Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(Carevna @ 2009 04 18, 15:20)
Čia virbalais megztas? Įdomus labai raštelis  g.gif

Aš jau saviškį damušinėju liko 10 eilučių  blush2.gif  blush2.gif

Man atrodo, kad vąšiuku g.gif
Atsakyti
atrodo YarnArt, bet negaliu garantuot, nes neisidemejau pavadinimo
Atsakyti
Nusipirkau medvilnės linate siūliukų ir jau pradėjau nerti pleduką vasarai, nes žieminio tuoj nereiks (beje, žieminį tą kasdien naudojam)
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,

Gal kam idomu bus nusinerti toki pleduka
user posted image

Jo schema user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 18, 15:20)
Čia virbalais megztas? Įdomus labai raštelis  g.gif

atsakysiu uz Klajokle smile.gif
nertas tinklas ir inerta pynele. anksciau rodziausi savo tokiu principu nerta anklodele smile.gif
Atsakyti
Mergaites gelbekit - neriu pleda is meskiuku, bet jie man garbanojasi (banguoja). Kazi kaip as juos sunersiu - ar bus geras vaizdas, ar viskas susibangave ir issiraite. Taip norisi grazu daikta padaryt ir padovanot - jau kelis kartus ardziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 25 balandžio 2009 - 20:18
QUOTE(kristen @ 2009 04 25, 21:17)
Mergaites gelbekit - neriu pleda is meskiuku, bet jie man garbanojasi (banguoja). Kazi kaip as juos sunersiu - ar bus geras vaizdas, ar viskas susibangave ir issiraite. Taip norisi grazu daikta padaryt ir padovanot - jau kelis kartus ardziau...

gal netiksliai akis isneri (ta prasme skaiciumi), gal per stipriai ar per laisvai neri g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 04 25, 22:17)

esu nėrus meškučius...nebuvo taip. kokie siūlai ? gal netinkami... g.gif
Atsakyti
Greiciausiai perdaug akiu gaunas, nes neriau ne kiekviena stulpeli ir tvirciau - visai gerai gaunas. as tiksliai pagal ta schema neneriu, nes man kazkaip nesigauna - tai biski improvizuoju ax.gif . bandziau skaiciuot stulpelius smile.gif . o siuliukai medvilne-akrilinas, neriu 2.5 vaseliu.
Atsakyti
Dar turiu klausimeli apie tuos meskiukus blush2.gif . O kai jus neret, tai ta pirma eilute isneret is yos 4 akiu pynutes (i jas kabinot) ar apkabinot (kaip antra spalva, kai tas pyneles po 5 stulpelius apneriama)? tikiuosi supratot, kas mane domina ax.gif
Atsakyti
Stai ir mano siltasis pledukas, dabr galvoju koki vaseliu narplioti pavasarini-vasarini smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 04 26, 11:01)
Stai ir mano siltasis pledukas, dabr galvoju koki vaseliu narplioti pavasarini-vasarini smile.gif

Ohooo blink.gif super thumbup.gif kaip cia nerei?
Atsakyti