Įkraunama...
Įkraunama...

Mezoterapija

QUOTE(ivakara @ 2009 11 08, 23:08)
dariausi , patiko, siaip kiekviena pavasari pakartoju kursa...

pamaciau kad is vilniaus esi, pas koki daktara graziniesi? 4u.gif

Atsakyti
Gal kas nors dare neivazine mezoterapija?
Man siulo padaryti, bet nezinau ar apsimoka.
Siaip mane netenkina tik oda aplink akis.

Atsakyti
Mano drauge daresi neinvazine mezoterapija. jai 37 metai, liko labai patenkinta.
Bet reikia pasidaryti ne viena procedura kiek zinau.
JI dare Jaunatves Namuose Kaune.
O kur tu planuoji daryti?? 4u.gif

QUOTE(Luandra @ 2010 07 08, 14:44)
Gal kas nors dare neivazine mezoterapija?
Man siulo padaryti, bet nezinau ar apsimoka.
Siaip mane netenkina tik oda aplink akis.

Atsakyti
QUOTE(egluskis @ 2010 07 16, 13:48)
Mano drauge daresi neinvazine mezoterapija. jai 37 metai, liko labai patenkinta.
Bet reikia pasidaryti ne viena procedura kiek zinau.
JI dare Jaunatves Namuose Kaune.
O kur tu planuoji daryti??  4u.gif

Sveikutes smile.gif
As pasidariau 3 mezoterapijos proceduras Jaunatves namuose Vilniuje ir esu patenkinta. Tiesa, galvoju, kad dar poros reiketu.... ax.gif
Veiduka bado su plona adatele pripildyta kazkokio gerio...Skauda tik kai bado kai kuriose jautriose veiduko vietose, nes adatele yra baksnojama tiktai veido pavirsiuje. Is karto po proceduros galima eiti kad ir i susitikima, bent jau mao seimos nariai nieko nepastebejo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2010 08 01, 15:28)
Sveikutes smile.gif
As pasidariau 3 mezoterapijos proceduras Jaunatves namuose Vilniuje ir esu patenkinta. Tiesa, galvoju, kad dar poros reiketu.... ax.gif
Veiduka bado su plona adatele pripildyta kazkokio gerio...Skauda tik kai bado kai kuriose jautriose veiduko vietose, nes adatele yra baksnojama tiktai veido pavirsiuje. Is karto po proceduros galima eiti kad ir i susitikima, bent jau mao seimos nariai nieko nepastebejo... smile.gif

O koks efektas? Kas pasikeite veide?
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2009 11 08, 23:08)
dariausi , patiko, siaip kiekviena pavasari pakartoju kursa...

o kur darėtės? man irgi aktualu, pasidalinkite prašom savo vertinimu 4u.gif
Atsakyti
Och, niekas neatsako blink.gif o man jau rytoj mezoterapijos procedūra, teks eiti va bank, pasipasakosiu po viskam
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 03 31, 21:04)
Aciu uz atsakyma 4u.gif  Na man virs 30, manau jau vertetu pabandyti, nes aplink akis jau daug rauksliu juokiantis ir matyt prasta kraujo cirkuliacija, nes po akimis pastoviai patamseje ratilai, net pudra nelb uzmaskuoja, o ir pati veido oda kazkaip paglebo gimus vaikuciui... verysad.gif  Skaiciau kad tai gera prevencija nuo rauksliu. Na tik gal brangoka... Bet kai dariausi dysport injekcija, tai juk trumpalaikis veikimas, o cia gal sakau bent kazkokia nauda butu, oda atsigautu... rolleyes.gif

Pas mane tokia pati oda...Zinok as radau geresni buda nei mezoterapija,tai yra biorevitalizacija,kazkas labai panasaus i mezoterapija,tik reikia maziau proceduru,is viso tik 4.

QUOTE(Dusele @ 2009 03 31, 21:17)
vien del paakiu? Nejuokauk. Visrs 30 tai ne virs 40-50.. dar spesi mirksiukas.gif  Geriau isigyk gera krema paakiams, kauke, arba apsilankyk pas kosmetologe butent paakiu odos balanso atstatymui (pas mane 40lt, tai tau 4-5 kr butu kaip VIENA mezoterapijos procedura, kuriu reikia min 6 doh.gif )... Nors aisku - kiekvieno teise rinktis 4u.gif  4u.gif
O paakiai pajuode gali buti del stresu, itampos, vitaminu, miego trukumo, taip pat esant sutrikusiai kraujotakai.. Geriau  - daugiau sviezio maisto, gryno oro, kompresiuku akims ir nereiks jokiu injekciju mirksiukas.gif

Jau kai bus 40-50m tai pades nebent tik uzpildai,kaip tik dabar pradeti reikia rupintis savo oda,as pati paaukiu kremus pradejau naudoti nuo 22m nes jau tada matesi nemazai rauksliu aplink akis,nes mano oda sausa,tai greiciau ir sensta.O kremai jokie taip gerai nepades niekada,jie gali duoti laikina efekta del silikonines pleveles,kuri sutraukia rauksles,siaip nei kremo nei serumo pavidalu gerosios oda maitinancios medziagos negali prasiskverbti i gilesnius odos sluoksnius,todel veikia tik pavirsutiniskai

QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 07, 01:30)
As irgi vis pagalvoju apie mezoterapija. Kosmetologe, pas kuria lankausi turi mezoterapijos aparata. Sake, kad galima daryti drekinancia, stangrinancia proceduras. Tik as biajau, nors itikineja, kad visai neskauda. Juk ne su svirkstais, o su aparatu.
Labai noriu atsikratyti bent kiek rauksleliu. ax.gif

patikek,zinok tikrai skauda,kenteti aisku galima,bet tikrai skauda.
Atsakyti
Tikrai ne taip jau ir skauda smile.gif gal kiek jautriau apie akis ir lupu kampuciuose smile.gif pasidariau 5 proceduras ir planuoju darytis po viena palaikomaja i menesi thumbup.gif poveikis tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2010 11 23, 17:45)
Tikrai ne taip jau ir skauda  smile.gif gal kiek jautriau apie akis ir lupu kampuciuose  smile.gif pasidariau 5 proceduras ir planuoju darytis po viena palaikomaja i menesi  thumbup.gif poveikis tikrai yra  thumbup.gif

Jus darotes tik vitaminu kokteili, be hialurono rugsties?
Atsakyti
na kiekvienas savaip jautrus,man asmeniskai skauda ir labai,dar plius jaudulys prisideda,man irgi sake kad kenteti galima,bet kai pati isbandziau-galiu pasakyti kad as kenteti taip nenoriu.
simsimas 2002-manau kad turetu leistis vitaminu kokteili,nes vakar mano mergaite,kur man biorevitalizacija daro,buvo seminare Vilniuje,ir ten sake kad buna jog merginos pamaciusios rezultata eina karta per menesi darytis tos proceduros su hialuronu,bet hialurono negalima leistis taip daznai,aiskino kodel bet as dabar jau nebeprisimenu,kad kazkas kazko nespeja musu organizme ax.gif Man tikrai reikia ne veida drekinti,o atminti lavinti smile.gif
Atsakyti
As darausi sia thumbup.gif

http://jaunatvesnama...omagic-metodika
Atsakyti