Įkraunama...
Įkraunama...

Lobių skrynelė

Prisiminkit, kaip vaikystėje paslapčiom paimdavot mamos ar senelės papuošalų dėžutę.. Kaip blizgėjo akys pamačius žėrinčius karoliukus ar gražų žiedelį... bigsmile.gif Tai tikrai nebūtinai turi būti auksas ar brangakmeniai. Gal tai net ne papuošalas, o labai dailiai išsiuvinėta staltiesė ar dar kas nors smile.gif

gal itin brangių auksinių grožybių nerodykim - saugumo sumetimais, kad kas nenužiūrėtų
mirksiukas.gif

Mano kuklūs atradimai:

Reiktų pabandyti pasidaryti panašų vėrinį.. bigsmile.gif bet būtų gan sudėtinga ax.gif
user posted image user posted image

Gal tai įžymiųjų swarovskių seneliai g.gif labai panašiai atrodo bigsmile.gif Tik reiktų kažkokiu būdu nuvalyti, nublizginti... ax.gif Senelė sakė, kad pirko Leningrade ir nepigiai kainavo šie kristaliukai.
p.s. dešinėje - dabartinių laikų swarovskis.. smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Gal pas jus irgi yra kas nors įdomaus? būtų įdomu pamatyti visus atradimus smile.gif
Atsakyti
Yra, gal ir visai gera tema, toms kam aktualu galės idėjų pasikraut.
Rytoj pafotografuosiu mirksiukas.gif

Beje, pirmasis vėrinys labai gražus smile.gif
Atsakyti
keisčiausia tai, kad vaikystėj man jis nelabai patiko - labiausiai patiko spalvoti stikliniai karoliukai ax.gif Tokiam vėriniui turbūt reikia subręsti.... Jei kas yra įvaldę wire wraping, galit bandyti padaryti panašų smile.gif Rašykit man AŽ - atsiųsiu daugiau detalesnių foto 4u.gif
Atsakyti
Ten kairėje čekiškas stiklas. Pati tokių iš senelės skrynutės gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
grazu smile.gif
Atsakyti
radau neblogą temelę, keliu į viršų, nes beprotiškai smalsu ką mūsų auksarankės randa bigsmile.gif
Atsakyti