Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(astulia @ 2009 06 17, 23:34)
blink.gif aš be žodžių, koks grooooožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(LKMama @ 2009 06 17, 23:44)

QUOTE(KlementinaR @ 2009 06 18, 00:24)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif Zodziu net truksta grazumui aprasyti  wub.gif

aciu wink.gif

QUOTE(9kristina @ 2009 06 18, 08:35)
cia pledukas megztas, o paveiksliukai issiuvinėti ?

taip pledukas nertas, pavaiksleliai siuvineti, gelytes ir drugelis nunerti atskirai ir prisiuti rolleyes.gif darbelio nemazai - uztrukau apie 3 nepilnas savaites
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 18, 08:54)
taip pledukas nertas, pavaiksleliai siuvineti,  gelytes ir drugelis nunerti atskirai ir prisiuti rolleyes.gif darbelio nemazai - uztrukau apie 3 nepilnas savaites

Nertas? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 18, 10:04)

ups blush2.gif lotuliukas.gif kita savam zuikiui ruosiuosi nerti tai uztai ir susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 18, 11:58)
ups  blush2.gif  lotuliukas.gif kita savam zuikiui ruosiuosi nerti tai uztai ir susimaisiau blush2.gif

ir šiaip žiūrėjau ir taip, nu man ten megztas ir viskas biggrin.gif taip ir maniau, kad susimaišei smile.gif
Atsakyti
Nerealiai grazus pledukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 18, 11:58)
ups  blush2.gif  lotuliukas.gif kita savam zuikiui ruosiuosi nerti tai uztai ir susimaisiau blush2.gif

O aš vos akių neišsinarinau, bandydama įžiūrėti, kokiu čia būdu toks raštas išgautas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 18, 12:34)
ir šiaip žiūrėjau ir taip, nu man ten megztas ir viskas  biggrin.gif  taip ir maniau, kad susimaišei  smile.gif

o norejau pasiteirauti apie tavo pleduka... tu mezgiai o poto kai siuvinejai tai siulus emiai to pacio nr kaip mezgiai?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 06 18, 13:53)
o norejau pasiteirauti apie tavo pleduka... tu mezgiai o poto kai siuvinejai tai siulus emiai to pacio nr kaip mezgiai?

man rodos, kad tu ne tą postą pacitavai cool.gif nes aš nieko nemezgu, nemoku biggrin.gif
Atsakyti
idėjos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 17, 22:54)
pristatau naujausia ka tik pabaigta narplioti... bet dar neisskalbta blush2.gif ir be pamusalo darbeli... kuris jau artimiausiomis dienomis keliaus pas savo seimininke  ax.gif

pledukas
user posted image
parsiukas is arciau
user posted image

meskutis is arciau
user posted image
o norejau pasiteirauti apie tavo pleduka... tu mezgiai o poto kai siuvinejai tai siulus emiai to pacio nr kaip mezgiai
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2009 06 15, 21:45)
aciu 4u.gif o kodel is blogos? kad stulpelio nesimatytu? blush2.gif  g.gif

Kad sunėrimo siūlės nesimatytų mirksiukas.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 17, 22:54)
pristatau naujausia ka tik pabaigta narplioti... bet dar neisskalbta blush2.gif ir be pamusalo darbeli... kuris jau artimiausiomis dienomis keliaus pas savo seimininke  ax.gif

Vo čia tai nerealu blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nepamenu ar toks buvo grožis bigsmile.gif

user posted image
kaip manot kiek siūlų reikėtų tokiai antklodei? a leliukui apkloti ax.gif
Atsakyti