Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

O Lauramama, kaip aciu uz sita info!!! 4u.gif As jau seniai svaigau, kaip norejau tokiu "flamasteriu", kuriais paspalvinus galima isgauti efekta kaip vandeniniais dazais spalvinta... bigsmile.gif Reiks eit pasieskot, kur galiu surast visa sita geri... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 25 kovo 2009 - 10:25
Aš tai su paprastai flomasteriais paspalvinu kai reikia, bet va ir kokybiškų neatsisakyčiau bigsmile.gif

lendu ir aš pasiaiškint

Ir dar klausimą turiu.
Gal kas nors matėt štampukų su gandrais???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 10:37)
Aš tai su paprastai flomasteriais paspalvinu kai reikia

O kaip piešt su akvareliniais pieštukais g.gif : nupiešt ir tada sušlapint kokiu teptuku unsure.gif ?

QUOTE(relija @ 2009 03 25, 10:37)

vaikiškas kad ir dekovitoj yra, 4 lt. ir tavo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 11:37)
Ir dar klausimą turiu.

http://www.krittersi...tork/rhk484.htm
Pavieniu stampuku tik kelis maciau, baby rinkiniuose jie buna. O tau didelio reikia? As kazkoki turiu rinkiny vienam, bet nepamentam kokia ten jo isvaizda unsure.gif
Tau vaikisko ar realistinio reikia?
Atsakyti
Labiau realistinio....na, vaikiškas nebent koks mielas irgi, bet be vaiko snape tai būtinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kokias gražiais galykiukais užsiimat thumbup.gif
Lauramama, ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Lauksiu jau gatavų darbelių clap.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 24, 22:15)
tipo per teliką reportažą žiūrėjai  cool.gif  nekenčiu  beee.gif
O kada pas mus per tv rodys didžiųjų firmų atstoves, kurios pasakos apie naujoves???

Eisiu geriau miegot ir susapnuosiu kokį naują aparatą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne neper telika per "youtube" biggrin.gif nors yra pas mus kanalas kur tik craftus rodo ir tuopaciu parduoda..tai ten daznai tokius dalykus rodo..bet as kazkaip neziuriu, nes ten daznaio atvirutes daro..

QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 23:01)

Papildyta:
Radau aprasyma,kuris man i visus klausimu atsake  thumbup.gif
Gal dar kam aktualu:

aciu uz tokia gera info thumbup.gif

QUOTE(relija @ 2009 03 25, 09:37)

Ir dar klausimą turiu.

as stai ka radau
user posted image

Atsakyti
Josephin, kai įmeti kažką į aptariamą temą, iškart ir nuorodą duok mirksiukas.gif
Bo paskui aš su savo "sparčiuoju" inetu galiu pražilt beieškodama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 25 kovo 2009 - 16:04
Lauramama: kada galėsi parodyti savo LO...be galo man smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 25, 16:52)
Lauramama: kada galėsi parodyti savo LO...be galo man smalsu 4u.gif

Kai padirbesiu nuo sirdies sau artimam zmogui mirksiukas.gif Dabar net konkurse nedalyvausiu, turesiu padaryti iki balandzio 12 net 3LO, jei kak bus idomu juos pamatyti imesiu nuorodele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 14:40)
Josephin, kai įmeti kažką į aptariamą temą, iškart ir nuorodą duok  mirksiukas.gif
Bo paskui aš su savo "sparčiuoju" inetu galiu pražilt beieškodama  lotuliukas.gif

klausau pioneer.gif
http://www_blockhead...blockheads.html
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 25, 10:47)
O kaip piešt su akvareliniais pieštukais  g.gif : nupiešt ir tada sušlapint kokiu teptuku unsure.gif ?

aš bent jau taip darau. Ir aišku svarbu kaip pieši. Iš linijos jei liet bandysi, bus vienaip, jei paštrichuosi kokį plotelį - jau kitaip pasilies... bandyt reikia biggrin.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 17:08)
jei kak bus idomu juos pamatyti imesiu nuorodele  mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 03 25, 18:10)
klausau  pioneer.gif

O, liuks, lekiu žiūrėt.
Atsakyti