Labas. Norejau paklausti kokia medziagele perkat pasiuti po pleduku?Kaip ja ten prisiunat su masina ar su rankom? aciu
QUOTE(saulemeile @ 2009 07 24, 09:21)
Labas. Norejau paklausti kokia medziagele perkat pasiuti po pleduku?Kaip ja ten prisiunat su masina ar su rankom? aciu
as prisiuvau rankomis falenlini vystykla
Merginos, o man klausimelis iskilo. ar sunkus gaunasi jusu pledukai? nes mano neriamas (tas is meskuciu, tik as kiekviena kvadratuka dar keliom eilem paplatinau) gaunasi toks posunkis, tai pergyvenu kad leliului per sunkus nebutu Neriu is pusvilnoniu siulu.
QUOTE(Felise @ 2009 07 25, 11:41)
Merginos, o man klausimelis iskilo. ar sunkus gaunasi jusu pledukai? nes mano neriamas (tas is meskuciu, tik as kiekviena kvadratuka dar keliom eilem paplatinau) gaunasi toks posunkis, tai pergyvenu kad leliului per sunkus nebutu Neriu is pusvilnoniu siulu.
tikrai nebus sunkus
QUOTE(IsaDora* @ 2009 07 25, 14:41)
o gal kas turite koki ne per sudetingo megzto pleduko pavyzdi? ir kiek megztam (siulai beveik vilnoniai) reiketu deti akiu?
negaliu ieskot bet galiu pasakyt kur gali rast, nes man snd sveikatele ne kokia nzn turbut saremiai turbut netikrieji neesu uztikrinta
o ieskok picasoj ten visko yra visi mezgimo zurnalai enciklopedijos, knygos taip pat ir kulinarijos zurnalai l. fainas dalykas viskas su schemomis jei kas neaisku rasyk padesiu kaip susiraST
Labas.neriu siuo metu pleduka sumeskuciais iskilo klausimelis del kaspinelio ka daryti kad galai neirtu?aciu
QUOTE(saulemeile @ 2009 07 28, 10:44)
Labas.neriu siuo metu pleduka sumeskuciais iskilo klausimelis del kaspinelio ka daryti kad galai neirtu?aciu
paprasčiausias būdas - galiukus apdegint
Sveikutes kruospuoles
Pagaliau ir as pabaigiau pleduka musu visciukui(Juhuhuhu pagaliau savajam, o ne draugiu!)! Nuneriau geleta geltona, nors laukiam ziema, o ne per velykas
Dabar imuosi likuciu siulu ir nerineju zaisliukus- stumiam vakarus!
as asmeniskai nei po savuoju nei po draugems nertais pledukais nesiuvau medziageles! ziema pleduka gi uzklojam ant kalrdytes, o vasara manau smagu jaust vejuka pucianti per kiaurarasti!
Pagaliau ir as pabaigiau pleduka musu visciukui(Juhuhuhu pagaliau savajam, o ne draugiu!)! Nuneriau geleta geltona, nors laukiam ziema, o ne per velykas
Dabar imuosi likuciu siulu ir nerineju zaisliukus- stumiam vakarus!
as asmeniskai nei po savuoju nei po draugems nertais pledukais nesiuvau medziageles! ziema pleduka gi uzklojam ant kalrdytes, o vasara manau smagu jaust vejuka pucianti per kiaurarasti!