QUOTE(linuxox @ 2010 11 24, 11:33)
na kiekvienas savaip jautrus,man asmeniskai skauda ir labai,dar plius jaudulys prisideda,man irgi sake kad kenteti galima,bet kai pati isbandziau-galiu pasakyti kad as kenteti taip nenoriu.
simsimas 2002-manau kad turetu leistis vitaminu kokteili,nes vakar mano mergaite,kur man biorevitalizacija daro,buvo seminare Vilniuje,ir ten sake kad buna jog merginos pamaciusios rezultata eina karta per menesi darytis tos proceduros su hialuronu,bet hialurono negalima leistis taip daznai,aiskino kodel bet as dabar jau nebeprisimenu,kad kazkas kazko nespeja musu organizme Man tikrai reikia ne veida drekinti,o atminti lavinti
simsimas 2002-manau kad turetu leistis vitaminu kokteili,nes vakar mano mergaite,kur man biorevitalizacija daro,buvo seminare Vilniuje,ir ten sake kad buna jog merginos pamaciusios rezultata eina karta per menesi darytis tos proceduros su hialuronu,bet hialurono negalima leistis taip daznai,aiskino kodel bet as dabar jau nebeprisimenu,kad kazkas kazko nespeja musu organizme Man tikrai reikia ne veida drekinti,o atminti lavinti
skaiciau uzsienio forumuose kad i vitaminu kokteili primaiso hialurono, bet tada reikia kas 4-6 savaites leistis. Leidzia priklausomai nuo efekto maisyta arba ne, kas kam labiau tinka. Pati nebandziau, bet vis galvoju isbandyti - gal dar geresnis rezultatas bus