QUOTE(mecia @ 2009 04 29, 20:30)
nebuvo jis pasenęs, tiesiog jau pradėjęs tirštėti
bet ar toks bl.tusas dar tinkamas is tikruju?
juk pradeje tirsteti paprastai trupa, paakiai tuomet atrodo labai blogai.
man matyt dabartinis Diorshow pasitaike nelabai sviezias,tai ooooovaikyti kaip patrupa, nebeilgas jam gyvenimelis (keleta menesiu vis bandziau "ant trumpo" pasidazyti,bet ilgam kur ruosiantis tai jau rizika atrodyt kaip ranka akis patrynusiai
turbut tushai sunaudoti arba nebetinkami gali keliauti tik i siuksline. nebent sepeteli galima fairy'iais isplauti ir naudoti ricinos aliejukui blakstienoms ar pan.
Papildyta:
QUOTE(mecia @ 2009 05 03, 10:22)
o dėl optimizacijos kitose srityse tai tikrai pradėjus nuo kosmetikos priemonių ji persimetė ir kitur, nes duonos neverta užsipirkti daugiau rūšių, juk pasensta... tas pats galioja ir su visais kitais greitai gendančiais produktais
vienu tarpu buvau stipriai arbatom užsikrovusi, smagu turėti keletos rūšių, ale kai spintelėj vietos nelieka ir visos turimos rūšys įgrysta tai nieko kito nelieka kaip optimizuoti ir jas, nes užsipirkus naujų gautųsi užburtas ratas...
tik man atvirksciai, t.y. kosmetika jau senokai,t.y. kelinti metai samoningo ir atskiro gyvenimo, optimizuoju del to,kad ir su k.sritimis elgiuosi panasiai. pvz.man nuo mazens isisaknijusi nuostata,kad neturi buti vienu metu keleto trumpo galiojimo maisto produktu (per didelis kiekis ivairoves trumpam laikui, kazkas issirenkama, o kitkas retai kada "perdirbama",nukeliautu i siuksline); t.p. ir kt. gyvenimiskose srityse.
tad jei kada besitvarkinejant apsiziuriu,kad kazkuriu kosmetikos priemoniu susikaupe perteklius, padidinu optimizacijos pavara, sunaudoju kt.tikslams arba susilaikau nuo nauju pirkimu kol nepribaigsiu uzsimetusios senesnes analogiskos
priemones.