kaip cia grazu as bandysiu is gabaliuku-kvadraciuku kazka sunarpliot. gal spesiu iki gimdymo
QUOTE(caulyte @ 2009 04 28, 11:27)
jeigu reikia kai kuriems is tavo pledu turiu aprasymus, tik jie dauguma anglu kalba
Gal turite sito pleduko schemute? cia
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 09, 09:30)
sitam aprasymo nera, pati ieskau, bet kolkas paieskos nesekmingos
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 09, 09:30)
QUOTE(caulyte @ 2009 06 09, 09:33)
sitam aprasymo nera, pati ieskau, bet kolkas paieskos nesekmingos
Dabar kaip tik neriu. Manau, kad viską reikia nusinerti dalimis, o tik po to komponuoti
QUOTE(simoselis @ 2009 06 09, 09:50)
Dabar kaip tik neriu. Manau, kad viską reikia nusinerti dalimis, o tik po to komponuoti
Simoseli, tai visus kvadraciukus, visas pailgas detales atskirai neri? Ir tada sujungsi?
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 10, 09:05)
Simoseli, tai visus kvadraciukus, visas pailgas detales atskirai neri? Ir tada sujungsi?
Aga, kol kas tik kvadračiukus Jaučiu, kai jau prie mekštučių prieisiu, tai užmesiu ilgam aš tą pleduką
QUOTE(simoselis @ 2009 06 10, 09:26)
Aga, kol kas tik kvadračiukus Jaučiu, kai jau prie mekštučių prieisiu, tai užmesiu ilgam aš tą pleduką
O gal pasibaigsi Nors buna ir man taip,pradedi ir nepabaigi Bet vat kojinytes jau nusimezgiau , noreciau dar pleduko...ziuresiu kaip cia gausis.
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 10, 09:31)
O gal pasibaigsi Nors buna ir man taip,pradedi ir nepabaigi Bet vat kojinytes jau nusimezgiau , noreciau dar pleduko...ziuresiu kaip cia gausis.
Woj, aš tai visko tiek prisinorėjau - ir tapkyčių, ir žaisliukų, ir megztukų, o db mąstau, kaip tik tą pleduką pabaigus
Nu bet jau mes čia offtopinam biškiuką
su meskuciais pledukas ir man labai prie sirdies, mielai imciausi, bet nera aprasymo, is galvos nemoku, nezinau. o nedadaryto uzmesti nenoriu
gal kada nors, kas nors brukstels aprasyma. manau, kad vis tiek tureti buti
gal kada nors, kas nors brukstels aprasyma. manau, kad vis tiek tureti buti
QUOTE(Carevna @ 2009 06 10, 19:55)
niu va pagaliau šiaip ne taip išmūčinau savo vargą iki galo
nu gražų pleduką išmūčijai o ten flanelę pasiuvai po apačia?
QUOTE(astulia @ 2009 06 10, 20:12)
nu gražų pleduką išmūčijai o ten flanelę pasiuvai po apačia?
Aha pledukas tai vienas juokas bet tą velnio flanelę kol primezgiau tai eina načiort mozoliai ant pirštų liko, kol sugaudžiau aš ją aną kart dar pašiltinimą dėjom po flanele nes grynai žiemai dekiukas buvo tai ne taip slidinėjo o dabar tai prasikeikiau, vyras juokėsi kad iki naujų metų nebaigsiu