Liko tik pakiukas, tad skaitau ,kad beveik suoptimizavau zalatoj solk aliejuka plaukams
QUOTE(jadzka @ 2009 03 29, 21:04)
Aš tai optimizuoju ne itin tikusias O'Rsiing Mineralines putas. Tiksliau jos kaip ir geros, bet man per daug minkština plaauką. Tai va vakar dažant plaukus Chna pripyliau ir tų putų. Tai pasaka kokie plaukai faini liko: sveikučiai tokie nė kiek nuo chna nepasausėję. Žodžiu susinaudos
gal galima butu putu nuotraukyte pamatyti ? labai sudomino, kad plaukus smarkiai minkstina
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 30, 13:52)
gal galima butu putu nuotraukyte pamatyti ? labai sudomino, kad plaukus smarkiai minkstina
Neturiu foto... O'Rising gamintojo putos mineralizante ar pan. Jas apradvinėja Farma vaistinėse arba Eurovaistinėse. Aišku ne visose būna...
QUOTE(jadzka @ 2009 03 30, 14:16)
Neturiu foto... O'Rising gamintojo putos mineralizante ar pan. Jas apradvinėja Farma vaistinėse arba Eurovaistinėse. Aišku ne visose būna...
aciuka, bandysiu ieskoti
Suoptimizavau kauke plaukams. db dar begalia laukia
QUOTE(Malena @ 2009 03 30, 17:41)
Subaigiau drekinancia ir nuo karscio apsaugancia priemone plaukam.Is nenuplaunamu dar liko Joico aliejukas ir Loreal absolute repair pienelis.Manau vasarai artejant mazinsiu iki vienos priemones,taigi pribaigus likusias dvi pirksiu purskiama drekikli.
gal jau konkrečiai numatei ką nors?
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 30, 17:43)
gal jau konkrečiai numatei ką nors?
Liepiau sau susinaudot ka turiu tada i kitus zvalgytis,bet kai atsidursiu parduotuvej aisku pakilnosiu buteliukus.Gal TIGI Fashionista pabandyt
Sitas kur subaigiau neblogas: 1.drekina,2.saugo nuo karscio,3.Maloniai kvepia.BET:Gaila moket 40lt uz 150ml.Manau panasaus poveikio priemone galima rast uz patrauklesne kaina.
QUOTE(Malena @ 2009 03 30, 17:48)
Liepiau sau susinaudot ka turiu tada i kitus zvalgytis,bet kai atsidursiu parduotuvej aisku pakilnosiu buteliukus.Gal TIGI Fashionista pabandyt
Sitas kur subaigiau neblogas: 1.drekina,2.saugo nuo karscio,3.Maloniai kvepia.BET:Gaila moket 40lt uz 150ml.Manau panasaus poveikio priemone galima rast uz patrauklesne kaina.
chmmm, na man apsaugą nuo karščio teikia kitos priemonės, plius to karščio mažai naudoju, bet dėl drėkinimo kol kas patenkinta esu Rasos purškiamu kondicionieriumi. kaina irgi labai patinka
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 30, 17:52)
chmmm, na man apsaugą nuo karščio teikia kitos priemonės, plius to karščio mažai naudoju, bet dėl drėkinimo kol kas patenkinta esu Rasos purškiamu kondicionieriumi. kaina irgi labai patinka
As apie ja girdejau kad truputuka lipina ko as visai nenoreciau
Aciu uz pasiulyma Gal eurokos asortimenta dar reiktu apziuret.