Einu rytoj pirma procedura paakiams su mezoterapijos aparatu daryti I gateniau. Pirkau 3 kuponums per grupine akcija
QUOTE(Luandra @ 2011 03 25, 11:36)
Einu rytoj pirma procedura paakiams su mezoterapijos aparatu daryti I gateniau. Pirkau 3 kuponums per grupine akcija
o kodel tik paakiams ? Galima pasirinkti ?
Lauksim atsiliepimu, nes manes taip pat jau laukia ta procedura
Yra dabar dar tokia akcija :
http://www.supergera...l?category_id=1
QUOTE(norala @ 2011 03 25, 13:14)
o kodel tik paakiams ? Galima pasirinkti ?
Taip Gateniau salone galima . Be akcijos 55 lt vienas kartas. AS bupirkau 3 po 27 pabandymui Paziureime koks rezultatas bus. Nes veido oda gera, tik paaikiu sritis nepatinka
Sveikos, mergaites
Noriu pasidalinti savo nuokaudom del biorevitalizaijos...
Ketviradieni dariausi sia procedura Jaunatves namuose, visas veidas buvo ismetytas papulytem, kuios dar ir siandien matosi ,bet jau maziau. Taciau ne tai blogiausia..
Blogiausia yra tai, kad nematau jokio sios proceduros poveikio, zodziu jokio efekto, oda visai nepasikeite, nors raso,kad poveikis matomas is karto.
Prasau pasidalinkite savo ispudziais kas sia procedura daretes ir koks efektas.
Ketviradieni dariausi sia procedura Jaunatves namuose, visas veidas buvo ismetytas papulytem, kuios dar ir siandien matosi ,bet jau maziau. Taciau ne tai blogiausia..
Blogiausia yra tai, kad nematau jokio sios proceduros poveikio, zodziu jokio efekto, oda visai nepasikeite, nors raso,kad poveikis matomas is karto.
QUOTE(linuska76 @ 2011 03 26, 12:55)
Sveikos, mergaites
is karto matosi tik tai, kad oda padrekinta, o realiai jauciasi efektas tik, kai baigia veikti... bent jau man taip buvo
Turbut tik pirma karta daretes? pradziai reikia bent 3 kartu...
Tai kokie atsilepimai po sios proceduros ?
QUOTE(norala @ 2011 02 01, 22:44)
taip, si procedura su spec. voleliu,
galvoju ja pabandyti, bet norisi atsiliepimu...
gal atsilieps, kas bande
galvoju ja pabandyti, bet norisi atsiliepimu...
gal atsilieps, kas bande
Sveikutes,
esu bandziusi jaunatves namuose procedura su dermovoleliu. Man 37m ir mano oda jau siek tiek krenta zemyn Dariau kelias proceduras ir man nepatiko, nes nei oda pastangrejo, nei oda sudreko labiau ir pan.Tas dermovolelis daro daug mikroduriu odoje, ko pasekoje i oda geriau patenka tas ka uztepi. Bet ta pati poveiki ir neblogesni galima gauti ir po odos pilingo namu salygomis. Be to tas dermovolelis parsiduoda internetu-galima paciai pabandyt...
na ka as galiu apsakyti, dar esu dariusi procedura us Lymfobiony (ar panasiai). rezultatas super, pakyla konturai, bet vel tik tai dienai
dabar pati esu suidomejus Kolagenosoliariumu, kuri isreklamavo viena elitine moteriske. Bet vel manau,kad tai tik reklamos triukas....
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 28, 10:41)
is karto matosi tik tai, kad oda padrekinta, o realiai jauciasi efektas tik, kai baigia veikti... bent jau man taip buvo
ka tiū rasiau apie bandytas proceduras, kuriomis nusivyliau, todel dar ir domiuosi biorevitalizacija. manau poveikis turetu buti, ankscaiu ar veliau.
Rasykite mergytes kas dar bandete sia naujiena. Labai jau idomu ar stangreja veidukas
kaip pasisekė procedūra? ar čia va tokia procedūra http://www.dyl.lt/ak...cedura-Vilniuje (tik čia, kiek suprantu visam veidui )? norėčiau pabandyti, tik įdomu, kiek reikia tokių procedūrų, kad rezultatas matytųsi?
QUOTE(power_for_ever @ 2011 05 11, 09:10)
kaip pasisekė procedūra? ar čia va tokia procedūra http://www.dyl.lt/ak...cedura-Vilniuje (tik čia, kiek suprantu visam veidui )? norėčiau pabandyti, tik įdomu, kiek reikia tokių procedūrų, kad rezultatas matytųsi?
Kaip as suprantu procedura vienoda, bet aparatai ir kosmetika skiriasi.
Del mezoterapijos paakims neznau ka pasakyti. Pas mane mimikos rauksles, kai nusisipsuoju atsiranda rauksles, o kai esu ramybes busenoje rauksliu nera.
Tai net nezinau, mimikos rauksles, panaikinti galiima tik botoksu turbut.
Po proceduros paaikiai sudrekinti buvo, taciau kazkaip mano visas veida spaskutiniu metu issausejo, tai paakese daugiua rauksliu atsirado.
Bandysiu dar nueiti keleta kartu, nes nezianu ka daryti su paaikiais. badytis dar nenoriu (man 28). bet gydytoja is neozon siule man ileisti ozona arba bioveritalizacija padaryti. bet nezinau dar.... gal rudeni ir darysiu jau.
Nors ta kosmetologe is gatineu salono sake, kad ji sau neinvazine daro, nes tai veiksminga priemone.
QUOTE(power_for_ever @ 2011 05 11, 09:10)
skambinausi del sios proceduros, tai pasake, kad ja atlieka be adatu, aparato pagalba o reikia min,.bent jau 5 proceduru
tai ir nesusigundziau kazkaip
QUOTE(Luandra @ 2011 05 11, 15:59)
Kaip as suprantu procedura vienoda, bet aparatai ir kosmetika skiriasi.
Del mezoterapijos paakims neznau ka pasakyti. Pas mane mimikos rauksles, kai nusisipsuoju atsiranda rauksles, o kai esu ramybes busenoje rauksliu nera.
Po proceduros paaikiai sudrekinti buvo, taciau kazkaip mano visas veida spaskutiniu metu issausejo, tai paakese daugiua rauksliu atsirado.
Bandysiu dar nueiti keleta kartu, nes nezianu ka daryti su paaikiais. badytis dar nenoriu (man 28). bet gydytoja is neozon siule man ileisti ozona arba bioveritalizacija padaryti. bet nezinau dar.... gal rudeni ir darysiu jau.
Nors ta kosmetologe is gatineu salono sake, kad ji sau neinvazine daro, nes tai veiksminga priemone.
leistis botoksa ar ne priklauso ne nuo amziaus, o nuo priezasties, del ko rauksles atsirado. Jei tai mimikos rauksles, kurios lieka ir nesisypsant, tai ir leidzia botoksa...
Biorevitalizacija kazkiek padeda nuo rauksleliu ir nuo odos sausumo
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 12, 10:32)
leistis botoksa ar ne priklauso ne nuo amziaus, o nuo priezasties, del ko rauksles atsirado. Jei tai mimikos rauksles, kurios lieka ir nesisypsant, tai ir leidzia botoksa...
as manau kol kas dar pazaisiu su neivazine mezoterapija. nes nesisypsant rauksiu nera. dar turiu itarima, kad jie kazkiek sustoreciau isislygintu ir tos. nes esu labai liekna, veidas mazas, riebalinio sluoksnio labai mazai