Relija, grybai CIA
Maciau kad amerikietes kazkaip nupjauna nuo sito ruletuko gumine juostele pavercia stampus ir prisitvirtina kaip plokscia stampa prie medinuko
Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalu...1gpclu9prum6292
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 23:34)
Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalu...1gpclu9prum6292
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui
koks fainas daigciukas Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą.
Juostelių visokių spalvų būna?
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą.
QUOTE(relija @ 2009 03 26, 11:29)
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau
Juosteliu buna visokiu spalvu, bet neperdaugiausiai, ir prie sito aparaciuko buvo ideta trys ploksteles su dviem skirtingais sriftais ir skaiciais, bei juostele. Man tai fainas jis, jokios jegos nereikia spudziant. Embosini sau raidytes ir viskas
...as pasigirsiu vakar buvau tokiam namu dekoravimo centre, cia Baltarusijoj taip vadinasi prekybcentris Senuku tipo kaip ir eiline valgykla pas juos vadinasi RESTORANAS galima numirt is juoko - nieko ypatingo neradau, tuo labiau kad lyginant kainas su LT tai viskas labai brangu bet radau tokiu servieteliu kaip Toks panaudojo savo LO darytam per kursus... ir man atrododo kad papigiai 50vnt (10cmskersmens) servieteles beveik 2LT 12vnt (28cm skersmens) servieteles beveik 3LT - labai dziaugiuosi siuo pirkiniu ir tikiuosi greitu laiku kur nors panaudoti, atvirukui ar Loliukui gal kas nors noretu dovanu
...pasigyriau
...pasigyriau
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu
Lawrute, geras pirkinys Lauksim darbelių dabar su jom
QUOTE(Lawrute @ 2009 03 26, 11:50)
...as pasigirsiu vakar buvau tokiam namu dekoravimo centre, cia Baltarusijoj taip vadinasi prekybcentris Senuku tipo kaip ir eiline valgykla pas juos vadinasi RESTORANAS galima numirt is juoko - nieko ypatingo neradau, tuo labiau kad lyginant kainas su LT tai viskas labai brangu bet radau tokiu servieteliu kaip Toks panaudojo savo LO darytam per kursus... ir man atrododo kad papigiai 50vnt (10cmskersmens) servieteles beveik 2LT 12vnt (28cm skersmens) servieteles beveik 3LT - labai dziaugiuosi siuo pirkiniu ir tikiuosi greitu laiku kur nors panaudoti, atvirukui ar Loliukui gal kas nors noretu dovanu
...pasigyriau
...pasigyriau
As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais?
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 03 26, 13:17)
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu
Sakai As paimsiu i kelione savaitgali ji tada. kadangi tave planuoju vis tiek aplankyti, bent ant plento,tai jei gera busi leisiu pamygt kelis kartus, o gal apsigalvosi Siaip, be jokiu problemu galesiu uzsakyti.
! | Necituoti nuotraukų ! |
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34]
As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais?
Papildyta:
o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti
Papildyta:
o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti
[quote=Lawrute,2009 03 27, 10:59]
Papildyta:
[/quote]
Parduotuve Ukmerges gatveje, netoli KIA motors centro, berods ZANA vadinasi, ten visokie indai, serveteles , padeklai ir pan. tai as ten tarp ju ir maciau.
Papildyta:
[/quote]
Parduotuve Ukmerges gatveje, netoli KIA motors centro, berods ZANA vadinasi, ten visokie indai, serveteles , padeklai ir pan. tai as ten tarp ju ir maciau.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 14:14)
Linutuk, alia kaip fainai gavosi tie LO, kuriuos dekoravai savadarbiais štampukais !!!
aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ?
QUOTE(irmulia @ 2009 03 27, 14:21)
Linutuk, alia kaip fainai gavosi tie LO, kuriuos dekoravai savadarbiais štampukais !!!
aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ?
nezinau , gali buti, kad jau paskutinius iskrapsciau is Lauramama aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ?