Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(SERPIENTE @ 2009 04 28, 12:12)
as irgi darau baltas gelytes viduryje,aplink zalia.mano ne tokia pasteline ta zialia,ryskesne.as dar tik viena linija tu  figureliu nuneriau,o pabandziau sunerti(baltu siulu kaip foto) tai man gaunasi visai normaliai.tik nemoku paaiskinti kaip suneriu ax.gif (nes megsti- nerti pradejau pries keleta menesiu)pabandysiu paaiskinti jai suprasi  blush2.gif nu paimi dvi figureles ir suneriu ,ne kartu per abieju figureliu akis kisu vasiuka,kad isnerti kilpute,bet isneriu viena aky vienos figureles,po to kitos ,ir vel vienos po to kitos,tai  gaunasi ties sujungimo viduriuku  pynele iskili.(tiesa kai neriu ta figurele pacia,tai paskutine eilute ta zemu stulpeliu irgi padarau balta spalva) tai man tas sujungimas  visu figureliu tada gaunasi vat toks platesnis,tiksliau daugiau balto aplink visa ta zalia pagrinduka) kaskur cia buvau radusi vat ta mano sujungimo buda,lyg buvo video medziaga g.gif kartais  ar ne batukus kaip suneria buvo video su tokiu sunerimo budu,bet neatsimenu tiksliai.
na mano siuliukai plonesni,tai ir tos figureles mazesnes,cia is storesniu nerta,bet as tokiu negavu nusipirkti :)dar galvoju gal kartais ymaisyti figureliu balta  geltona g.gif nu dar finisas toli,nes dar tik turiu vienam krastui figureliu,bet jauciu kad darysiu pacia visa  krastutine figureliu eile balta zalia,po to antra nuo krasto visa eile figureliu balta geltona,o paty centra viso pleduko vel balta zalia smile.gif vat taip sumasciau thumbup.gif

Supratau, tai tu juos irgi suneri, nes iš nuotraukytės žiūrint man regis jie yra sumegzti virbalais. Va koks mano (ne visi dar sunerti nuotraukytej, tik viduriniai):
user posted image

Bet jau man kažko pradeda nebepatikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 04 28, 13:57)
zaliam aprasymo nera
o boruzelem stai smile.gif

Ačiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 13:34)
sunku kažką patart, nežinant pleduko rašto bei matmenų, o dar nuo siūlų storio priklausys, kiek jų reiks... pirmiau išsirink, kas patinka, paskui ieškok siūliukų  4u.gif

Aciu uz atsakyma. O kiek esat pleduku prinarpiojusi? Gal yra kazkoks vidurkis tu siulu matkeliu, tarkim, jei vienas matkelis 100 gramu ir yra storoki siulai? ir tarkim, kad vien stulpeliais su uzmetimu darau? bent orientacini skaiciu blush2.gif nes man galvoj sukasi: gal 10, gal 20, gal 30...skirtumas yra

o kokie standartiniai matmenys, tarkim kudikeliui? gal 60x120? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 28 balandžio 2009 - 13:52
QUOTE(Vikadi @ 2009 04 28, 13:16)
Bet jau man kažko pradeda nebepatikti  verysad.gif

o man jis visai gražus mirksiukas.gif jau ir pati gundaus tokį nusinert, tik palauksiu, kol sužinosim, kas pilvely slepias, kad galėčiau lengviau splavas pasirinkt ax.gif tik ko tokią niūrią žalią pasirinkai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 28, 13:51)
Aciu uz atsakyma. O kiek esat pleduku prinarpiojusi? Gal yra kazkoks vidurkis tu siulu matkeliu, tarkim, jei vienas matkelis 100 gramu ir yra storoki siulai? ir tarkim, kad vien stulpeliais su uzmetimu darau? bent orientacini skaiciu  blush2.gif nes man galvoj sukasi: gal 10, gal 20, gal 30...skirtumas yra

o kokie standartiniai matmenys, tarkim kudikeliui? gal 60x120?  g.gif

na, 20 ar 30 kamuoliukų tikrai neprireiks biggrin.gif kai nėriau savąjį, tai nurodyto kiekio siūlų man nepakako, nes skiriasi ir nėrimo būdas, kaip labai akis sutempi, ar laisvai neri. tai man prireikė gal 5 ar 6 kamuoliukų, nebepamenu, vietoj rekomenduotų 4 mirksiukas.gif pradžiai pasiimk kokius 5 ar 6, jei bus per daug, sunersi kur nors kitur, jei per mažai - dasipirksi smile.gif

kas liečia pleduko matmenis, tai kas kokį nori, tokį neria mirksiukas.gif aš nėriau 80x97 cm, toks buvo nurodytas jo dydis, tai man užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 28 balandžio 2009 - 13:58
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 14:56)
o man jis visai gražus  mirksiukas.gif jau ir pati gundaus tokį nusinert, tik palauksiu, kol sužinosim, kas pilvely slepias, kad galėčiau lengviau splavas pasirinkt  ax.gif  tik ko tokią niūrią žalią pasirinkai?  g.gif
Papildyta:
na, 20 ar 30 kamuoliukų tikrai neprireiks  biggrin.gif kai nėriau savąjį, tai nurodyto kiekio siūlų man nepakako, nes skiriasi ir nėrimo būdas, kaip labai akis sutempi, ar laisvai neri. tai man prireikė gal 5 ar 6 kamuoliukų, nebepamenu, vietoj rekomenduotų 4  mirksiukas.gif pradžiai pasiimk kokius 5 ar 6, jei bus per daug, sunersi kur nors kitur, jei per mažai - dasipirksi  smile.gif

kas liečia pleduko matmenis, tai kas kokį nori, tokį neria  mirksiukas.gif  aš nėriau 80x97 cm, toks buvo nurodytas jo dydis, tai man užtenka  mirksiukas.gif

Aciu, kad apsvietet 4u.gif Fiuuu, jau buciau prisipirkus kazin kiek tu siulu karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 28, 15:31)
Aciu, kad apsvietet  4u.gif  Fiuuu, jau buciau prisipirkus kazin kiek tu siulu  karsta.gif  hihihi.gif

bet prieš lekiant į parduotuvę, siūlyčiau pirmiau išsirinkt norimą pleduką mirksiukas.gif gal netgi parduotuvėj tau tokiu atveju ką patartų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 04 28, 10:36)
dar pora ydomesniu ideju.bet be shemuciu.
user posted image

o gal vis tik kas nors turite sio pleduko schemute g.gif
labai jau grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 16:47)
bet prieš lekiant į parduotuvę, siūlyčiau pirmiau išsirinkt norimą pleduką  mirksiukas.gif  gal netgi parduotuvėj tau tokiu atveju ką patartų  smile.gif

Taip taip, tai jau turiu numaciusi rasta, tik ten tokiu puriu stulpeliu yra, kad manau primesiu dar pora matkeliu, nes tie stulpeliai nemazai papildomu siulu suryja, ne tai kad paprastas stulpelis su uzmetimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 28, 17:03)
Taip taip, tai jau turiu numaciusi rasta, tik ten tokiu puriu stulpeliu yra, kad manau primesiu dar pora matkeliu, nes tie stulpeliai nemazai papildomu siulu suryja, ne tai kad paprastas stulpelis su uzmetimu  doh.gif

parodyk, kokį raštelį išsirinkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 28, 17:03)
o gal vis tik kas nors turite sio pleduko schemute  g.gif
labai jau grazus  bigsmile.gif

Manau, kad tie meskiukai yra atskirai nunerti (?) ir prisiuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 18:08)
parodyk, kokį raštelį išsirinkai  mirksiukas.gif

Tas rastas 1991 metu knygoj. Tokia faina knygute su rastais. Tik as skenerio neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 14:56)
o man jis visai gražus  mirksiukas.gif jau ir pati gundaus tokį nusinert, tik palauksiu, kol sužinosim, kas pilvely slepias, kad galėčiau lengviau splavas pasirinkt  ax.gif  tik ko tokią niūrią žalią pasirinkai?  g.gif

Dėl spalvos tai išardžiau seną megztinį, tai siūlų nepirkau, galvojau gražiau atrodys biggrin.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 28, 21:15)
Tas rastas 1991 metu knygoj. Tokia faina knygute su rastais. Tik as skenerio neturiu  unsure.gif

Ar knyga tik ne "Nėrimas vašeliu 500"
Atsakyti