aš tai raudoniesiems lūpdažiams optimizuoti vakar nusipirkau lūpų dažų teptuką - pasitepus bespalviu lūpų balzamu ant viršaus pavyksta užtepti to lūpdažio neryškiai ir gražiai atrodo
16 tusu, 37 blizgesiai, 13 pudryciu, ir daaaug vonios reikmenu,stoju i kova su likucias,jee jau kaukyte beveik baigiu
16 tušų
Cia per SM .. prikalba ,kad geri,o as ir puolu bandyt bet va, kaip lakus sunbaudot, neimanoma
37 bligesiai.. vaje,panasiai kiek ir pas mane,galvojau man vienai cia tokia manija..
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 24, 14:41)
aš tai raudoniesiems lūpdažiams optimizuoti vakar nusipirkau lūpų dažų teptuką - pasitepus bespalviu lūpų balzamu ant viršaus pavyksta užtepti to lūpdažio neryškiai ir gražiai atrodo
As tai taip daznai darau. Bet nesu lupdaziu,o vien blizgesiukais, dvi spalvas sumaisiau, istikruju fainai gaunasi.
Papildyta:
Neskit panos i isparduotuve, matysit greit isgraibys.
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 18:01)
Cia per SM .. prikalba ,kad geri,o as ir puolu bandyt bet va, kaip lakus sunbaudot, neimanoma
gerai, kad mano finansinė padėtis (o ir pomėgis neapsikrauti) neleidžia man bėgti pirkti kiekvieną kartą paskaičius gerų atsiliepimų paskaičiusi suplanuoju, kad tą ar kitą daikčiuką norėsiu nusipirkti, kai baigsiu turimus, bet ir taip sugebu kažkokį perteklių pasidaryti na bet man dar žiūriu toli iki Jūsų stadijos
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 18:53)
16 tusu, 37 blizgesiai, 13 pudryciu, ir daaaug vonios reikmenu,stoju i kova su likucias,jee jau kaukyte beveik baigiu
o jei grieztesne akim perzvelgtumet,gal pamatytumet kad puse is ju jau ishsibaige...keliu metu senumo,padziuve ir patrupeje?...kartais buna zmonems ne manija pirkti,o manija - neismesti...nesvarbu,kad ten beveik nieko nebera,arba kazkiek yra, bet pasene..
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 17:53)
Toks postas tikra paguoda, kad aš turiu palyginti MAŽAI kosmetikos
sėkmės naikinimo kovoje
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 24, 18:14)
37 bligesiai.. vaje,panasiai kiek ir pas mane,galvojau man vienai cia tokia manija..
Mane irgi šiek tiek nuramino Bet va apsidairiau savo spintutej ir radau:
6 dušo želes
5 kūno losjonus
4 šampūnus
5 plaukų balzamus
15 lūpų balzamų
4 veido kremus...
ir šiaip krūvą keistų dalykų, kurių beveik nenaudoju...Kažkokius miltelius rankų vonelėms, kurių naudojimo instrukcija kaip ir pasimetus ir t.t.
Žodžiu, stoju į jūsų gretas
na vazelinus tai ziauriai patogu turet kiekvienoj vietoj..vienas masinoj,kitas darbe ,vienas vienoj tase,i kitas kitoj,dar kitas palto kisenei...nematau prasmes optimizuot,kam sau nepatogumu sukelt vietos jie neuzima,milijonu nekainuoja,labai patogu kelis turet pati turiu tris
TBS veido kremas su vit C, dar porai kartu buvo like, tai rankom sutepiau siryt, nes veidui kai tepiau, akis labai alergizavo, nors aplink akis netepiau, istisai asarojo, perstejo.