dariausi mezoterapiją - jokių "papulių". Gal dar ir nuo odos priklauso...
O gal nuo kosmetologės...nes reikia tinkamai parinkti, ir nenaudoti atšipusio prietaisiuko..
QUOTE(Aurine @ 2014 10 09, 14:38)
dariausi mezoterapiją - jokių "papulių". Gal dar ir nuo odos priklauso...
O gal nuo kosmetologės...nes reikia tinkamai parinkti, ir nenaudoti atšipusio prietaisiuko..
čia dėl tų žymių buvo kalbėta apie biorevitalizacijos procedūrą...
Taip,apie biorevitalizaciją. Po mezoterapijos man irgi nieko nelieka..Taškiukai
Supratau
O tai efektas po to geresnis negu mezoterapijos?
Gal kas rekomenduotu Siauliuose kur darytis mezoterapija?
QUOTE(anzius @ 2014 10 19, 17:06)
Gal kas rekomenduotu Siauliuose kur darytis mezoterapija?
Sveiki. Darausi pas Stefute grozioklinika.eu, deja, kitur nebandziau, negaliu palyginti. Butu gerai, kad dar kas nors, ka nors parekomenduotu.
kaip greit jum pasijaucia poveikis po mezo? man po 5 proceduru kas savaite, nusiprausis vis tiek traukia oda, ar tai normalu?
QUOTE(-Chloe- @ 2014 10 21, 19:30)
kaip greit jum pasijaucia poveikis po mezo? man po 5 proceduru kas savaite, nusiprausis vis tiek traukia oda, ar tai normalu?
man po pirmos jau jautesi
pasidariau 3 kas menesi ir jau dabar kokie 3 menesiai nuo to praejo ir poveikis dingo jau
QUOTE(Rasytee @ 2014 10 24, 20:06)
pasidariau 3 kas menesi ir jau dabar kokie 3 menesiai nuo to praejo ir poveikis dingo jau
o kur daretes? Matau, kauniete esat
QUOTE(Rasytee @ 2014 10 24, 20:06)
Mezoterapijos poveikis labai greit dingsta ,del to jau net ir nebedarau.
Dabar isbandysiu biorevitalizacija ,tikiuosi ilgesnio rezultato.
Na va as jau po biorevitalizacijos,kaip ir sakiau dariausi pas Dainora.
Kaina 250lt ,pirmam kartui darem su Revitacere,kai baigsim si kursa naudosim kita priemone ir ziuresim su kuria isgausim geriausia efekta.Aisku apie efekta siuo metu ne labai ka galiu ir pasakyti nes veidukas po vakar subadymu,vos vos iziurimi duriai ir nelygumai,bet tikrai ne tokios papules kaip maciau internete,matomai priklauso nuo odos.Kadangi mano oda stora,poreta,tai man si procedura vieni juokai.
Nors siandien matau jau ir efekta ties nosimi ,nera tokios ryskios desros,sumazejo per puse,paakiai taip pat ne tokie zymus.Manau daugiau galesiu parasyti,po keliu dienu
Kaina 250lt ,pirmam kartui darem su Revitacere,kai baigsim si kursa naudosim kita priemone ir ziuresim su kuria isgausim geriausia efekta.Aisku apie efekta siuo metu ne labai ka galiu ir pasakyti nes veidukas po vakar subadymu,vos vos iziurimi duriai ir nelygumai,bet tikrai ne tokios papules kaip maciau internete,matomai priklauso nuo odos.Kadangi mano oda stora,poreta,tai man si procedura vieni juokai.
Nors siandien matau jau ir efekta ties nosimi ,nera tokios ryskios desros,sumazejo per puse,paakiai taip pat ne tokie zymus.Manau daugiau galesiu parasyti,po keliu dienu