Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(9kristina @ 2009 06 14, 20:57)
aciu, ir tavo nebloga mintis, bet va mezgu ripsiniu tuos baltus kvadraciukus tai man krastai rieciasi, kazi kai sunersiu y viena pleduka nesuraitys

vistiek atakirus gabaliukus sujungsi, o po to aisku geriausiai visa apeiti pleduka kokiu zemu stulpeliu arba su uzmetimu. as pvz taip dariau, nes pas mane megztas buvo tai irgi sujungus rietesi isoriniai galai tai apneriau kelias eilias ir super gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos neriu pleduka is kvadratuku, tai iskilo klausimas - kaip sujungti: kazkaip sunerti (kaip?) ar kazkaip susiuti? blush2.gif
Pagelbekit, labai prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2009 06 15, 21:25)
Merginos neriu pleduka is kvadratuku, tai iskilo klausimas - kaip sujungti: kazkaip sunerti (kaip?) ar kazkaip susiuti? blush2.gif
Pagelbekit, labai prasau  4u.gif

Aš buvau paprastai žemu stulpeliu iš blogos pusės sunėrus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 06 15, 21:29)
Aš buvau paprastai žemu stulpeliu iš blogos pusės sunėrus  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif o kodel is blogos? kad stulpelio nesimatytu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
mirstu koks sitas grazus wub.gif
gal kas schemute turit? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sugalvojau, kad savo kleckui labai noriu pati numegzti vienspalvi pleduka. gal jus galit man ka nors pasiulyti su aprasymais, kas lengvai mezgasi, nes is manes tokia mezgeja, kad per gyvenima tik kelis salikus esu numezgusi, tai... blush2.gif

noreciau gana paprasto rastelio, gali buti siek tiek azuras. ir megzti vaikui pleduka reikia is tokiu siulu, kad kazkiek vilnos butu? ax.gif
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2009 06 15, 20:25)
Pagelbekit, labai prasau  4u.gif

jei dar reikia - turiu susiuvimo pavyzdį 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
pristatau naujausia ka tik pabaigta narplioti... bet dar neisskalbta blush2.gif ir be pamusalo darbeli... kuris jau artimiausiomis dienomis keliaus pas savo seimininke ax.gif

pledukas
user posted image
parsiukas is arciau
user posted image

meskutis is arciau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 17, 22:54)
pristatau naujausia ka tik pabaigta narplioti... bet dar neisskalbta blush2.gif ir be pamusalo darbeli... kuris jau artimiausiomis dienomis keliaus pas savo seimininke  ax.gif

blink.gif aš be žodžių, koks grooooožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pristatau naujausia ka tik pabaigta narplioti... bet dar neisskalbta blush2.gif ir be pamusalo darbeli... kuris jau artimiausiomis dienomis keliaus pas savo seimininke  ax.gif

pledukas

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Zodziu net truksta grazumui aprasyti wub.gif
Atsakyti

pledukas
user posted image
parsiukas is arciau
user posted image

meskutis is arciau
user posted image

cia pledukas megztas, o paveiksliukai issiuvinėti ?
Atsakyti