Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams

Sveikutės, gražiųjų pledukų kūrėjėlės 4u.gif
Tvarkingai perskaičiau temutę, bet ar pro akis praslydo, ar tikrai nebuvo štai šiojo pleduko nors kokio tai aprašymo ar schemutės:
user posted image
Kad ir kaip žiūriu, niekaip neįžiūriu, ar ten tos gėlytės atskirai nertos ir pritvirtintos paskui visas "gėlynėlis", ar nertos iš karto ant pleduko, prikabinant kiekvieną stulpelį g.gif Ir kažin, kaip būtų gražiau ir patvariau g.gif
Gal kam teko tokį grožį (ar kažką panašaus) narplioti? wub.gif
Atsakyti
o kur yra pledas ruzavas su meskiuku ir sirdelem, kiek tem metru siulu reikia?
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 05 08, 12:43)

Aš irgi galvoju nert jį.Tik tiksliai schemos neišsiaiškinu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2009 05 08, 12:48)

O taigi kažkas buvo įmetęs meškiukų nėrimo schemutę ar aš čia kažką painioju g.gif g.gif

Aš tai apkiautėlė vis neprisiruošiu savo dekiukui pamušalo įsiūt ir nufotkint blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 05 08, 12:43)

QUOTE(matre @ 2009 05 08, 12:48)

Nežinau kiek metrų, aš sunaudojau 550g, nėriau vašeliu 3,5 Dydis maždaug 80*120
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 05 08, 16:28)
Nežinau kiek metrų, aš sunaudojau 550g, nėriau vašeliu 3,5 Dydis maždaug 80*120
Papildyta:
user posted image
user posted image

labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Kokiu cia grozybiu prisiziuriu bigsmile.gif
Galvoju koki pleduka megzti ar nerti,bet dar neissirinkau.O tiksliau,tai pasimeciau tarp tiek gausybes grozybiu blush2.gif
Atsakyti
mergaites, gal man galit padet. viz siuriu ziuriu ir niekaip sesuprantu kaip ta geltona viduriuka nunerti. na is manes tokia nereja doh.gif , bet bandau mokintis. arkliukas mano mezgimas. taigi gal kuri galit paaiskint, kaip ten ta viduriuka geltona isnerti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millamia: 09 gegužės 2009 - 08:29
QUOTE(millamia @ 2009 05 09, 09:23)
mergaites, gal man galit padet. viz siuriu ziuriu ir niekaip sesuprantu kaip ta geltona viduriuka nunerti. na is manes tokia nereja  doh.gif , bet bandau mokintis. arkliukas mano mezgimas. taigi gal kuri galit paaiskint, kaip ten ta viduriuka geltona isnerti?

Nunerta pynelė, iš kokių 5 kilpų, sujungta į ratuką, ir apnerta taip: 2 stulpeliai su užmetimu, pynutės kilpa, iš viso 8 kartus. Apnėrus turi matytis 8 tie tokie "spygliukai".
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 05 09, 09:23)
mergaites, gal man galit padet. viz siuriu ziuriu ir niekaip sesuprantu kaip ta geltona viduriuka nunerti. na is manes tokia nereja  doh.gif , bet bandau mokintis. arkliukas mano mezgimas. taigi gal kuri galit paaiskint, kaip ten ta viduriuka geltona isnerti?

user posted image

labai grazus pledukas, gal kuri turite jo aprasyma, nes is paveikslelio nelabai suprantu kaip nerti, gal kokia schemute yra? 4u.gif
Atsakyti
Na mergaites toliau visokia grozybes neria thumbup.gif net nespeju visko perziureti.

Del pleduko su meskuciais, tai galiu pasakyti, kad man viena mamyte atsiunte meskucio nuotraukyte is labai arti, o kitos buvo idejusios nuoroda i filmuka, kur demonstruojamas mezgimas.

As siaip ne taip isistudijavau ir gal is 5 karto nusimezgiau saunu meskina biggrin.gif
Ryt pabandysiu nupiesti schemute ir ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2009 04 28, 11:31)
oho kokie grožiai pas jus čia mergytės  wub.gif
Įkelsiu ir aš vieną tokį kurį dabar mezgu, tik spalva pas mane bus kitokia  smile.gif

user posted image

user posted image

Labai reiketu jusu patarimo. Pries 1,5 metu pradejau nerti sita pleduka savo pirmagimiui ir nespejau. Uzstrigau prie detaliu, kurios yra krastuose ir turi buti per puse. Kaip jus jas nerete? g.gif
Labai noreciau ji pabaigti.

Atsakyti