QUOTE(Marla @ 2009 04 01, 10:11)
Nagų lakų turiu 4, bet matyt kažką tekjs išmest. Blogai, kad labai nedaug kur galima rasti mažo tūrio buteliukų ir būtent tų spalvų, kurių man reik. Pvz. Mavala mažučiai man patinka, gerai lakuoja, 1 turiu gražią spalvą, bet daugiau ko norėčiau, jų asortimente nerandu. Manhattan buvo mažiuose buteliukuose. O Oriflame arkliniuose ir jau atrodo sutirštėję, nors dar bandysiu kitu šepetėliu užlakuot. Nu nespėju aš jų sunaudot.Nervina
pritariu, kad sudėtinga su dideliais nagų lakų buteliukais, ypač jei retai lakuojiesi... man atėjo toks etapas, kai labai retai šešėliais dažausi ir lakuojuosi nagus, tai dėl šešėlių džiaugiuosi, kad nesu prisipirkus kokių baisiai brangių, o nagų lakus tai dar prieš optimizacijos pradžią pramėčiau
turiu dabar raudoną, juodą, rausvą pastelinį ir dar porą nelabai naudojamų, manau, kad ne per daug
esu nužiūrėjus, kad Orly turi įvairių spalvų mažuose buteliukuose, tai jei kokia ryškią retai naudojamą spalvą pirkčiau tai tik iš šitų mažiukų. sutirštėjimui šalinti aš turiu specialų skiediklį, tikrai praverčia