Sveikos,
as jau irgi po pirmos mezoterapijos proceduros - leidausi hialurono rugsties filerius i kaktos '' pykcio'' raukle ir i sypsenos zanduose rauksles. likau tikrai labai patenkinta. zandukuose manau nereikia kartoti- tik kaktoje kadangi tarauksle gilesne - tai dar kartosiu . o dariausi - cia - http://www.estetum.lt/#!beauty-and-editorial/cvh5. labai patenkinta esu, labai maloni kosmetologe. dabar planuoju pas jau pasidaryti dar veido valyma - pilinga - nes oda po vasaros tokia pavargusi nuo saules - serpetuoja tiesiog . ir po valymo dar darysiu biorevitalizacija - tai irgi ateisiu atsiliepimus parasyti
QUOTE(beatka1983 @ 2014 10 01, 21:09)
Kiek sumokejot
As laukiu savojo vizito pas Dainora Tumiene,taip pat darysiuos biorevitalizacija,nes oda labai suglebus,plius poros issiplete.Manau isgelbes mano nualinta jaunysteje oda nuo spuogu
Butinai parasysiu kaip sekesi
Na,aš pasidariau keturis kartus mezoterapijos... Efektas tikrai yra,bet bijau,kad su mano organizmu labai trumpalaikis ir po kelių mėnesių vėl reiks daryt [o rekomenduoja po pusmečio]. Kitus kartus manau bandysiu biorevitalizaciją jau daryti,nors bijau,kad teks laisvadienius tam imt:))
QUOTE(Salvince @ 2014 10 03, 08:32)
Kiek sumokejot
As laukiu savojo vizito pas Dainora Tumiene,taip pat darysiuos biorevitalizacija,nes oda labai suglebus,plius poros issiplete.Manau isgelbes mano nualinta jaunysteje oda nuo spuogu
biorevitalizacija ir mane vilioja, lauksiu atsiliepimų
QUOTE(SensualitY @ 2014 10 03, 11:29)
Kitus kartus manau bandysiu biorevitalizaciją jau daryti,nors bijau,kad teks laisvadienius tam imt:))
Tikrai, reikia laisvų dienų šiai procedūrai? net nepagalvojau
QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 03, 12:42)
Tikrai, reikia laisvų dienų šiai procedūrai? net nepagalvojau
Mano kosmetologė specialiai pasidarė savo veiduko nuotraukytes bo biorevitalizacijos,kad man parodyt Manau bent vienos dienos laisvos [sekančios po procedūros reikia..]..
QUOTE(SensualitY @ 2014 10 03, 11:55)
Mano kosmetologė specialiai pasidarė savo veiduko nuotraukytes bo biorevitalizacijos,kad man parodyt Manau bent vienos dienos laisvos [sekančios po procedūros reikia..]..
O kas buna ?Papasakokit placiau
Na bet cia ne beda penktadieni pasidarai o pirmadieni i darba visa svytinti
Gal tegu tos kurios darėsi pakomentuoja Bet šiaip jo,jei savaitgalį nėr svečių,tai super Nu tokie dideli,baisūs,giluminiai spuogai [iškilimai] dūrio vietoj..brr Po mezoterapijos maži taškiukai,spuogiukai lieka..
QUOTE(SensualitY @ 2014 10 03, 21:10)
Gal tegu tos kurios darėsi pakomentuoja Bet šiaip jo,jei savaitgalį nėr svečių,tai super Nu tokie dideli,baisūs,giluminiai spuogai [iškilimai] dūrio vietoj..brr Po mezoterapijos maži taškiukai,spuogiukai lieka..
Oho as dabar net bijosiu,o jei tie gumbai neisivaikscios ???
QUOTE(SensualitY @ 2014 10 03, 22:10)
nieko sau, net nepagalvojau, kad tokios žymės lieka...
QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 04, 23:03)
nieko sau, net nepagalvojau, kad tokios žymės lieka...
Mergaitės,papulės dūrio vietoj lieka.Tik keliom dienom;)!
likdavo ir man po proceduros papules , bet I darba eidavau kita diena
QUOTE(Vikuute @ 2014 10 05, 21:33)
likdavo ir man po proceduros papules , bet I darba eidavau kita diena
Matyt tai yra labai individualu Kiekvieno oda skirtinga. Vienam gal mažos papulės,kitam didelės.. Bet jei aš atrodysiu taip kaip kosmetologė nuotraukose,tikrai neisiu sekančią dieną niekur iš namų.. ))) čia dar ir nuo požiūrio priklauso..