Įkraunama...
Įkraunama...

7asis kometikos krepšelio optimizavimo ratas

QUOTE(jadzka @ 2009 04 12, 21:43)
Na ką, namie subaigiau jau O'Rising kaukę, baiginėjasi aliejukas galams, tai galvoju reikia man aliejuko ar ne g.gif: Patarkit kas nors  g.gif

Su veido priemonėm vis dar aišku viskas, tik gal reikia drėkinančios kaukės vasarai ateinant ax.gif

Kūnui padėtą YR dušo gelį bambukinį turiu, bet naudoju dabar Sirišką rankų darbo muilą, kas keisčiausia - praktiškai ir kremo jokio nereikia, oda nesijaučia sausa  wub.gif

as dabar kai plauku nesviesinu, aliejuko nanaudoju. plaukai ir taip pasitaise, saknys riebaluojasi, tai aliejukas nereikalingas. aliejukas man buvo reikalingas, kai sviesinau plaukus ir jie buvo labai nusauseje, ypac galiukai. todel dabar nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 13, 18:57)
Kokia turi buti oro temperatura kad aliejus ant plauku kept pradetu? blink.gif

Ziurint koki aliejuka aliejuka naudojat, bet temperaturos nereikia dideles - tereikia saules ir joje ilgiau pabut. Aisku, jei naudosit kazkoki tepaliuka, kuris tik pavadintas aliejuku, tai nieko ir neveiks, bet jei naturaliu aliejuku misinys bus, tai tikrai suveiks (prie pavasarines saules tai ne, bet vasara per karscius tikrai taip).

Ne pati ta sugalvojau, o teko ne karta zurnaluose skaityt. Tas pats galioja ir kuno aliejukams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 13, 22:52)
jei tęsiant klausimą reikia ar nereikia aliejuko plaukams, tai aš taip puikiai išgyvendinau iš savo poreikių lentynos nenuskalaujamą balzamą (bet tbs su agrastais tebebandau pribaigti...), o aliejuką pripažinau kaip reikalingą daiktą, nes jis man ir kaip formavimo priemonė ir kaip blizgiklis tarnauja ax.gif kad galams labai geras daiktas būtų nepastebėjau, čia tikriausiai psichologija daugiau sugroja g.gif

Man tai išvis nepasiteisina visokios plaukų priemonės, išskyrus šampūną. Kondicionierių nenaudoju (nors vieną turiu ir reikia jį kažkaip subaigti, kad vaizdo negadintų lentynoj), visokių kaukių, tepalų, formavimo priemonių irgi. Kartais kokosų aliejų vietoj kaukės užtepu ir tiek. O seniau atrodė, taip man visko reikia - ir garbanoms ir tiesinimui, ir blizgesiui doh.gif

Dėl saulės ir aliejaus pirmą kartą girdžiu. blink.gif Žinau tik, kad negalima naudoti kai kurių eterinių, nes reaguoja su saulės spinduliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 14 balandžio 2009 - 09:32
QUOTE(shopingas @ 2009 04 14, 00:23)
Ziurint koki aliejuka aliejuka naudojat, bet temperaturos nereikia dideles - tereikia saules ir joje ilgiau pabut. Aisku, jei naudosit kazkoki tepaliuka, kuris tik pavadintas aliejuku, tai nieko ir neveiks, bet jei naturaliu aliejuku misinys bus, tai tikrai suveiks (prie pavasarines saules tai ne, bet vasara per karscius tikrai taip).

Ne pati ta sugalvojau, o teko ne karta zurnaluose skaityt. Tas pats galioja ir kuno aliejukams.  ax.gif

šiaip ne vieną kartą esu girdėjusi ir skaičiusi, kad būtent pavasarinė saulė yra intensyvesnė nei vasaros g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 13, 23:23)

Ne pati ta sugalvojau, o teko ne karta zurnaluose skaityt. Tas pats galioja ir kuno aliejukams.  ax.gif

O ka tada naudot vasara sausiems plaukams kad dar labiau nuo saules neisdziutu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 14, 12:26)
O ka tada naudot vasara sausiems plaukams kad dar labiau nuo saules neisdziutu? g.gif

skrybėlę hi.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 14, 15:01)
skrybėlę  hi.gif

Nenoriu visu plauku po skrybele pakist, net nesilaikytu man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 14, 17:09)
Nenoriu visu plauku po skrybele pakist, net nesilaikytu man doh.gif

jei visą dieną bimbinėjat po kokį sodą ar paplūdimį, tai gal atsirastų kokia šukuosena, tinkanti ir prie skrybėlės?
o jei einat į miestą po parduotuves pasivalkiot ar į darbą, tai saulė nieko nespės tiems plaukams padaryti. taigi nematau reikalo ieškotis kokių tepaliukų-purškaliukų + tema apie optimizavimą, o ne krepšelio išplėtimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 14, 12:26)

Tai galima visokias drekinancias priemones naudot, kurios yra nuplaunamos (kaukes, smapunai, kondicionieriai). O be to yra spce purskalai nuo saules plaukams.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 14, 16:16)
Tai galima visokias drekinancias priemones naudot, kurios yra nuplaunamos (kaukes, smapunai, kondicionieriai). O be to yra spce purskalai nuo saules plaukams.

Idomu ar tinka tie, kur apsaugo nuo karscio tiesinant ar dziovinant su fenu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 14, 18:31)
Idomu ar tinka tie, kur apsaugo nuo karscio tiesinant ar dziovinant su fenu? g.gif

tinka beklekas, jei bijot aliejuku, tai vietoje ju pasirinkit koki kondicionuojanti pieneli- nenuskalaujama kondicionieriu
Atsakyti
man jau antra presuota pudra, kai jos mažai lieka, ima ir subyra tokiais stambiais gabalais. toks daiktas dar gali būti naudojamas, ar nebesicackint ir mest lauk? g.gif
Atsakyti