QUOTE(sm2002 @ 2012 05 14, 12:18)
gal USA ir atrodo vyresnes moterys nuo injekciju, bet kai man duoda beveik visada 5 metais maziau, tai kodel nesidaryti
Be to pati matau, kad daug geriau veidas atrodo negu pas bendraamzes...
aš pati už procedūras, bet tikrai jums duoda penkiais metais mažiau, ne dėl to kad darotės procedūras kosmeikos kabinete.
Čia daug lemia gyvenimo būdas, mityba, jūsų stilius, naudojamos priemonės eilę metukų ir aišku genai, žiauriai lemia.
Aš naudoju įvairių firmų gerus kremus, pas kometologę masažiukus ir man duoda duoda 8 metais mažiau
aišku svarbiausias dalykas, kad oda ir raukšlytės labai greit reaguoja į stresą, tai va reikia mūsų organizmui poilsio, o ypač pokaituko , tai manau čia jaunystės eleksyras
Papildyta:
QUOTE(Luandra @ 2011 06 01, 15:31)
AS dabar darau neivazine mezoterapija paakims. Padariau 2 kartus. Super .Efektas labai matosi. Labai sumazejo akiu mimikos rauksleles
Nepaliginti koks rezultatas ir kaip pati procedura daroma buvo Gatineau. Siame salone daug gerius ir rezultatas superinis. Tik nezinojua, kad sauleje tiek ilgai negalima buti po proceduras. kitu atveju daryciau rudeni geriau.
LUANDRA, mano domina neinvazinės procedūros, kaip vadinasi jūsų paakių procedūra? labai lauksiu atsakymo, norėčiau paakiams tokios