QUOTE(SERPIENTE @ 2009 04 28, 12:12)
as irgi darau baltas gelytes viduryje,aplink zalia.mano ne tokia pasteline ta zialia,ryskesne.as dar tik viena linija tu figureliu nuneriau,o pabandziau sunerti(baltu siulu kaip foto) tai man gaunasi visai normaliai.tik nemoku paaiskinti kaip suneriu (nes megsti- nerti pradejau pries keleta menesiu)pabandysiu paaiskinti jai suprasi nu paimi dvi figureles ir suneriu ,ne kartu per abieju figureliu akis kisu vasiuka,kad isnerti kilpute,bet isneriu viena aky vienos figureles,po to kitos ,ir vel vienos po to kitos,tai gaunasi ties sujungimo viduriuku pynele iskili.(tiesa kai neriu ta figurele pacia,tai paskutine eilute ta zemu stulpeliu irgi padarau balta spalva) tai man tas sujungimas visu figureliu tada gaunasi vat toks platesnis,tiksliau daugiau balto aplink visa ta zalia pagrinduka) kaskur cia buvau radusi vat ta mano sujungimo buda,lyg buvo video medziaga kartais ar ne batukus kaip suneria buvo video su tokiu sunerimo budu,bet neatsimenu tiksliai.
na mano siuliukai plonesni,tai ir tos figureles mazesnes,cia is storesniu nerta,bet as tokiu negavu nusipirkti :)dar galvoju gal kartais ymaisyti figureliu balta geltona nu dar finisas toli,nes dar tik turiu vienam krastui figureliu,bet jauciu kad darysiu pacia visa krastutine figureliu eile balta zalia,po to antra nuo krasto visa eile figureliu balta geltona,o paty centra viso pleduko vel balta zalia vat taip sumasciau
na mano siuliukai plonesni,tai ir tos figureles mazesnes,cia is storesniu nerta,bet as tokiu negavu nusipirkti :)dar galvoju gal kartais ymaisyti figureliu balta geltona nu dar finisas toli,nes dar tik turiu vienam krastui figureliu,bet jauciu kad darysiu pacia visa krastutine figureliu eile balta zalia,po to antra nuo krasto visa eile figureliu balta geltona,o paty centra viso pleduko vel balta zalia vat taip sumasciau
Supratau, tai tu juos irgi suneri, nes iš nuotraukytės žiūrint man regis jie yra sumegzti virbalais. Va koks mano (ne visi dar sunerti nuotraukytej, tik viduriniai):
Bet jau man kažko pradeda nebepatikti