LKmama,jau pledukoks koks grazus asiulukas tiesiog pasaka,o cia is karto mezgei dviem spalvom ar paskui issiuvinejai
QUOTE(naiste777 @ 2009 09 02, 13:59)
Aš ir jį turiu numačius savo leliui. Kažkur turiu aš jo visą aprašymą. Neriamas jis žemu stulpeliu, tik kažkaip reik kartais užkabinti už priekinio akies siūlo, kartais už galinio. Dar įkvėpimas neatėjo, tai labai ir nesiaiškinau. Kažkuri mamytė nėrė langučiais stulpeliu su užmetimu, paveiksliukas išneriamas pilnais langeliais. Bet tada jis gana didelis gaunasi. Kaži aiškiai aš viską supasakojau
Va, radau aprašymą rusiškai ir angliškai su trupučiu vaizdinės medžiagos
Bet iš tikrųjų tai reikėtų pasibandyt, kas ten gaunas.
Va, radau aprašymą rusiškai ir angliškai su trupučiu vaizdinės medžiagos
Bet iš tikrųjų tai reikėtų pasibandyt, kas ten gaunas.
Dėkui už pagalbą Bandysiu verstis, tik nežinau kap pavyks Tikiuosi atsiras ta mamytė, kuri mezgė pleduką ir paaiškins viską, nes dabar yra pas mane laaaaaaaaaabai didelis noras numegzti tą pleduką, bet supratimo kaip tai padaryti mažoka
QUOTE(_Aurute_ @ 2009 09 03, 11:31)
LKmama,jau pledukoks koks grazus asiulukas tiesiog pasaka,o cia is karto mezgei dviem spalvom ar paskui issiuvinejai
Aciu cia pirmas mano didesnis bandymas nerti vaseliu is karto keliom spalvom,nieko nesiuvinejau
QUOTE(9kristina @ 2009 09 04, 10:06)
gal kartais kas turi kokiu schemuciu ar seip pavyzduku vokeliu-miegmaisiuku. ? noreciau savo busimam leliukui numegzti arba nunerti
Turiu tokį:
QUOTE(9kristina @ 2009 09 04, 13:11)
o kiek mazdaug turetu buti to vokelio ismatavimai ?
Priklauso dar ir nuo to, kokio amžiaus leliukui, pagal mano vieną turimą schemą, vokelis 2-6 mėn. kūdikiui turi būti 32 x 53 cm + kapišonas 16. Nežinau, ar tiksliai, nes naujagimį jau senokai mačiau
QUOTE(LKMama @ 2009 09 03, 18:10)
Aciu cia pirmas mano didesnis bandymas nerti vaseliu is karto keliom spalvom,nieko nesiuvinejau
LKMama, ar galetum parodyti kita pleduko puse? Ar tu medziagyte pasiuvai?
QUOTE(9kristina @ 2009 09 04, 09:06)
gal kartais kas turi kokiu schemuciu ar seip pavyzduku vokeliu-miegmaisiuku. ? noreciau savo busimam leliukui numegzti arba nunerti
cia vat keleta esu radusi interneto platybese,gal kas nors patiks
http://picasaweb.goo...nteee/Vokeliai#
QUOTE(pupa@ @ 2009 09 04, 13:38)
LKMama, ar galetum parodyti kita pleduko puse? Ar tu medziagyte pasiuvai?
Prisiuvau medziaga Kitoj pusej daug daug surisinetu siuliuku
QUOTE(LKMama @ 2009 09 04, 18:00)
Prisiuvau medziaga Kitoj pusej daug daug surisinetu siuliuku
as jau galvojau, kad moki taip ismegzti, kad ten beveik nieko nesimato kad siuliukai sujungti, nes as irgi taip nemoku
sveikos! na ir fantastisku grozybiu jus cia prinere ir primezge....
as ir noriu nunert savo pupai pleduka, tik gal galit man patart is kokiu siulu man ji nerti??? noriu stai tokio :
http://picasaweb.goo...946791868757922
ir kaip su tom spalvytem... jauciu reiks rinktis tokius siulus kuriu atspalviu daugiausiai bus....
gal kas daret toki ir kokio dydzio jis gaunasi gal isivaizduojat?
as ir noriu nunert savo pupai pleduka, tik gal galit man patart is kokiu siulu man ji nerti??? noriu stai tokio :
http://picasaweb.goo...946791868757922
ir kaip su tom spalvytem... jauciu reiks rinktis tokius siulus kuriu atspalviu daugiausiai bus....
gal kas daret toki ir kokio dydzio jis gaunasi gal isivaizduojat?