudojama
QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 29, 16:06)
kaip atsidure? na lb paprastai man patiko, tai ir nusipirkau, kelias pudras gavau dovanu
Aš vieną uždarytą turiu, kad negestų, net nepradėtas, o jeigu jau pradėti taigi jų galiojimas nelabai ilgas
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 29, 16:05)
Sunkokas atvejis sakyčiau, aš jau skaitau kad pas mane žiauriai daug, bet pudrų tai pora turiu, vieną šviesesnę, vieną tamsesnę ir pora matiškumui suteikt tų baltų, ilgai nepirksiu, nes visos mylimos ir naudojamos, o tušų tai irgi daugiau negu reikia turiu, dabar malyg 3 ar 4, smagiausia, kad pora jau baigias
man irgi smagu, kai baigiasi, todel i jo vieta nusiperku dar kokius 2-3, su tokia mintim "o, jei man graus akis ar nepatiks siaip, kuom tada pasidazysiu, o iseiti i viesuma reikia" na taip ir kaupiasi... prisiskaitau, kad ten ar ten akcijos, tai ir nesusilaikau
svarbiausia, kad nepraimu po 4-5 tusus ir laikau
QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 29, 16:10)
man irgi smagu, kai baigiasi, todel i jo vieta nusiperku dar kokius 2-3, su tokia mintim "o, jei man graus akis ar nepatiks siaip, kuom tada pasidazysiu, o iseiti i viesuma reikia" na taip ir kaupiasi... prisiskaitau, kad ten ar ten akcijos, tai ir nesusilaikau
Aš jau kuris laikas sau sakau stop visai kosmetikai, tik reikėjo aną dieną krempudros, ir kaip jau žinot ta balta pudra labai tiko ir patiko, tai nesmerkiu savęs, nes sunaudosiu gana greitai, o tušai tai ilgai reikia laukt kol sueina, todėl jau senokai neperku
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 29, 16:12)
Aš jau kuris laikas sau sakau stop visai kosmetikai, tik reikėjo aną dieną krempudros, ir kaip jau žinot ta balta pudra labai tiko ir patiko, tai nesmerkiu savęs, nes sunaudosiu gana greitai, o tušai tai ilgai reikia laukt kol sueina, todėl jau senokai neperku
gerai, kad Jus turite "stabdi"
na per sventes viska suinventorizuosiu ir idesiu cia-teismui
kaip susilaikote nieko nepirkusi? man reiketu viesu mokymu
Aš nieko neperku nes nenoriu sandėliuot kosmetikos, nes ji genda, ją reik kažkur laikyt, ir naudot. Nes nenaudojamais daiktas nenoriu apsikraut.
Kitas dalykas- pinigai. Man juos gaila mėtyt bet kam, dabar turiu preliminarų sąrašą ko reikia ir perku kokybišką, dažniausiai jau išbandytą kosmetiką. Kartais renkuos kažką naujo, bet jei tik įmanoma, prieš perkant produktą išbandau.
kiekybė man "nežaidžia".
Kitas dalykas- pinigai. Man juos gaila mėtyt bet kam, dabar turiu preliminarų sąrašą ko reikia ir perku kokybišką, dažniausiai jau išbandytą kosmetiką. Kartais renkuos kažką naujo, bet jei tik įmanoma, prieš perkant produktą išbandau.
kiekybė man "nežaidžia".
QUOTE(Almost @ 2010 03 29, 16:00)
tai nenaudojamą ir dar tinkamą naudoti kosmetiką galima nešt į išparduotuvę ir parduoti. Pvz jei nusiperku ir kokį mėnesį nenaudoju - tai parduodu ir tiek.
Dėl gražios pakuotės seniai nesandėliuoju... Kai pagalvoji kiek mažai žmogui tereikia , o kiek apsikrauni tai žiauru :
QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 29, 16:16)
gerai, kad Jus turite "stabdi"
Na kai susiinventorizuoji ir atsiranda stabdys
Man tai geriausia nufotografuot Sm kosmetikos krepšelių temai ir tada apžiūriu, ko ir kiek turiu, kai pabaigiu, ant nuotraukos uždedu per paint kryžiuką, kad žinočiau, kiek jau pasibaigė, ko jau reikėtų ir t.t.
QUOTE(Marla @ 2010 03 29, 16:47)
Aš nieko neperku nes nenoriu sandėliuot kosmetikos, nes ji genda, ją reik kažkur laikyt, ir naudot. Nes nenaudojamais daiktas nenoriu apsikraut.
kiekybė man "nežaidžia".
kiekybė man "nežaidžia".
Pastebėjau, kad labai mažai perkat, ir jeigu jau perkat tai nedaug ir gerai
Man irgi smagiausia pirkti jau išbandytą kosmetiką, nes tikrai nebūna išmetami pinigai į balą