Laiminga mergina okur jus darotes mezoterapija nuo aknes?ir kiek jumsmetu?
Kas kiek laiko rekomenduojama praeiti mezoteapijos kursa? Ar uztektu karta i menesi ?
QUOTE(milky @ 2014 05 20, 15:31)
Laiminga mergina okur jus darotes mezoterapija nuo aknes?ir kiek jumsmetu?
Vilniuje, "Rasos Perlas" salone. 24
QUOTE(Heichera @ 2014 05 22, 10:57)
Kas kiek laiko rekomenduojama praeiti mezoteapijos kursa? Ar uztektu karta i menesi ?
Kursas yra 5 proceduros, karta i menesi. O kas kiek laiko kartoti priklauso nuo isliekancio poveikio po proceduru.
na va ryt keliausiu jau 7 tai procedurai , visumoj esu patenkinta .Randu krastai suminkstejo , pabluko randukai
Sveikos, klausimas, gal ne i tema, bet gal yra bandziusiu Bioderma Matricium? Idomu,, koks poveikis, lyginant su mezoterapija?
Beje, kokios firmos preparatus jums leidzia mezoterapijos metu?
QUOTE(-Chloe- @ 2014 05 29, 08:42)
Sveikos, klausimas, gal ne i tema, bet gal yra bandziusiu Bioderma Matricium? Idomu,, koks poveikis, lyginant su mezoterapija?
Bandziau, poveikis nulinis, su mezoterapija nera ko lyginti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 05 29, 08:42)
Juvederm
QUOTE(priklausomybe @ 2014 06 05, 00:02)
Juvederm
O kaip su veiduko raudonumu,šerpetojimu? Ar matėsi labai kažkas? Kiek laiko?
Aš jau irgi susitariau birželio gale pirmam kartui..Bet vidury savaitės,kažin kaip ten atrodysiu po to..
QUOTE(SensualitY @ 2014 06 05, 06:50)
O kaip su veiduko raudonumu,šerpetojimu? Ar matėsi labai kažkas? Kiek laiko?
Aš jau irgi susitariau birželio gale pirmam kartui..Bet vidury savaitės,kažin kaip ten atrodysiu po to..
Na gal tiksliau sakant aš biorevitalizaciją dariausi. Tai man niekas nepleiskanojo, o pirmą k. matėsi tie spuogiukai labiau, porą d. geriau neit iš namų, gerai užsimaskavus nieko tokio gal, bet tie iškilimai vis tiek išlieka, jų tai neužmaskuosi.
QUOTE(priklausomybe @ 2014 06 05, 09:35)
Na gal tiksliau sakant aš biorevitalizaciją dariausi. Tai man niekas nepleiskanojo, o pirmą k. matėsi tie spuogiukai labiau, porą d. geriau neit iš namų, gerai užsimaskavus nieko tokio gal, bet tie iškilimai vis tiek išlieka, jų tai neužmaskuosi.
Biorevitalizacija gilesnis reikalas,labai tikiuosi,kad po mezoterapijos neliks nieko..