Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 19, 09:39)
Carevna, is kokiu siuliuku mezgei savaja anklodele?
ir tavo, ir Astutes sios anklodele labai graziai ziurisi. mastau, kad reiketu tokia pabandyt nunerti jau didesniam vaikui, su kitais ismatavimais (pvz.: 110x140). o gal butu per sunki  g.gif
ir dar klausimelis, ar greitai neriasi?

Mano dekiukas iš Red Heart Niki 80 proc akrilanas 20proc vilna neriasi labai gerai ir lengvai bet čia turbūt reik surast patogų vašiuką, aš vieną tokį lobį turiu tai siūlus prisitaikau prie jo blush2.gif siūlai šiaip minkštučiai kol matkiukyje bet sunėrus toks standus mezginukas gaunasi thumbup.gif kad ne 100 proc vilna nesuku sau galvos su akrilanu užtai gerai skalbiasi, be to medžiagytę įsiūsiu, kad siūlai tiesiogiai nesiliestų su lelium blush2.gif
Atsakyti
Mano vaikucio pledukas
http://s44.radikal.r...486249a4976.jpg
Atsakyti
Aciu mergytes-mamytes uz meskucius 4u.gif As buvau viena is tu, kuri schemuciu prase. Dabar kibsiu i darbus, nes draugiu pilvukai nestuke.gif auga kaip ant mieliu!!!

O nestukiu pas mane net 3, tai kad tik speciau suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2009 03 20, 01:33)

Labai mielas pledukas wub.gif
Man tokių pastelinių spalvų patys gražiausi thumbup.gif .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

na va ir as noriu pasirodyti su savo darbeliu - pleduku kempiniuku, dar ne visai baigtas, bet visvien rodausi smile.gif

http://public.fotki....s/imgp0042.html
Atsakyti
[quote=merginuke,2009 03 28, 14:01]
Sveikos,

na va ir as noriu pasirodyti su savo darbeliu - pleduku kempiniuku, dar ne visai baigtas, bet visvien rodausi smile.gif

thumbup.gif Labai fainas pledukas, toks zaismingas. Gal schemyte turi?
Atsakyti
Nertas geletas pledukas:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minik: 28 kovo 2009 - 14:11
QUOTE(minik @ 2009 03 28, 14:12)
Nertas geletas pledukas:
user posted image

jetus koks grozis wub.gif wub.gif
gaila,kad as zalia apie nerima verysad.gif
Atsakyti
gustomama, ne tu viena tokia zalia nerime - as irgi nieko neraukiu doh.gif (cia ne mano darbas, jei ka biggrin.gif ). Taciau manau, kad is tokiu nuotrauku ir forumieciu paaiskinimu, galima bandyti kazka narplioti mirksiukas.gif 4u.gif

O cia dar vienas (tik schema nelabai ryski, kazin, ar imanoma bus kazka iziureti unsure.gif ):
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2009 03 28, 14:01)
Sveikos,
na va ir as noriu pasirodyti su savo darbeliu - pleduku kempiniuku, dar ne visai baigtas, bet visvien rodausi  smile.gif

Koks fainutis thumbup.gif thumbup.gif aš jau savo grožį irgi įpusėjau karsta.gif kai nėr kada normaliai prisėst tai ir kankinuosi su pirmuoju žymiai greičiau viskas ėjosi doh.gif

QUOTE(minik @ 2009 03 28, 15:12)
Nertas geletas pledukas:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Gražu, bet man su tais sujungimais tai aukštasis pilotažas čia doh.gif doh.gif
Atsakyti
o iš tokių kaip Olaivos meškutis ir aš turiu lovatiesytę padarius smile.gif
Atsakyti