Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 20:49)
dar kartely dedu is kito psl  4u.gif
is ano nenori man nuotraukyciu atskrai deti  g.gif

thumbup.gif o kiek laiko neret? smile.gif
atrodo nemazai darbelio,siulai karpyt juk reikia...
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 20:49)

wooooow, koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 08 27, 20:13)
thumbup.gif  o kiek laiko neret? smile.gif
atrodo nemazai darbelio,siulai karpyt juk reikia...

na laiko negaliu pamatuoti istiesu ax.gif nerdavau kai saudavo y galva,nesedejau istisai.nors tai mano pirmas didesnis darbelis buvo doh.gif na seip galvojau kad greiciau gautis turetu, reikejo storesnius siuliukus pirkti istiesu. nes dar aplink zalia pagrinduka dejau net tris eiles zemu stulpeliu ,nes labai jau mazos man tos figureles gavosi kai mezgiau pagal shemute.

dabar mastau nerti ta pleduka is daug meskuciu ,jis man toks fainutis. tik sakykit is kokio numerio siulu patartumet nerti ? g.gif
Atsakyti
Radau internete grazu pleduka, galbut dar ir kam nors bus nematytas ir patiks ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 20:16)
wooooow, koks grožis  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

aciukas mirksiukas.gif
Papildyta:
ydesiu jums savo nuorodele,cia as is daug kur issirinkusi esu pleduku, net savo nertus galit pamatyti kai kurios mirksiukas.gif cia renkuosi ir deduosi kad patogiau butu susirasti kokia ideja mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...nteee/Pledukai#
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 21:29)
aciukas  mirksiukas.gif
Papildyta:
ydesiu jums savo nuorodele,cia as is daug kur issirinkusi esu pleduku, net savo nertus galit pamatyti kai kurios  mirksiukas.gif  cia renkuosi ir deduosi kad patogiau butu susirasti kokia ideja  mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...nteee/Pledukai#

blink.gif oho kiek grozybiu prikaupusi wub.gif wub.gif wub.gif
laukiu nesulaukiu,kada suzinosiu kas slepiasi pas mane pilvuke(tada spalvas lengviau atsirinksiu)o tada jau pulsiu prie pleduko 4u.gif aciu labai uz nuoroda wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 21:25)

dabar mastau nerti  ta pleduka  is daug meskuciu ,jis man toks fainutis.  tik sakykit is kokio numerio siulu patartumet nerti ?  g.gif

Labai gražutis tavo pledukas. Aš irgi jam gundaus, tik va, su spalvom neaišku g.gif Reiks daryt unisex smile.gif , nes jau labai noriu pradėt savo leliukui. O ką tik pabaigiau meškučių pleduką pusseserės sūneliui. Siūlų pavadinimo neatsimenu, bet 100 g yra 200 m. Nėriau 4,5 kabliu. Jis man gavosi iš 16 meškučių, 4 x 4. Liko pasiųt flanelę po apačia ir pasirodysiu.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 08 27, 21:05)
Labai gražutis tavo pledukas. Aš irgi jam gundaus, tik va, su spalvom neaišku  g.gif Reiks daryt unisex  smile.gif , nes jau labai noriu pradėt savo leliukui. O ką tik pabaigiau meškučių pleduką pusseserės sūneliui. Siūlų pavadinimo neatsimenu, bet 100 g yra 200 m. Nėriau 4,5 kabliu.  Jis man gavosi iš 16 meškučių, 4 x 4. Liko pasiųt flanelę po apačia ir pasirodysiu.

lauksim pasirodant pleduka mirksiukas.gif
ydomu isties kokie tavo siuliukai tuomet,turetu buti storoki jai su 4.5 kabliuku g.gif
na as galvojau nerimo siuliukus kokius paimti kur raso 5 numeriuka,ten storis tikriausiai ar kaip ten,bet jauciu gal bus plonoki g.gif neysivaizduoju su kokiais siuliukais nerti ta su meskuciais g.gif
gal kuri netyciukais dar esate nerusi,ir galetumete patarti,ar parodyti kaip tie siuliukai turetu atrodyti ax.gif
Atsakyti
As neriau meskucius,o dabar ir sita pleduka is tokiu siuliuku http://www.auksarank...p?categoryID=85 .meskuciai ne visai is sito,bet tokios pat sudeties ir metrazo,tik kitos firmos.
Dabar savo leliukui noriu megzto,bet neapsisprendziu...nertas kaip ir standesnis,gal ir siltesnis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 21:49)
is ano nenori man nuotraukyciu atskrai deti  g.gif
user posted image

4u.gif Labai grazus ir riskus pledukas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2009 08 27, 22:48)
lauksim pasirodant pleduka  mirksiukas.gif
ydomu  isties kokie  tavo siuliukai tuomet,turetu buti storoki jai su 4.5 kabliuku  g.gif
na as galvojau nerimo siuliukus kokius  paimti kur raso 5 numeriuka,ten  storis tikriausiai ar kaip ten,bet jauciu gal bus plonoki  g.gif  neysivaizduoju su kokiais siuliukais nerti  ta su meskuciais g.gif
gal kuri netyciukais dar esate nerusi,ir galetumete patarti,ar  parodyti kaip tie siuliukai turetu atrodyti  ax.gif

as neriau is Vernito medvilnes wink.gif jos turiu daug visokiu spalvu .kai kurios spalvos buvo medvilne maisyta su akrilanu.apacioj pleduko siuvau merinosu vilnos atraizele.ir silta,ir svelnu wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
OLAIVA
Pledukas nuostabus,meskiukai ziurisi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti