Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

Nu kad ne, bent jau pagal schemą viskas nerta kartu. O pabandykit kokią medžiagėlę iš apačios pridėti, gal nebus tokios ryškios tos skylutės. Arba nerti mažesnio nr. vąšeliu.
Atsakyti
man labai reiktų kad kas nors žmonių kalba paaiškintų kaip nerti tokį raštą...

http://home.att.net/...rns/ripple.html

nes pradėjau nerti vienu stulpeliu ir baisingai garankščiuojasi, man nepatinka. reik kažkaip laisviau nert ar kokiu tai dvigubu stulpeliu. nieko nesigaudau toj terminologijoj. gal kad man galėtų padėt?

http://www.twistedkn...pled_Ripple.jpg

noriu va tokio minkšto dekučio, o pas mane gaunasi kietas kažkoks ir visas garankščiuotas. kažką ryškiai darau ne taip.
Atsakyti
Turiu tokią šio rašto schemą, gal bus aiškiau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2009 06 25, 13:43)
tuoj pabandysiu ikelti foto smile.gif

nu va kaip man gaunasi unsure.gif

user posted image

Man ant nuotraukos tos su pleduku tai isvis atrodo, kad tos gelytes nunertos atskirai ir prisiutos ant virsaus g.gif

arba prisiūtos, arba užnertos ant viršaus...
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2009 06 25, 13:43)

user posted image

Man ant nuotraukos tos su pleduku tai isvis atrodo, kad tos gelytes nunertos atskirai ir prisiutos ant virsaus g.gif

ir man atrodo, kad jos gal atskiros, arba gal is apacios kokia gudrybe padaryta
as bandyciau ziedlapius didint - vietoj 3 stulpeliu daryt pvz 5
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2009 06 25, 12:43)

je gerai nuotraukoje įžiūriu tai ten irgi taip pat mirksiukas.gif tik matyt apačioj medžiagytė tokios pat spalvos... o jei nori be skiliu - tai nerk iš centro su žaliu, o paskui baltas gėles ant viršaus prinersi

sėkmės darbuose 4u.gif

QUOTE(fsss~ @ 2009 06 25, 20:54)
man labai reiktų kad kas nors žmonių kalba paaiškintų kaip nerti tokį raštą...

http://home.att.net/...rns/ripple.html

nes pradėjau nerti vienu stulpeliu ir baisingai garankščiuojasi, man nepatinka. reik kažkaip laisviau nert ar kokiu tai dvigubu stulpeliu. nieko nesigaudau toj terminologijoj. gal kad man galėtų padėt?

http://www.twistedkn...pled_Ripple.jpg

noriu va tokio minkšto dekučio, o pas mane gaunasi kietas kažkoks ir visas garankščiuotas. kažką ryškiai darau ne taip.

nelabai žinau ką tas žodis reiškia blush2.gif bet jei reikia laisviau, tai gal padėtų storesnis vašelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 06 25, 22:40)
ir man atrodo, kad jos gal atskiros, arba gal is apacios kokia gudrybe padaryta
as bandyciau ziedlapius didint - vietoj 3 stulpeliu daryt pvz 5

QUOTE(inesasim @ 2009 06 26, 08:11)
je gerai nuotraukoje įžiūriu tai ten irgi taip pat mirksiukas.gif tik matyt apačioj medžiagytė tokios pat spalvos... o jei nori be skiliu - tai nerk iš centro su žaliu, o paskui baltas gėles ant viršaus prinersi 

Aciu labai uz patarimus 4u.gif Bandysiu didint ziedlapius pradzioje, o jei ne, tai tada ant virsaus kazka "uzklijuosiu" mirksiukas.gif
Atsakyti
o šitas man koks gražus wub.gif
user posted image user posted image

gal kas rašteliu pasidalins ax.gif
Papildyta:
hererra, aš čia dar pagalvojau, kad gal tu ne tik daryk daugiau tų stulpelių, bet daryk ir ne su vienu užmetimu, o puriuosius stulpelius. gal tada bus geriau g.gif neturiu tokių siūlų namie - negaliu pabandyt...........
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 06 26, 08:11)
nelabai žinau ką tas žodis reiškia blush2.gif bet jei reikia laisviau, tai gal padėtų storesnis vašelis? g.gif

Tas žodis reiškia kad glamžosi rangosi raukšlėjasi banguojasi ir t.t mirksiukas.gif žodžiu mezginys neklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=inesasim,2009 06 26, 21:57]

labai grazus. ypac spalvine gama 4u.gif jei kas butu uzmates rasteli ir as pasinaudociau, jei ne reiks bandyt "klaidu ir bandymu" metodu ax.gif
Atsakyti
[quote=madampipi,2009 06 30, 09:47]
[quote=inesasim,2009 06 26, 21:57]

labai grazus. ypac spalvine gama 4u.gif jei kas butu uzmates rasteli ir as pasinaudociau, jei ne reiks bandyt "klaidu ir bandymu" metodu ax.gif
[/quote]
Va sitas ir man suuuuuper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Noreciau nusimegzti,bet gal kas rasteli?????
Atsakyti
jau radau ir aprašymą thumbup.gif bet jau pavadinimas daug ką pasako

user posted image

o čia variacijos
user posted image user posted image user posted image

sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti