QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 11, 20:51)
O kaip jums tas jautrumas pasireiskia? Man isiplovus galva su betkokiusampunu viskas o,bet antra trecia diena traaaagiskai niezti,kasaus ir kasaus nesiriebaluoja,bet vistiek tenka daznai plaut,kad nebenieztetu
maniskiai riebaluojasi, plaunu kas antra, bet pastebejau, jei ilgiau neplaunu vos ne luobas luptis pradeda o man jautrumas pasireiskia, kad oda pasidaro nebetolygi, lieciant galvos oda juntami kazkokie odos islikumai, jei pasikasau slapiuot pradeda, tada toks jausmas kad visa nusilupa ir vel gerai gal neriuos kaip gyvate
bandziau ir sampunus skiest ir aliejais tept, bet niekas nepadeda, tik keli megstami sampunai pastaruoju metu jau senai beturejau ta "dziaugsma" kirpyklose niekad neleidziu plaut, nes pora kartu taip uzsisiause oda, kad ojoj
as manau kad man uzsiterse oda nuo TIGI'u ir kitu stipriu kosmetiniu sampunu
QUOTE(puffy_ @ 2009 12 12, 11:23)
Mano oda irgi nebuvo jautri... o po Tigi tai buvo bėda. Tai tikrai pritarsiu tau dėl to. Ilgą laiką ploviau tik O'Risingu, bet kai jo praktiškai nebeliko - persimečiau ant kaaral. Naudoju jau kokias 3 savaites. Kol kas neerzina. Dabar svarstau ar man pylingo galvos odai reikia ar ne : atseit apnašų likučius pašalina ir valo. Nu bet čia jau antioptimizacija
Dabar pas mane rodos +/- normaliai su priemonėm, tik va veido priemonės baiginėjas ir noriu vėl puslitrinio veido prausiklio ir kremo su dozatoriumi. Dar tušo reikia : Tik nežinau kokį pirkti :
QUOTE(jadzka @ 2009 12 13, 08:48)
Dabar pas mane rodos +/- normaliai su priemonėm, tik va veido priemonės baiginėjas ir noriu vėl puslitrinio veido prausiklio ir kremo su dozatoriumi. Dar tušo reikia : Tik nežinau kokį pirkti :
O kokių būna puslitrinių veido prausiklių? Esu tik Clinique mačiusi, reiketų ir man didelės talpos
QUOTE(delamorte @ 2009 12 13, 11:53)
O kokių būna puslitrinių veido prausiklių? Esu tik Clinique mačiusi, reiketų ir man didelės talpos
LBB M120 Turėjau jautrios odos prausiklį, tai tikrai geras buvo... Tik norisi gal kažko naujo :
O Clinique kaip?
http://www.baltora.l...vigation&id=122
QUOTE(jadzka @ 2009 12 13, 08:48)
Mano oda irgi nebuvo jautri... o po Tigi tai buvo bėda. Tai tikrai pritarsiu tau dėl to. Ilgą laiką ploviau tik O'Risingu, bet kai jo praktiškai nebeliko - persimečiau ant kaaral. Naudoju jau kokias 3 savaites. Kol kas neerzina. Dabar svarstau ar man pylingo galvos odai reikia ar ne : atseit apnašų likučius pašalina ir valo. Nu bet čia jau antioptimizacija
as giliai valancius tam reikalui naudoju, bet labai gundausi wella SP shampeelingu kiek zinau FA ji naudoja ir giria
QUOTE(puffy_ @ 2009 12 13, 12:59)
as giliai valancius tam reikalui naudoju, bet labai gundausi wella SP shampeelingu kiek zinau FA ji naudoja ir giria
O tai jis grūdeliais ar kaip šampūnas? Nes tas ką aš nužiūrėjau atseit su grūdeliais ir skatina plaukų augimą ir t.t. : vat ir prisigalvoju nesąmonių visokių
QUOTE(jadzka @ 2009 12 13, 11:14)
LBB M120 Turėjau jautrios odos prausiklį, tai tikrai geras buvo... Tik norisi gal kažko naujo :
O Clinique kaip?
O Clinique kaip?
Clinique turėjau 3jų žingsnių sistemą, ji odos valymui, todėl prausiklis neplauna makiažo, jis odos nešvarumams, tai nežinau kaip vertinti, nes man ir 2step losjonas netiko, ir šiaip nemėgstu, kai reikia daug skirtingų priemonių veidui valyti, optimizacija visgi
QUOTE(jadzka @ 2009 12 13, 12:06)
O tai jis grūdeliais ar kaip šampūnas? Nes tas ką aš nužiūrėjau atseit su grūdeliais ir skatina plaukų augimą ir t.t. : vat ir prisigalvoju nesąmonių visokių
speju kad gali buti su grudeliais, bet tik speju reiketu FA uzklausti
kokia dar optimizacija kai oda cirkus krecia??? jei tik padėtų net ne vieną tokią priemonę naudočiau
žodžiu shampeelingas mano ateities pirkinių sąraše
QUOTE(jadzka @ 2009 08 12, 21:13)
Pas mane nei vonioj, nei kažkur kitur nėra vietos sandėliavimui
QUOTE(begike @ 2009 12 06, 00:39)
jei kam reik pagalbos optimizuojant, mielai patarsiu
būtų įdomu tavo strategiją išgirsti
Aš irgi netiu kur sandėliuot, bet sandėliuoju. Po Kalėdų...
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 01 26, 20:39)
būtų įdomu tavo strategiją išgirsti
mano strategija tokia: naudoti priemones pagal odos poreikius, o ne reklama, kuri persa: prausiklis, tonikas, kremas, sveitiklis, kauke ir t.t. Jei neseksi sios programos, neva turesi labai nesvaria, negrazia oda...
Pvz. as zinau, kad sveitikliu man negalima, tonikai man nepatinka ir nematau prasmes juos naudot, kaukes irgi nereikia, jei oda atrodo ir jauciasi gerai.
Zodziu reik gerai pazint savo oda, plaukus ir naudot tik pagal poreiki, o ne tam, kad taip "reikia"