QUOTE(rasiuxxx @ 2009 03 31, 21:04)
Aciu uz atsakyma
Na man virs 30, manau jau vertetu pabandyti, nes aplink akis jau daug rauksliu juokiantis ir matyt prasta kraujo cirkuliacija, nes po akimis pastoviai patamseje ratilai, net pudra nelb uzmaskuoja, o ir pati veido oda kazkaip paglebo gimus vaikuciui...
Skaiciau kad tai gera prevencija nuo rauksliu. Na tik gal brangoka... Bet kai dariausi dysport injekcija, tai juk trumpalaikis veikimas, o cia gal sakau bent kazkokia nauda butu, oda atsigautu...
Pas mane tokia pati oda...Zinok as radau geresni buda nei mezoterapija,tai yra biorevitalizacija,kazkas labai panasaus i mezoterapija,tik reikia maziau proceduru,is viso tik 4.
QUOTE(Dusele @ 2009 03 31, 21:17)
vien del paakiu? Nejuokauk. Visrs 30 tai ne virs 40-50.. dar spesi
Geriau isigyk gera krema paakiams, kauke, arba apsilankyk pas kosmetologe butent paakiu odos balanso atstatymui (pas mane 40lt, tai tau 4-5 kr butu kaip VIENA mezoterapijos procedura, kuriu reikia min 6
)... Nors aisku - kiekvieno teise rinktis
O paakiai pajuode gali buti del stresu, itampos, vitaminu, miego trukumo, taip pat esant sutrikusiai kraujotakai.. Geriau - daugiau sviezio maisto, gryno oro, kompresiuku akims ir nereiks jokiu injekciju
Jau kai bus 40-50m tai pades nebent tik uzpildai,kaip tik dabar pradeti reikia rupintis savo oda,as pati paaukiu kremus pradejau naudoti nuo 22m nes jau tada matesi nemazai rauksliu aplink akis,nes mano oda sausa,tai greiciau ir sensta.O kremai jokie taip gerai nepades niekada,jie gali duoti laikina efekta del silikonines pleveles,kuri sutraukia rauksles,siaip nei kremo nei serumo pavidalu gerosios oda maitinancios medziagos negali prasiskverbti i gilesnius odos sluoksnius,todel veikia tik pavirsutiniskai
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 07, 01:30)
As irgi vis pagalvoju apie mezoterapija. Kosmetologe, pas kuria lankausi turi mezoterapijos aparata. Sake, kad galima daryti drekinancia, stangrinancia proceduras. Tik as biajau, nors itikineja, kad visai neskauda. Juk ne su svirkstais, o su aparatu.
Labai noriu atsikratyti bent kiek rauksleliu.
patikek,zinok tikrai skauda,kenteti aisku galima,bet tikrai skauda.