QUOTE(Marla @ 2009 12 09, 09:55)
Mėginukų Clarins buvau gavus seniai Kristianoj, bet paskutinįkart gavau Douglas. Ten gal dar ir turi. Paklausk prie progos
2. Dėl šampūno ir galvos odos pas mane ta pati problema- pleiskanos. Bandausi šiuo metu nebrangius variantus ir dažniausia plaukam viskas gerai, bet oda
, ne tai. Išbandyti ir greičiausiai nebus kartojami: Faith in Nature aloe atrodo, žalias, Hymalaya normaliems plaukams, nuo pleiskanų. Dabar galvoju išbandyt Margaritos kokį alaus šampūną...arba Rasos naujų pasirodė su vaistažolėm ar panašiai. Reiktų rekomendacijų dar
3. Dėl muilo aš irgi senokai muilu pakeičiau visas dušo želes, nebent per Kalėdas eilinį sykį gausiu, mėgsta tetos padovanot,
skaniai kvepiančių, tai turėsiu ką optimizuot iš naujo
O jei negausiu, kokį muilą rekomenduotumėte? Norisi kažko naujo, nors gerai ir Lathantique ir Linea
O šiaip labai jau lėtai baigiasi mano priemonės. Šiandien vakare atsikratysiu gal kokių 3
Hymalaya šampūno liko "ant dugno",nagų odelių minkštiklio irgi ne ką daugiau ir jo nebekartosiu, odelių aliejumi pakeisiu, purškiama priemonė plaukams bus kartojama pavasarį, o kol kas "damušiu" plaukų aliejuką. Dar gerai tiesinančią priemonę pabaigti, nes iš esmės nebelabai aš betiesinu tuos plaukus
Seniokai revizijos beje nesidariau
Reik pasiskaičiuot, vis viena šio bei to prisidiėjo.
A bandziau margaritos sampuna nuo pleiskanu. Na, patiko tai, kad jis toks gaivinantis pasirode ir kvepia svelniai, agurkus primena
Bet pleiskanu nepanaikino ir plaukai siaubingai issausejo. Tikrai siaubingai. Nupirkau kauke, bet retai ja naudoju. Pakeiciau sampuna ir tas plauku siurkstumas dingo
Del muilo, naudoju urtekram
Eucerin irgi muilas patiko
QUOTE(gatinha2 @ 2009 12 09, 14:20)
man tai veido, plauku, kuno kosmetika susinaudoja anksciau ar veliau, bet va seselius ar lupdazius kada esu uzbaigus, nepamenu
ir ju vis kaupiasi
tai pasilikit tik tai, ka naudojat ir viskas. O visa kita nukiskit i kokia deze ir kampa, kol sugalvosit, ka su jais daryti. Jei uzeis noras issitrauksit vel, jei ne, reiskia ir veliau nebeprisireiks