laba,
mergaitės, iš kokių siūlų patartumėt megzti kūdikiui pleduką - iš Baby wool (100% merinų vilna), ar Baby (70 % merino vilna 30 % dralonas (sintetinis pluoštas))????
Būkit geros pasidalinkit savo nuomonėmis bei patirtimi. Ir jei galit, pasakykit iš kur perkat siūlus. Labai labai lauksiu
QUOTE(Ugniux @ 2009 08 12, 15:32)
laba,
mergaitės, iš kokių siūlų patartumėt megzti kūdikiui pleduką - iš Baby wool (100% merinų vilna), ar Baby (70 % merino vilna 30 % dralonas (sintetinis pluoštas))????
Būkit geros pasidalinkit savo nuomonėmis bei patirtimi. Ir jei galit, pasakykit iš kur perkat siūlus. Labai labai lauksiu
aš nėriau pleduką iš 100 proc. akrilano, tai toks minkštutis gavosi, labai malonus. o juos pirkau čia http://www.kasiulai....anas-p-337.html
Mergaites,koks rastelis tiktu vienspalviui pledukui virbalais.kazkaip galvoju virbalais megztas bus lengvesnis ir maziau siulo suvalgys
QUOTE(Ugniux @ 2009 08 12, 15:32)
laba,
Niu jau vien iš sintetikos megzti kūdikiui pleduko tai nesiūlyčiau, nors astulia ir patenkinta aš net sau rūbų grynos sintetikos nenešioju Sintetiką lengviau prižiūrėti, dažnai galima skalbyklėje skalbti net. Aš laikausi principo, kad jei bent 50 proc. natūralus pluoštas, tai visai neblogai
QUOTE(kacumota @ 2009 08 12, 20:12)
Mergaites,koks rastelis tiktu vienspalviui pledukui virbalais.kazkaip galvoju virbalais megztas bus lengvesnis ir maziau siulo suvalgys
As mezgu perliniu rasteliu(1 a. gera,1 a. isvirkscia),paprasta,lengva ir graziai ziurisi.O krastelius apnersiu
QUOTE(Ugniux @ 2009 08 12, 14:32)
laba,
as neriau is baby
baby wool gausis labai brangiai nors man ir tai nepigiai gavosi bet pledukas didelis
QUOTE(eya @ 2009 08 12, 19:23)
Niu jau vien iš sintetikos megzti kūdikiui pleduko tai nesiūlyčiau, nors astulia ir patenkinta aš net sau rūbų grynos sintetikos nenešioju Sintetiką lengviau prižiūrėti, dažnai galima skalbyklėje skalbti net. Aš laikausi principo, kad jei bent 50 proc. natūralus pluoštas, tai visai neblogai
O man atrodo visai gera mintis del siulo.Jo gi neglausi leliukui prie nuogo kunelio,ir drabuziu jo nepavadinsi,o jeigu dar su pamusaliuku..
Neriau pleduka is Baby(vilna ir dralonas).Reikejo 8 matkiuku,kaina vien siulo gavosi apie 50 lt.Nepigus dziaugsmas
QUOTE(kacumota @ 2009 08 12, 22:14)
O man atrodo visai gera mintis del siulo.Jo gi neglausi leliukui prie nuogo kunelio,ir drabuziu jo nepavadinsi,o jeigu dar su pamusaliuku..
tą patį pagalvojau, juk nedengsiu aš leliuko nuogo su tuo pleduku
nu kodel galima ir nuoguti pasispardyt paguldyt, sako jiem labai patinka
ačiuks už pasisakymus
QUOTE(qqte @ 2009 08 12, 22:20)
nu kodel galima ir nuoguti pasispardyt paguldyt, sako jiem labai patinka
nu galima, bet mano asmeniškai ne tokia pleduko paskirtis todėl aš tik pasidalinau savo nuomone
Mergaites,padekit isifruot sito pleduko pagrindini rasteli
QUOTE(Pookelis @ 2008 04 08, 16:52)