Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

QUOTE(Ašara @ 2015 10 14, 23:33)
Abi šios procedūros taikomos estetinėje dermatologijoje, tačiau turi skirtingas paskirtis. Na, bet jūs ir toliau galvokit, kad nesiskiria...

Na tai kaip gamintojai skleidzia taip ir galvokite, bet realiai jau ne vienas gydytojas pabrezia ir europoje yra vadinama estetine mezoterapija ir visi kiti tik meginimai pervadinti butent sio pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 10 15, 18:29)
Na tai kaip gamintojai skleidzia taip ir galvokite, bet realiai jau ne vienas gydytojas pabrezia ir europoje yra vadinama  estetine mezoterapija ir visi kiti tik meginimai pervadinti butent sio pavadinimo.

cia pati taip sugalvojot ar jums kokia kosmetologe taip paaiskino? jus bent daretes kada abi proceduras ir galit palygint?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 10 16, 23:34)
cia pati taip sugalvojot ar jums kokia kosmetologe taip paaiskino? jus bent daretes kada abi proceduras ir galit palygint?

Ne, ne pati ir dariausi mezo. Tai gal galit placiau paaiskinti kuo skiriasi? Bet aiskiai, kas yra mezo ir kas yra biorevit. ? Man tikrai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 10 18, 08:46)
Ne, ne pati ir dariausi mezo. Tai gal galit placiau paaiskinti kuo skiriasi? Bet aiskiai, kas yra mezo ir kas yra biorevit. ? Man tikrai idomu  bigsmile.gif

Mezoterapija, kai leidžiami kokteiliai su aminorūgštimis, vitaminais, mineralais, hialuronu ir kt.
Biorevitalizacija-leidžiama gryna hialurono rūgštis.
Skiriasi procedūrų kursas, poveikis, technika ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2015 10 19, 12:36)
Mezoterapija, kai leidžiami kokteiliai su aminorūgštimis, vitaminais, mineralais, hialuronu ir kt.
Biorevitalizacija-leidžiama gryna hialurono rūgštis.
Skiriasi procedūrų kursas, poveikis, technika ir tt.

http://docteur-francoise-george.com/

Ji greitu metu isleis knyga apie mezoterapija Tai ka jus isvardinot ji butent ir vadina estetine mezoterapija, nes mezoterapija naudojama placiai gydymo tikslais, o estetine apima ir hialuronas ir kokteiliai, taip pat ivairios technikos ir gyliai. Visa kita tai tik ant pakuociu uzrasyti pavadinimai, biorevilitizantai ir t.t. tai jau gamintoju zodziai. Tiesa mezoterapijoje naudojami gamykliskai stabilizuoti koktiliai su daug ivairiu misiniu, arba galima naudoti atskirus komponentus ir injekuoti viena hialurona, galima ir patiems sumaisyti, bet max 2-3 komponentus rekomenduojama. Na bet cia tik mano ziniomis, jus gal geriau zinot ir daugiau man saltiniu pateiksit bigsmile.gif
Atsakyti
cia filmukas, apie biorevitalizacijos poveiki
http://www.groziocen...talizacija.html

Atsakyti
Man asmeniškai nuo mezoterapijos poveikio beveik nebūna. Kai pasidarau biorevitalizacija, pastebiu ne tik aš bet ir aplinkiniai. "Pagražėjusia, pailsėjusia" vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tade @ 2015 11 17, 15:46)
Man asmeniškai nuo mezoterapijos poveikio beveik nebūna. Kai pasidarau biorevitalizacija, pastebiu ne tik aš bet ir aplinkiniai. "Pagražėjusia, pailsėjusia" vadina biggrin.gif

kiek procedūrų biorevitalizacijos darote per metus ir kiek laiko efektas išlieka?
Atsakyti
Esu pasidariusi kursą (5 procedūras) ir dabar vis kartoju i kelis mėnesius po 1 kartą. Po procedūros praėjus porai dienų oda tiesiog švyti. Efektas kelis mėnesius tikrai išlieka.
QUOTE(AstaRaud @ 2015 11 17, 18:15)
kiek procedūrų biorevitalizacijos darote per metus ir kiek laiko efektas išlieka?

Atsakyti
QUOTE(tade @ 2015 11 17, 19:03)
Esu pasidariusi kursą (5 procedūras) ir dabar vis kartoju i kelis mėnesius po 1 kartą. Po procedūros praėjus porai dienų oda tiesiog švyti. Efektas kelis mėnesius tikrai išlieka.

dažnokai gaunas daryt... ax.gif
Atsakyti
Girdejau dar kad PRP labai veiksminga.
O kur darotes biorevitalizacija?
QUOTE(tade @ 2015 11 17, 15:46)

Atsakyti
Sveikos merginos.Gal žinok kur galima pasidaryti mezoterapija ar biorevitalizacija Panevežyje, be beluchi grožio salono.Dėkavoju.
Atsakyti