Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(Carevna @ 2009 04 01, 14:06)
Oi su tokiu tai dar 3 metų pyplį drąsiai galima klot, mano mažesnis nei 100x130, nes kojos jau išlenda iš po dekio  lotuliukas.gif aišku jis vaikas labai nori po savo dekiuku pagulėt ypač kai mato, kad naują neriu mažam leliui, bet kad jau nebetelpa  tongue.gif  tongue.gif

Na, kadangi as neriu toki gana silta ir stora, ir nelabai kudikiska, ir dar noriu kad "ilgiau grotu", matyt darysiu didesni... Aciu uz patarimus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, labai labai grazus jusu pledukai thumbup.gif . man ypac patiko tas meskiuku pledukas. drauge turi gimdyt birzeli, tai noreciau padovanot (sunenui jau nebeiseina), todel norejau paklaust is kokiu siuliuku meskiukus mezget? o kaip kita puse atrodo? ar reikia ka nors pasiut?
Atsakyti
As neriau is vaikiskos merino vilnos.70 % vilna,like kazkoks priedas.Pledukui mazdaug 75X90 reikejo 400 gramu(8 matkiukai)Kaip pagrinda prisiuvau vienspalvi fliso pleduka.Kaune kazkur galima nusipirkt merino vilneles atraizu nebrangiai,tai butu dar geresnis variantas
Atsakyti
O Vilniuj tos merino vilnelės atraižų būtų?
Atsakyti
Gal,nezinau tikrai.
Atsakyti
Čia yra veltinio lakštų gal juos būtų galima pritaikyti g.gif

http://www.rankdarbi...x.php?cPath=159
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 04 18, 14:15)

Čia virbalais megztas? Įdomus labai raštelis g.gif

Aš jau saviškį damušinėju liko 10 eilučių blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 18, 14:20)
Aš jau saviškį damušinėju liko 10 eilučių  blush2.gif  blush2.gif

laukiam pasirodant 4u.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt, kas mezget meskiuku pleda, kokio mazdaug dydzio gaunasi nunertas vienas meskiukas (cia galutinis pries sujungiant). Susiradau medvilninius su kazkuo maisytus siuliukus, kuriu metrazas apie 600m, kaina 10 lt, ir bandysiu nert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 22, 22:28)
laukiam pasirodant  4u.gif

Aha būtinai, kai galėsiu nufotkinsiu, nes jau visą pabaigiau liko tik flanelikę įsiūt ir bus vsio tik vaikis apsirgo tai nieko nepasidarau kol jo pietų miegot nepaguldau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 04 23, 12:05)
Gal galit pasakyt, kas mezget meskiuku pleda, kokio mazdaug dydzio gaunasi nunertas vienas meskiukas (cia galutinis pries sujungiant). Susiradau medvilninius su kazkuo maisytus siuliukus, kuriu metrazas apie 600m, kaina 10 lt,  ir bandysiu nert  smile.gif

kokie čia siūlai? smile.gif
Atsakyti