QUOTE(Renatina @ 2009 09 03, 11:05)
smulkmena, bet del tu kuno kremu ir del tu idegiu.....
kazkokiu budu pas mane tuuuno kuno pienelis su savaim.idegiu (fair/medium berods). fui,man jie turi specif.kvapa, esu per savo ilga gyvenima gal kokius 3-4 bandziusi, bet visi turi kazkokio nekvapnaus brudo. Antra, kuno kremu ir losjonu ir sviestu naudoju pakankamai gausiai, tiksliau daznai. Mintis sove: ta "idegio efekta palaipsniui suteikianti" man nekvapnu losjona truputeli pilstelejau i indeli su kuno kremu ir
vualia - gausiai drekina ir nesmirdz! tik,aisku,netiks norincioms stipriau irusti - bent as idegio efekto nepajutau (idegis laikosi naturalus
).
bet receptukas tiktu norincioms sunaudoti rudinanti losjona ir gauti pakankamai drekinimo/maitinimo.
o nepatikusia veido linija tepkis dekolte sriciai, alkunems, pan...ne?
BlueFire - ikvepianciai skamba
Oj idegio kremu nenaudoju.As pajuryje labai idegiau, o idegis geriau islieka dregnoje nesausoje odoje,todel jos drekinimu labiau rupintis vasara ir pradejau
ta ir turejau sakydama isaugoti idegi
Kadaise turejau tu dvokalu,irgi kaip ir tu atkiesdavau su paprastais kuno kremais,kad paprasciau butu isitepti ir maziau dvoktu..dar ilasindavau eterinio aliejaus
Ta mano linija veidui- nuo spuogu,tai alkuniu nepridrekins,bet va ,kai parasei apie dekolte,pagalvojau,kad nugara galeciau tepti,bo ji kartais apsispuoguoja, gera ideja!