Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

kaip cia grazu as bandysiu is gabaliuku-kvadraciuku kazka sunarpliot. gal spesiu iki gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 04 28, 11:27)
jeigu reikia kai kuriems is tavo pledu turiu aprasymus, tik jie dauguma anglu kalba smile.gif

Gal turite sito pleduko schemute? cia
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 09, 09:30)

sitam aprasymo nera, pati ieskau, bet kolkas paieskos nesekmingos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 09, 09:30)

QUOTE(caulyte @ 2009 06 09, 09:33)
sitam aprasymo nera, pati ieskau, bet kolkas paieskos nesekmingos  unsure.gif

Dabar kaip tik neriu. Manau, kad viską reikia nusinerti dalimis, o tik po to komponuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 06 09, 09:50)
Dabar kaip tik neriu. Manau, kad viską reikia nusinerti dalimis, o tik po to komponuoti 4u.gif

Simoseli, tai visus kvadraciukus, visas pailgas detales atskirai neri? Ir tada sujungsi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 10, 09:05)
Simoseli, tai visus kvadraciukus, visas pailgas detales atskirai neri? Ir tada sujungsi? ax.gif  4u.gif

Aga, kol kas tik kvadračiukus blush2.gif Jaučiu, kai jau prie mekštučių prieisiu, tai užmesiu ilgam aš tą pleduką doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 06 10, 09:26)
Aga, kol kas tik kvadračiukus blush2.gif  Jaučiu, kai jau prie mekštučių prieisiu, tai užmesiu ilgam aš tą pleduką doh.gif  biggrin.gif

O gal pasibaigsi 4u.gif Nors buna ir man taip,pradedi ir nepabaigi ax.gif Bet vat kojinytes jau nusimezgiau thumbup.gif , noreciau dar pleduko...ziuresiu kaip cia gausis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2009 06 10, 09:31)
O gal  pasibaigsi  4u.gif Nors buna ir man taip,pradedi ir nepabaigi  ax.gif Bet vat kojinytes jau nusimezgiau thumbup.gif , noreciau dar pleduko...ziuresiu kaip cia gausis.  mirksiukas.gif

Woj, aš tai visko tiek prisinorėjau - ir tapkyčių, ir žaisliukų, ir megztukų, o db mąstau, kaip tik tą pleduką pabaigus doh.gif
Nu bet jau mes čia offtopinam biškiuką 4u.gif
Atsakyti
su meskuciais pledukas ir man labai prie sirdies, mielai imciausi, bet nera aprasymo, is galvos nemoku, nezinau. o nedadaryto uzmesti nenoriu ax.gif
gal kada nors, kas nors brukstels aprasyma. manau, kad vis tiek tureti buti g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

niu va pagaliau šiaip ne taip išmūčinau savo vargą iki galo blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 06 10, 19:55)
niu va pagaliau šiaip ne taip išmūčinau savo vargą iki galo  blush2.gif  blush2.gif

nu gražų pleduką išmūčijai wub.gif o ten flanelę pasiuvai po apačia?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 10, 20:12)
nu gražų pleduką išmūčijai  wub.gif o ten flanelę pasiuvai po apačia?

Aha pledukas tai vienas juokas irnesakyk.gif bet tą velnio flanelę kol primezgiau tai eina načiort doh.gif doh.gif mozoliai ant pirštų liko, kol sugaudžiau aš ją doh.gif aną kart dar pašiltinimą dėjom po flanele nes grynai žiemai dekiukas buvo tai ne taip slidinėjo o dabar tai prasikeikiau, vyras juokėsi kad iki naujų metų nebaigsiu blush2.gif
Atsakyti