QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 13:04)
Ma tai keista kai kažkas į mane kreipiasi Jūs Nesu iš tų labai formalių žmonių ir nemėgstu kreipinio Jūs... Ypač čia forume man nesuprantama... O į mamas tikrai netikčiau, man 28
Aliejus kelis tik bandžius esu: Avokadų nepatiko, Vynuogių kauliukų gal ir nieko. Argano fainas, ale labai riebus, teikia ilgokai pavaikščiot vakare su chalatu, kad susigertų gerai. Dabar turiu Kanapių ir Baobabų. Tai kanapių pabai patiko plaukams, o baobabai kūnui patiko. Sviestmedis ir kokoso aliejus man neochen. Bent kokiu atveju, manau, kad reiks makaluoti kremus pačiai, juolab, kad pagal Youtube fimlumus tai atrodo labai paprasta...
Aliejus kelis tik bandžius esu: Avokadų nepatiko, Vynuogių kauliukų gal ir nieko. Argano fainas, ale labai riebus, teikia ilgokai pavaikščiot vakare su chalatu, kad susigertų gerai. Dabar turiu Kanapių ir Baobabų. Tai kanapių pabai patiko plaukams, o baobabai kūnui patiko. Sviestmedis ir kokoso aliejus man neochen. Bent kokiu atveju, manau, kad reiks makaluoti kremus pačiai, juolab, kad pagal Youtube fimlumus tai atrodo labai paprasta...
man plaukams ir kūnui labai patiko makadamijos riesutu aliejus, siandien vėl nusipirkau kazkaip uzsikabliavau ant aliejų, jei nesunku imesk youtube nuoroda
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 28, 22:39)
aš tai pr anksti nusipirkusi naują daiktą darau taip: panaudoju kokią savaitę, tada pastatau į sandėliuką ir pabaigiu seną kaip tik taip praeitą savaitę įvyko su dezodorantu - senojo dar lašas yra, bet labai knietėjo naują išmėgint
aš taip nemoku po to likučiai tik dauginasi ir akis bado