Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(caulyte @ 2009 04 28, 10:10)
turiu gana nemazai, ir su aprasymais ir be, gal palengvintum darba ir pasakytum "apie ka" jie turi buti  smile.gif

man reiktu tokio nors grazaus mergaitisko
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2009 04 29, 10:04)
Dėl spalvos tai išardžiau seną megztinį, tai siūlų nepirkau, galvojau gražiau atrodys  biggrin.gif
Ar knyga tik ne "Nėrimas vašeliu 500"

Taip taip, ta pati. Mano labai megstama ir aptarsyta hihihi.gif

Gal kas zino kur dabar tokiu daugiau rasti ? t.y. tokio tipo knygos, su daugybe rastu, bet ne kokiu tipiniu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 29 balandžio 2009 - 13:44
QUOTE(Januse @ 2009 04 29, 11:26)

Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2009 04 29, 11:26)

duokite savo e-maila, persiusiu ka turiu, gal rasit ka tinkamo smile.gif nes tas "mergaitiska" galim skirtingai suprast smile.gif
Atsakyti
gal ką sudomins ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 29 balandžio 2009 - 14:20
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 28, 17:03)
Taip taip, tai jau turiu numaciusi rasta, tik ten tokiu puriu stulpeliu yra, kad manau primesiu dar pora matkeliu, nes tie stulpeliai nemazai papildomu siulu suryja, ne tai kad paprastas stulpelis su uzmetimu  doh.gif

Neseniai numezgiau pleduką kūdikėliui, tai aš sunaudojau beveik 400 g. siūlų. Tačiau aš mezgiau gerų - blogų akių raštu, man kažkaip megzti gaunasi minkštesni ir švelnesni.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Kokie groziai tie pledukai ax.gif Jau kelis esu numacius biggrin.gif su meskiukais patiko, su ramunytem zalioje pievoje rolleyes.gif ir dar keleta. Labai jau mieli ir fainuoliai wub.gif
Atsakyti
labai grazus pledukai visi smile.gif ypac su tais meskiukais thumbup.gif
Atsakyti
nežinau, gal ir matėt, bet įdėsiu blush2.gif labai gražu wub.gif
user posted image
user posted image

kažin, kiek tam žaliam reiktų siūlų? g.gif
Atsakyti
atsinesu ir as savo pirma nerini 4u.gif blush2.gif pledukas drauges dar negimusiam vaikeliui, kadangi nezinom kas gims, tai rinkau spalvas ir mergaitei ir berniukui tinkamas... kadangi pirmas toks darbas, tai nedidukas, vezimukui uzkloti... man tas su baltom gelytem zaliame fone ir labai patiko, bet tos gelytes kazko nesigavo, nu bent man pradedanciai jos negraziai gavosi.. o kita pleduka manau megsiu, o ne nersiu... (sorry uz foto kokybe)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2009 05 03, 18:04)
atsinesu ir as savo pirma nerini 4u.gif  blush2.gif pledukas drauges dar negimusiam vaikeliui, kadangi nezinom kas gims, tai rinkau spalvas ir mergaitei ir berniukui tinkamas... kadangi pirmas toks darbas, tai nedidukas, vezimukui uzkloti... man tas su baltom gelytem zaliame fone ir labai patiko, bet tos gelytes kazko nesigavo, nu bent man pradedanciai jos negraziai gavosi.. o kita pleduka manau megsiu, o ne nersiu... (sorry uz foto kokybe)

user posted image

niu labai grazus pledukas smile.gifsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
kiek mazdaug siulu tokiam pleadukui reikia?
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2009 05 03, 18:04)
atsinesu ir as savo pirma nerini 4u.gif  blush2.gif

koks gražutis pledukas wub.gif wub.gif iš kokių siūliukų nėrei? gal ir schemute pasidalintum? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 03 gegužės 2009 - 19:30
man tai cia visi pledukai tokie nerealus.. smile.gif wub.gif
Atsakyti