Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(Linjus @ 2009 06 18, 16:26)
nepamenu ar toks buvo grožis  bigsmile.gif

eina sau, kaip gražu wub.gif

klausykit, mergytės, gal kuri kur nors užmatėt mažų drugelių ar gėlyčių nėrimo schemučių? ax.gif neriu dabar vienspalvį pleduką, tai noriu paskui gėlyčių arba drugelių prisiūt wub.gif
Atsakyti
manau rasi papuošimų temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 06 18, 17:24)

oj, ačiū tau labai 4u.gif net nežinojau, kad tokia tema yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 06 18, 14:26)
o norejau pasiteirauti apie tavo pleduka... tu mezgiai o poto kai siuvinejai tai siulus emiai to pacio nr kaip mezgiai

panasau numerio. bet svarbiausia kad kuo maziau sukti butu, nes geriau paslepia pagrindini siula
Atsakyti
Norejau paklaust, ar jus flanele kaip nors palenkiat ar apneriat pries tai, kai po pleduku pasivat/apneriat? Man jau ta stadija arteja, tai mastau, kaip cia geriau padarius. Ir kiek supratau reikia truputeli laisvesne flanele palikt.
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 06 24, 10:56)
Norejau paklaust, ar jus flanele kaip nors palenkiat ar apneriat pries tai, kai po pleduku pasivat/apneriat? Man jau ta stadija arteja, tai mastau, kaip cia geriau padarius. Ir kiek supratau reikia truputeli laisvesne flanele palikt.

o as nusipirkau flanale, ja iskalbiau ir pleduk aisklabiau atskirai... o dabar jau siusiu... manau jau neturetu trauktis :?
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 06 24, 10:56)

Aš kraštukus įlenkiau į vidų ir apnėriau, o flanelę taip palikau čiut laisvesnę, nes maža kas su ja mano anas dekutis ir po antro skalbimo biškiuką pasitraukė tai toks kaip pasiraukšlėjęs ir liko doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ar galite, mamkos, paaiskinti, kaip padaryti, kad viduriukas - ta gelyte - nebutu kiauras? nu niekaip nesuprantu, juk kai pasidaro gelyte vidurine, tai tarp lapeliu yra nemazi tarpiukai, o po to kai dedi kita spalva, tai jis tesiasi toliau ratu, o tie tarpeliai tokia gan nemazi ir lieka g.gif o va foto tai atrodo, kad ten visas pilnaviduris... g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 25 birželio 2009 - 12:02
QUOTE(hererra @ 2009 06 25, 13:01)
Ar galite, mamkos, paaiskinti, kaip padaryti, kad viduriukas - ta gelyte - nebutu kiauras? nu niekaip nesuprantu, juk kai pasidaro gelyte vidurine, tai tarp lapeliu yra nemazi tarpiukai, o po to kai dedi kita spalva, tai jis tesiasi toliau ratu, o tie tarpeliai tokia gan nemazi ir lieka g.gif o va foto tai atrodo, kad ten visas pilnaviduris... g.gif

Gal iš labai plonų siūlų neriat?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 25, 13:32)
Gal iš labai plonų siūlų neriat?

Nea, pakankamai stori siulai pas mane... unsure.gif nu betgi kai padarai lapeli - sumezgu tuos tris stulpelius i viena ir tada reik pynele daryt iki kito lapelio pradzios, ar ne? tai ta pynele gaunasi aukstai ties lapelio virsunele, o nuo jos toks nemazas atstumiukas iki viduriuko lieka g.gif

Tokia mintis man iskilo, gal sunerus tuos tris lapelio stulpelius i viena, tada vezlio zingsniu nerti zemyn lapeliu... nu bet tada pakeitus spalva kazkaip vistiek nesigaus taip, kaip noriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 25 birželio 2009 - 12:40
Ten po apačia koks pamušaliukas pasiūtas, tai gal ir nesimato skylės, nes trikampiukas tai matyt. Įdėkit nuotrauką, kaip atrodo, gal pavyks ką sumąstyti.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 25, 13:40)
Ten po apačia koks pamušaliukas pasiūtas, tai gal ir nesimato skylės, nes trikampiukas tai matyt. Įdėkit nuotrauką, kaip atrodo, gal pavyks ką sumąstyti.

tuoj pabandysiu ikelti foto smile.gif

nu va kaip man gaunasi unsure.gif

user posted image

Man ant nuotraukos tos su pleduku tai isvis atrodo, kad tos gelytes nunertos atskirai ir prisiutos ant virsaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 25 birželio 2009 - 12:50