QUOTE(Marla @ 2009 03 17, 13:25)
Čia geresnis poveikis jaučiamas kaitaliojant priemones ar kaip?
Aš noriu tik vieno šampūno papildomai- mažos talpos intensyviai plaunančio (pylinginio tipo), bet kol kas nepirksiu. Kiek vėliau, kai pabaigsiu vieną dabartinį buteliuką.
O šiaip Prieblanda labai puikiai parašė kūnui- rankom- kojom-celiulitui užtektų 1 losjono/aliejaus/emulsijos/sviesto (kas labiau limpa), jau kiek vietos ir buteliukų susitaupo
Atsisakiau plaukų kaukių ir nuplaunamų kondicionierių. Kol kas tikrai nereik dušo kabinoje gerokai erdviau
Aš noriu tik vieno šampūno papildomai- mažos talpos intensyviai plaunančio (pylinginio tipo), bet kol kas nepirksiu. Kiek vėliau, kai pabaigsiu vieną dabartinį buteliuką.
O šiaip Prieblanda labai puikiai parašė kūnui- rankom- kojom-celiulitui užtektų 1 losjono/aliejaus/emulsijos/sviesto (kas labiau limpa), jau kiek vietos ir buteliukų susitaupo
Atsisakiau plaukų kaukių ir nuplaunamų kondicionierių. Kol kas tikrai nereik dušo kabinoje gerokai erdviau
o tai galima pvz. krutine tept kremu anticeliulitiniu nesusitrauks visiskai ? as pvz kunui turiu- anticeliulitini viskam kas po krutine, ir krema virsutinei kuno daliai- krutinei, rankoms, kaklui ranku kremo jau atsisakiau- tepu netikusiais veido kremais kaukiu plauku irgi atsisakiau, o tai ka naudoji tik nenuplaunamus kondicionierius? as tai kaip tik tokiu neturiu, ir nemanau kad man tiktu- susiriebintu labai greit atrodo