QUOTE(dirty_kiss @ 2009 04 15, 16:11)
Racionalumo principas pas mane veikia efektyviai Paimdama naują produktą į rankas, jeigu jis nenumatytas pirkti, pagalvoju, ar man jo tikrai reikia. Jeigu nereikia, tuomet pagalvoju, ar skaitant, vartant ir apžiūrint produktą bei jo etiketę sugaištas laikas man yra brangus... Dažnai šitų 2-jų klausimų užtenka, kad apsisukus išeičiau iš kosmetikos skyriaus ar parduotuvės...
Šiaip optimizacija pas mane sulėtėjus, tačiau tikslas yra vienas - neterminuojant laiko ir neprievartaujant savęs sumažinti kosmetikos butelių ir kitų pakuočių kiekį krepšelyje.
Šiaip optimizacija pas mane sulėtėjus, tačiau tikslas yra vienas - neterminuojant laiko ir neprievartaujant savęs sumažinti kosmetikos butelių ir kitų pakuočių kiekį krepšelyje.
ačiū už patarimus prieblanda ir dirty_kiss, pabandysiu neapakti nuo naujų pirkinių blizgesio ir atsilaikyti
optimizacija pas mane irgi vyksta lėtokai, bet negi pilsi saujom šampūną ar tepsi nesusigeriančius kiekius losjono vien tam kad sunaudoti, kol kas esu patenkinta savo tuštėjančiu krepšeliu