QUOTE(Malena @ 2009 04 21, 17:57)
Shopingas,tam yra sis forumas,kad cia pilna atsiliepimu apie ivairias priemones,todel nebutina visko pirkt,kad isbandyt.Taip pat uzsienio forumuose pilna info,gal taip patenkinsit savo smalsuma?
Paciai isbandyt ir pamatyt ant kito ar paskaityt yra labai skirtingi dalykai. Kad ir L'oreal pravedima nusipirkau, nes prisiziurejau internete, patiko, o kai pati uzsitepiau, tai s.. gavosi - visi vokai issimozojo po kokiu 5 min. Na ir siaip juk negali is aprasymu atsirinkt sau tinkanciu priemoniu - kad ir tie patys MAC sepeteliai taip giriami, o man visiskai nepatiko...
Siuo metu as esu tokioj stadijoj, kai bandau isbaigt viska, kas nepatinka ir susikraut svajoniu krepseli (iki kurio siuo metu man nieko ir nebetruksta, nes viska kas domino susipirkau, tad beliko ismest ar kitaip sunaudot nepatinkancius dalykus).
Kas mate mano kosmetikos krepseli, tai zino, kad pas mane tu priemoniu tikrai nera daug ir visko su saiku. Del naujienu irgi labai nealpstu - neuzsisakineju vien todel, kad nauja, bet jei pamatau naudojamoms priemonems akcijas ir zinau, kad vistiek reikes greitu metu pirkt, tai apsiperku is anksto.