Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

QUOTE(slatkiuke @ 2009 05 13, 00:13)
Labai labai dekui uz paaiskinima. Bandysiu nerti.

4u.gif greito darbelio pabaigimo 4u.gif lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SERPIENTE: 13 gegužės 2009 - 00:48
Aš šį pleduką ir va kas man gaunas, peikit, vertinkit...
user posted image
Atsakyti
noreciau ir as pasigirti savo pleduku-patiesaliuku blush2.gif tikiuosi,kad labai nepeiksit,nes toks darbas mano pirmas rolleyes.gif tik gaila,kad buvau pritrukus salotiniu sulu ir pirkau toki pati numeri,bet atspalvis skirtingas gavosi,nes partija kita doh.gif

user posted image
Atsakyti
Nerealus pledukas ohmy.gif
Gal galima schemutę?
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 05 13, 20:35)
noreciau ir as pasigirti savo pleduku-patiesaliuku  blush2.gif tikiuosi,kad labai nepeiksit,nes toks darbas mano pirmas  rolleyes.gif tik gaila,kad buvau pritrukus salotiniu sulu ir pirkau toki pati numeri,bet atspalvis skirtingas gavosi,nes partija kita doh.gif

user posted image

wooow, kaip gražu swoon.gif aš irgi noriu jo schemutės blush2.gif gal įkelk tiesiai čia, tai visos norinčios gausim 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus pledukas 4u.gif tik norejau paklaust ar konturas irgi nertas ar jau gale siuvinetas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merginuke: 13 gegužės 2009 - 22:37
QUOTE(Lauginta @ 2009 05 13, 20:28)

Man tai liuks atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauginta @ 2009 05 13, 19:28)

tiesiog liux gaunasi thumbup.gif grazios spalvytes thumbup.gif
aina sau kada as savajy pabaiksiu doh.gif minimum turiu deti y ploty 6 figureles o y ilgy 8,tai gaunasi 48 figureliu kad man reikes doh.gif dar tik puse turiu,nes pirsta buvau persipjovusi,nejo nerti visa savaite doh.gif niu vakare reikes raitotis rankoves ir kibti y darba prie sio pleduko smile.gif

QUOTE(Ciukyta @ 2009 05 13, 20:35)
noreciau ir as pasigirti savo pleduku-patiesaliuku  blush2.gif tikiuosi,kad labai nepeiksit,nes toks darbas mano pirmas  rolleyes.gif tik gaila,kad buvau pritrukus salotiniu sulu ir pirkau toki pati numeri,bet atspalvis skirtingas gavosi,nes partija kita doh.gif

labai grazus,mamytes meiles kupinas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Kokių grožių- drugelių radau, gaila- be schemų....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
http://picasaweb.goo...662651823025154 ne vaikiški, bet gal kokių idėjų rasit
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 05 14, 14:22)
Kokių grožių- drugelių radau, gaila- be schemų....

eina sau, kokie groziai swoon.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif visoms uz vertinima. darbas tikrai buvo atliekamas su meile,nes sunelio labai laukem wub.gif wub.gif
pledukas buvo visas nertas ir visi konturai-viskas mirksiukas.gif vieno uzmetimo stulpeliu.
neriau pagal sia schema,tik apacioje ir krastuose papildomai pridejau akiu mirksiukas.gif ir vienas langelis 3 vieno uzmetimo stulpelis

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 05 13, 21:35)

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai gražus wub.gif
Atsakyti