Mergaites gelbekit - neriu pleda is meskiuku, bet jie man garbanojasi (banguoja). Kazi kaip as juos sunersiu - ar bus geras vaizdas, ar viskas susibangave ir issiraite. Taip norisi grazu daikta padaryt ir padovanot - jau kelis kartus ardziau...
Mergaites gelbekit - neriu pleda is meskiuku, bet jie man garbanojasi (banguoja). Kazi kaip as juos sunersiu - ar bus geras vaizdas, ar viskas susibangave ir issiraite. Taip norisi grazu daikta padaryt ir padovanot - jau kelis kartus ardziau...
Greiciausiai perdaug akiu gaunas, nes neriau ne kiekviena stulpeli ir tvirciau - visai gerai gaunas. as tiksliai pagal ta schema neneriu, nes man kazkaip nesigauna - tai biski improvizuoju . bandziau skaiciuot stulpelius . o siuliukai medvilne-akrilinas, neriu 2.5 vaseliu.
Dar turiu klausimeli apie tuos meskiukus . O kai jus neret, tai ta pirma eilute isneret is yos 4 akiu pynutes (i jas kabinot) ar apkabinot (kaip antra spalva, kai tas pyneles po 5 stulpelius apneriama)? tikiuosi supratot, kas mane domina