Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

QUOTE(linuxox @ 2010 11 24, 11:33)
na kiekvienas savaip jautrus,man asmeniskai skauda ir labai,dar plius jaudulys prisideda,man irgi sake kad kenteti galima,bet kai pati isbandziau-galiu pasakyti kad as kenteti taip nenoriu.
simsimas 2002-manau kad turetu leistis vitaminu kokteili,nes vakar mano mergaite,kur man biorevitalizacija daro,buvo seminare Vilniuje,ir ten sake kad buna jog merginos pamaciusios rezultata eina karta per menesi darytis tos proceduros su hialuronu,bet hialurono negalima leistis taip daznai,aiskino kodel bet as dabar jau nebeprisimenu,kad kazkas kazko nespeja musu organizme  ax.gif Man tikrai reikia ne veida drekinti,o atminti lavinti smile.gif

skaiciau uzsienio forumuose kad i vitaminu kokteili primaiso hialurono, bet tada reikia kas 4-6 savaites leistis. Leidzia priklausomai nuo efekto maisyta arba ne, kas kam labiau tinka. Pati nebandziau, bet vis galvoju isbandyti - gal dar geresnis rezultatas bus bigsmile.gif
Atsakyti
as tai is viso esu labai UZ hialurona,nes tai yra pagrindine odos sudedamoji dalis,naudoju hialurono vitaminus,plius visokias kaukes su hialuronu,bet man didziausia matoma poveiki dave biorevitalizacija-odos drekinimas su hialuronu,to hialurono yra leidziama i problematiskas vietas,pas mane tai yra aplink akis,jau po vienos proceduros matesi aiskus poveikis.As tai dariausi su nauju preparatu-Juvederm,anksciau budavo restyline ir dar kazkoks,tai pati medike sake kad sito sudetis ir poveikis yra geresni.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 25, 11:16)
as tai is viso esu labai UZ hialurona,nes tai yra pagrindine odos sudedamoji dalis,naudoju hialurono vitaminus,plius visokias kaukes su hialuronu,bet man didziausia matoma poveiki dave biorevitalizacija-odos drekinimas su hialuronu,to hialurono yra leidziama i problematiskas vietas,pas mane tai yra aplink akis,jau po vienos proceduros matesi aiskus poveikis.As tai dariausi su nauju preparatu-Juvederm,anksciau budavo restyline ir dar kazkoks,tai pati medike sake kad sito sudetis ir poveikis yra geresni.

Jeigu nepaslaptis,kokiam salone atlieka jum sitas proceduras?as ir labai noreciau isbandyt :geda2:
Atsakyti
nezinau ar tai nebus reklama,darausi cia: Markize,prie rotuses.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 11 29, 21:46)
nezinau ar tai nebus reklama,darausi cia: Markize,prie rotuses.

Galima paklausti, kokios proceduru kainos?
Atsakyti
Negaliu pasakyti ar vis dar tiek pat kainuoja,bet man dare labai papigiai,mokejau tik uz pati preparata 350lt.Is viso reiketu 3proceduru ir 4-toji butu uztvirtinamoji,as tikrai darysiuosi visas 4 proceduras.Antroji mano procedura bus gruodzio 10d.Jeigu kas nors abejoja del biorevitalizacijos-tikrai neverta,aisku poveikis gali skirtis nuo skirtingu preparatu,man naudojom Juvederm hialurono preparata.
Atsakyti
Vakar mane vel bade thumbup.gif ir vistiek dar viso svirksto nesunaudojom.Man sikarta apsalde su spec. kremuku visiskai nieko neskaudejo,nors buvo minejusi meistre kad gali buti salutinis poveikis-pamelynavimai ar kazkas pan,bet bent jau man ju visiskai nebuvo.Siandien ryte bijojau i veidrodi pasiziureti,bet kai pasiziurejau labai nustebau-mano oda atrode visiskai normaliai,kazkiek minimaliai kai kuriose vietose matesi tos papulytes,bet jokiu patinimu,ar kaip uodu ikandimu is viso nebuvo!!!
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 12 11, 14:00)
Vakar mane vel bade  thumbup.gif ir vistiek dar viso svirksto nesunaudojom.Man sikarta apsalde su spec. kremuku visiskai nieko neskaudejo,nors buvo minejusi meistre kad gali buti salutinis poveikis-pamelynavimai ar kazkas pan,bet bent jau man ju visiskai nebuvo.Siandien ryte bijojau i veidrodi pasiziureti,bet kai pasiziurejau labai nustebau-mano oda atrode visiskai normaliai,kazkiek minimaliai kai kuriose vietose matesi tos papulytes,bet jokiu patinimu,ar kaip uodu ikandimu is viso nebuvo!!!

O sakykit, jus cia kaune daretes? Visai odai? Tai kiek cia viso tie 4 kartai kainuotu? Ir jeigu pas mane butu pries tai suleistas hialiuronas i nosies-lupu rauksles, tai nebutu problemu? ax.gif
Atsakyti
Protingiausia butu naudoti sias abi priemones kartu,tada ir poveikis geresnis butu,bet kiek as suprantu tai pirmiausiai drekinima reikia pasidaryti,o paskui tik uzpilda susileisti.Na jus gal geriau su savo gydytoju pasikonsultuokite.O kainos visur gali buti labai skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 12 11, 14:00)
Vakar mane vel bade  thumbup.gif ir vistiek dar viso svirksto nesunaudojom.Man sikarta apsalde su spec. kremuku visiskai nieko neskaudejo,nors buvo minejusi meistre kad gali buti salutinis poveikis-pamelynavimai ar kazkas pan,bet bent jau man ju visiskai nebuvo.Siandien ryte bijojau i veidrodi pasiziureti,bet kai pasiziurejau labai nustebau-mano oda atrode visiskai normaliai,kazkiek minimaliai kai kuriose vietose matesi tos papulytes,bet jokiu patinimu,ar kaip uodu ikandimu is viso nebuvo!!!

labai keista kad viso svirksto nesunaudoja, nes efektas priklauso nuo suleisto kiekio, nors zinoma ir nuo odos bukles. Visam veidui reikia kaip minimum 1ml
Atsakyti
aha as irgi taip maniau,bet cia as ne mezoterapija dariausi,o biorevitalizacija,gal del to taip,ir leidausi pagrinde i tas vietas,kurios labiausiai sauseja,aplink akis,kad vistos kojos apmazetu,i lupu-nosies rauksles,o visur kitur mano oda kol kas gera,todel visai nera reikalo leisti hialurona,o ir pigiau kainuoja,zinoma jeigu pasakytu kad reikia tai leisciausi ir visa svirksta.
Atsakyti
O kaip mezoterapija padeda atsikratyti celiulito?
Kiek proceduru reikia? Kas bande ir gali palikti atsiliepimus.

Atsakyti