isdrebiau lauk seniai pirkta kazkoki H&M blizgala , dar vienu maziau
QUOTE(gatinha2 @ 2009 04 27, 14:44)
isdrebiau lauk seniai pirkta kazkoki H&M blizgala , dar vienu maziau
sazines reik turet taip blizgiais drabstytis : ir as norec taip isdrebt kokius 5 vnt, ir nauju noriu
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 27, 14:55)
sazines reik turet taip blizgiais drabstytis : ir as norec taip isdrebt kokius 5 vnt, ir nauju noriu
tai jei sh... yra, ko laikyt? Jauciu parejus namo mesiu dar lauk kelias pigienas ir vengsiu pirkt tokiu blizgiu, kur spalvos beveik neduoda tik blizgejima ai, tik dar gosh melyna noris isbandyt
prastesni blizgiai ar pan. man sueina pasitepliojimui prieš miegą, nes po dantų pastos lūpos kiek sausos būna, bet lievako joms užtenka
o mėtymas tai nedisciplinuoja prašom nevesti iš kelio pasiekusias 7-ąjį ratą, bo gali tave tekt atgal į pirmą nublokšt
o mėtymas tai nedisciplinuoja prašom nevesti iš kelio pasiekusias 7-ąjį ratą, bo gali tave tekt atgal į pirmą nublokšt
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 27, 15:22)
prastesni blizgiai ar pan. man sueina pasitepliojimui prieš miegą, nes po dantų pastos lūpos kiek sausos būna, bet lievako joms užtenka
tai kad po ju man lupos sauseja... turiu geru lupu balzamu, tai dabar juos naudoju lupu drekinimui jei reiktu dabar tas pigienas sunaudot, tai porai metu... kas nakti, oh no
prisiekiu apdairiau rinksiuos blizgius:geda
Wuo su blizgiais tai pas mane nėra bėdos: kasdienai turiu Juicy tubsą, dar gavau dovanų L'Orealį, katrą sutepsiu ir dar turiu Lancome lūpdažių kuris irgi naudojamas. Dar 1 lūpų balzamč, katras irgi naudojamas. Čia disciplinuota jaučiuos visai. Tik vienintelė vieta - kremai kūnui dar... sunkiai su jais :
QUOTE(gatinha2 @ 2009 04 27, 14:30)
jei reiktu dabar tas pigienas sunaudot, tai porai metu... kas nakti, oh no
bet aš esu šventai įsitikinusi, kad po dviejų metų (jei aišku nepasentų ankščiau) blizgio naudojimo tikrai jau nebereikėtų prisiekinėti apie apdairų rinkimąsi, nes tuomet jau valia būtų išugdyta naudoju dabar po truputį visus savo resursus ir labai džiaugiuosi švarėjančiu krepšeliu, kai dantukus sukandus prisiverčiu išnaudoti visas įgrysusias priemones tikrai žinau, kad kitą kartą prieš pirkdama gerokai pagalvosiu, ar man naujo daikto reikia.
nusipirkau kremuką, kuris man ne itin patinka, bet nealergizuoja ir šiaip nėra blogas daiktas, tai veiduką patepusi tuo pačiu nemažu kiekiu ir kaklą pamasažuoju: ir išsinaudos greičiau, ir kitą pirksiu tik šitam pasibaigus
QUOTE(mecia @ 2009 04 27, 15:28)
bet aš esu šventai įsitikinusi, kad po dviejų metų (jei aišku nepasentų ankščiau) blizgio naudojimo tikrai jau nebereikėtų prisiekinėti apie apdairų rinkimąsi, nes tuomet jau valia būtų išugdyta naudoju dabar po truputį visus savo resursus ir labai džiaugiuosi švarėjančiu krepšeliu, kai dantukus sukandus prisiverčiu išnaudoti visas įgrysusias priemones tikrai žinau, kad kitą kartą prieš pirkdama gerokai pagalvosiu, ar man naujo daikto reikia.
nusipirkau kremuką, kuris man ne itin patinka, bet nealergizuoja ir šiaip nėra blogas daiktas, tai veiduką patepusi tuo pačiu nemažu kiekiu ir kaklą pamasažuoju: ir išsinaudos greičiau, ir kitą pirksiu tik šitam pasibaigus
Aš irgi vis stebiu tuštėjančias lentynas ir taip smagu, taip smagu Pvz baigiu išnaudoti visus šampūnus su kondicionieriais, kurie netiko ar šiaip nepatiko ir buvo atidėti "blogesniems laikams". Dabar tikrai žinau, kad prieš pirkdama šampūną išsiklausinėsiu visokių nuomonių, jei bus galimybė bandysiu mėginukus ir pan. ir tikrai nebepirksiu visokių Nivea, Fructis ir pan. (maximiniais juos vadinu ) stebuklų, nes dar nė karto man tokie netiko...
Dar bandau susidoroti su veido kremais...tikrai turiu tokių, kurie netinka mano odai...matyt teks kitas kūno vietas tepti Ir ieškoti tokio, kuris tiktų...
QUOTE(Marla @ 2009 04 25, 14:34)
saunuole sampunus ir kaukes pabaigsi jau kaip nors, bile neprisipirk is naujo kalno priemoniu
Ačiū
Per paskutines tris dienas net du kartus duty free lankiausi, ir nieko nenusipirkau. Ale kiek pastangų tai kainavo Tiek pagundų aplink... Bet aš stipri, nepasidaviau
planavau šiandien naujus pirkinius iš kosmetikos srities: tikrai žinau, kad odelių tirpiklis jau visai į pabaigą, ir dar susimąsčiau naują pagrindą-stipriklį įsigyti, nes senasis jau irgi nebelabai formoj, bet pradėjusi mąstyti suvokiau, kad turiu dar bent 3 priemones (bespalvis, ir pora prancūzų švelnių spalvyčių) tai tikrai jau nepirksiu nieko naujo kol šitų nesubaigsiu, nes iš esmės jie man tą pačią funkciją atlieka žiūriu stipriai tobulėju saviįtaigos sferoje
QUOTE(mecia @ 2009 04 28, 23:38)
planavau šiandien naujus pirkinius iš kosmetikos srities: tikrai žinau, kad odelių tirpiklis jau visai į pabaigą, ir dar susimąsčiau naują pagrindą-stipriklį įsigyti, nes senasis jau irgi nebelabai formoj, bet pradėjusi mąstyti suvokiau, kad turiu dar bent 3 priemones (bespalvis, ir pora prancūzų švelnių spalvyčių) tai tikrai jau nepirksiu nieko naujo kol šitų nesubaigsiu, nes iš esmės jie man tą pačią funkciją atlieka žiūriu stipriai tobulėju saviįtaigos sferoje
Super
Pas mane irgi savidisciplina atsirado, tik šiadnien stebūklingu būdu pamiršau pasiteptio kūno losijonu. Nu suprantu, kad būčiau tingėjos, nenorėjus ar dar ką, nu bet pamiršti : Reiks pirkt Bilobilio :
Odelių tirpiklį turiu, bet irgi retai naudoju reiks pradėt dažniau ir disciplinuoti save. Beje, kas kiek laiko su odelių tirpikliu tepat ?