Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

niu vat sukeliau daug ideju y savo internetiny foto albuma.cia is yvairiausiu puslapiu turiu issirinkusi idejas man labiausiai patikusias,gaila kad tik keletas su shemutemis.galit pasiziurineti gal rasit kokia patinkancia ideja 4u.gif
http://s384.photobuc...nteee/pledukai/
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 04 28, 11:22)
niu vat sukeliau daug ideju y savo internetiny foto albuma.cia is yvairiausiu puslapiu turiu issirinkusi idejas man labiausiai patikusias,gaila kad tik keletas su shemutemis.galit pasiziurineti gal rasit kokia patinkancia ideja 4u.gif
http://s384.photobuc...nteee/pledukai/

jeigu reikia kai kuriems is tavo pledu turiu aprasymus, tik jie dauguma anglu kalba smile.gif
Atsakyti
oho kokie grožiai pas jus čia mergytės wub.gif
Įkelsiu ir aš vieną tokį kurį dabar mezgu, tik spalva pas mane bus kitokia smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2009 04 28, 10:31)
oho kokie grožiai pas jus čia mergytės  wub.gif
Įkelsiu ir aš vieną tokį kurį dabar mezgu, tik spalva pas mane bus kitokia  smile.gif

as irgi sita pradejau nerti 4u.gif tik pas mane siuliukai truputy plonesni,ir spalvos skiriasi smile.gif seip labai paprastai neriasi,tik gaila laiko nelabai turiu,tai per diena kokias 5 -6 figureles nuneriu ax.gif
Atsakyti
kelis idomesnius imetu, jeigu reiks kai kuriems turiu aprasymus.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 04 28, 11:36)
as irgi sita pradejau nerti  4u.gif tik pas mane siuliukai truputy plonesni,ir spalvos skiriasi smile.gif seip labai paprastai neriasi,tik gaila laiko nelabai turiu,tai per diena kokias 5 -6  figureles nuneriu  ax.gif

o kokias spalvas darai?
Man tas ant paveisliuko tai isvis nerealiai atrodo (ypatingai spalvos liuks atrodo), Aš darau balta-žalia, tai bent jau man ne taip gražiai atrodo kaip paveikslėlį ir dar niuansas, kaip tu juos sujungi? Aš bandžiau virbalais, bet man nelabai gražiai gavosi tie patys viduriukai (nemoku kaip paaiškinti doh.gif ) tai dabar sujungiu vašeliu.
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 04 28, 09:38)

user posted image
user posted image

at butu galima situ pleduku aprasymus? blush2.gif
ir labai noreciau daugiau variantu. Ar galetum atsiusti i edraustiene@gmail.com buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2009 04 28, 10:56)
o kokias spalvas darai?
Man tas ant paveisliuko tai isvis nerealiai atrodo (ypatingai spalvos liuks atrodo), Aš darau balta-žalia, tai bent jau man ne taip gražiai atrodo kaip paveikslėlį ir dar niuansas, kaip tu juos sujungi? Aš bandžiau virbalais, bet man nelabai gražiai gavosi tie patys viduriukai (nemoku kaip paaiškinti  doh.gif ) tai dabar sujungiu vašeliu.

as irgi darau baltas gelytes viduryje,aplink zalia.mano ne tokia pasteline ta zialia,ryskesne.as dar tik viena linija tu figureliu nuneriau,o pabandziau sunerti(baltu siulu kaip foto) tai man gaunasi visai normaliai.tik nemoku paaiskinti kaip suneriu ax.gif (nes megsti- nerti pradejau pries keleta menesiu)pabandysiu paaiskinti jai suprasi blush2.gif nu paimi dvi figureles ir suneriu ,ne kartu per abieju figureliu akis kisu vasiuka,kad isnerti kilpute,bet isneriu viena aky vienos figureles,po to kitos ,ir vel vienos po to kitos,tai gaunasi ties sujungimo viduriuku pynele iskili.(tiesa kai neriu ta figurele pacia,tai paskutine eilute ta zemu stulpeliu irgi padarau balta spalva) tai man tas sujungimas visu figureliu tada gaunasi vat toks platesnis,tiksliau daugiau balto aplink visa ta zalia pagrinduka) kaskur cia buvau radusi vat ta mano sujungimo buda,lyg buvo video medziaga g.gif kartais ar ne batukus kaip suneria buvo video su tokiu sunerimo budu,bet neatsimenu tiksliai.
na mano siuliukai plonesni,tai ir tos figureles mazesnes,cia is storesniu nerta,bet as tokiu negavu nusipirkti :)dar galvoju gal kartais ymaisyti figureliu balta geltona g.gif nu dar finisas toli,nes dar tik turiu vienam krastui figureliu,bet jauciu kad darysiu pacia visa krastutine figureliu eile balta zalia,po to antra nuo krasto visa eile figureliu balta geltona,o paty centra viso pleduko vel balta zalia smile.gif vat taip sumasciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SERPIENTE: 28 balandžio 2009 - 11:19
QUOTE(caulyte @ 2009 04 28, 11:38)
user posted image
user posted image

Norėčiau šitų aprašymų. Jeigu neįkelsite į forumą, tai tada į manomegztukas@gmail.com. Labai ačiu 4u.gif
Atsakyti
Tai nieks nezino kiek siulu reikia kokiam standartiniam pledukui? unsure.gif Nezinau kiek uzsipirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 28, 12:29)
Tai nieks nezino kiek siulu reikia kokiam standartiniam pledukui?  unsure.gif Nezinau kiek uzsipirkti  blush2.gif

sunku kažką patart, nežinant pleduko rašto bei matmenų, o dar nuo siūlų storio priklausys, kiek jų reiks... pirmiau išsirink, kas patinka, paskui ieškok siūliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 28, 12:59)
Norėčiau šitų aprašymų. Jeigu neįkelsite į forumą, tai tada į manomegztukas@gmail.com. Labai ačiu 4u.gif

zaliam aprasymo nera
o boruzelem stai smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sauluzexxx @ 2009 04 28, 11:57)
at butu galima situ pleduku aprasymus?  blush2.gif
ir labai noreciau daugiau variantu. Ar galetum atsiusti i edraustiene@gmail.com buciau labai dekinga  4u.gif

cia melyno aprasymas

user posted image
user posted image
user posted image

o daugiau issiunciau pastu smile.gif tikiuosi rasit kazka tinkama
Atsakyti