Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 14:35)
Sveikos mergytes..ziuriu cia prizu fondas kazkox yra..kaip idomiai bigsmile.gif
prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau:
man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super thumbup.gif
aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt..
biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo doh.gif
o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super thumbup.gif , kas man labiausiai ir patinka..bandziau ir "vellum" tai liux, ejo kaip per sviesta.. zodziu..as labai patenkinta..labai patinka, kad dar ir zodziu yra kortelese..tai jau panaudojau rolleyes.gif
tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau unsure.gif tai va..daugiau nezinau ka papasakot..bet girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u mirksiukas.gif
as galvoju apie jo isigyjima, rankioju taip sakant pliusiukus ir minusiukus ax.gif , tai labai domina, o kaip raides ? ar gerai iskerta?
Atsakyti
Aciu, Josephin, kad aprasei SLICE trukumus ir pliusu. Nes galvojau ateity,jei dirbsiu su zmonem, butinai ji isigyt, kad nereiktu nesiotis savo silueto ir PC, bet matau,kad vargo labai daug su tais klijavimais popieruko, tad gal teks del jo apsigalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 14:35)
girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u mirksiukas.gif

g.gif Kaži kaip ir su kuo ? Įdomu bus pamatyt kaip ten embosinimą padarys...
Aš jau kaip ir sočiai kol kas turiu aparatų, bet apie embosinimą dar planuoju galvoti... Kol sugalvosiu, dr ir naujų gal atsiras biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 24, 17:51)
as galvoju apie jo isigyjima, rankioju taip sakant pliusiukus ir minusiukus ax.gif , tai labai domina, o kaip raides ? ar gerai iskerta?

labai gerai..bent as istikruju neturiu nusiskundimu ir visus paraitymus puikiai pjauna..visi aparatai turi kokiu nors minusiuku..negali but idealus..vistik sitas ir nera pats barangiauias..sakyciau vienas is pigesniu.. ax.gif tad negali varyt dievo i medi mirksiukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 19:46)
Aciu, Josephin, kad aprasei SLICE trukumus ir pliusu. Nes galvojau ateity,jei dirbsiu su zmonem, butinai ji isigyt, kad nereiktu nesiotis savo silueto ir PC, bet matau,kad vargo labai daug su tais klijavimais popieruko, tad gal teks del jo apsigalvoti  g.gif

niu siaip gal netaip supratai..nera ten jokio vargo..tik kol supratau, kad tiem klijam reikia biski pradziut, negalima det ant slapiu, nes tada rimtai prikimba..o kai jie pradziuva, gali det lapa ir jis puikiai nusiima..be jokiu zymiu..o del to pasisiausimo..tai kai daug pjaustai..tas kliju sluoksnis paprasciausiai pasisiausia nuo peiliuko ir nebetaip prikimba gerai..tad reikia nuplauti, bet menkas vargas tikrai..
gali siaip ir be kliju pjaut tokias paprastas figuras, nes tie klijai laiko popieriu savo vietoj kol peiliukas brezia..

QUOTE(relija @ 2009 03 24, 20:19)
g.gif Kaži kaip ir su kuo ? Įdomu bus pamatyt kaip ten embosinimą padarys...
Aš jau kaip ir sočiai kol kas turiu aparatų, bet apie embosinimą dar planuoju galvoti... Kol sugalvosiu, dr ir naujų gal atsiras  biggrin.gif

niu as isivaizduoju, kad gal vietoj peiliuko tvirtinsis kox tai kitas antgalis..ar pan..bet kai ziurejau CHA reportaza apie makink memories naujienas tai atstove uzsimine apie tai cool.gif
Atsakyti
Man siluetas neturi isvis jokiu minusu, nu nebent tai,kad nekerta 30.5x30.5, bet cia jau ispindejimas butu blush2.gif
O dabar SOS, labai rimtai noriu paklausti. Labai noriu pabandyti tapyti su rasalu ir spec teptuku,kuris turi savyje vandens. Bet kai nustampuoju ka nors ir pradeu tapyti, man lieja nustampuoto paveiklsiuko kontura. Ar cia turi buti specialus popierius, ar rasalas kuris taip isdziuna,kad ji veikiant vandeniu - neiisilieja. O gal embosinti su gun'u, kad tureciau nejudinama kontura ir galeciau terliotis su spalvom ant jo g.gif
Skarpuke, padek!!!
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 15:20)
Man siluetas neturi isvis jokiu minusu, nu nebent tai,kad nekerta 30.5x30.5, bet cia jau ispindejimas butu  blush2.gif
O dabar SOS, labai rimtai noriu paklausti. Labai noriu pabandyti tapyti su rasalu ir spec teptuku,kuris turi savyje vandens. Bet kai nustampuoju ka nors ir pradeu tapyti, man lieja nustampuoto paveiklsiuko kontura. Ar cia turi buti specialus popierius, ar rasalas kuris taip isdziuna,kad ji veikiant vandeniu - neiisilieja. O gal embosinti su gun'u, kad tureciau nejudinama kontura ir galeciau terliotis su spalvom ant jo  g.gif
Skarpuke, padek!!!

*** Rimtai atsakau tada tongue.gif , jei embosinsi, tada nesusilies kontūras.

Kokį rašalą naudoji dye ar pigment ar chalk ink? jei dye tai jis vandeninis ir liesis nesvarbu ant kokio storio popieriaus štampuosi. O pigment...nžn...atrodo irgi lietūsi.
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 22:12)
niu as isivaizduoju, kad gal vietoj peiliuko tvirtinsis kox tai kitas antgalis..ar pan..bet kai ziurejau CHA reportaza apie makink memories naujienas tai atstove uzsimine apie tai cool.gif

tipo per teliką reportažą žiūrėjai cool.gif nekenčiu beee.gif
O kada pas mus per tv rodys didžiųjų firmų atstoves, kurios pasakos apie naujoves???

Eisiu geriau miegot ir susapnuosiu kokį naują aparatą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 23:29)
*** Rimtai atsakau tada  tongue.gif , jei embosinsi, tada nesusilies kontūras.

Kokį rašalą naudoji dye ar pigment ar chalk ink? jei dye tai jis vandeninis ir liesis nesvarbu ant kokio storio popieriaus štampuosi. O pigment...nžn...atrodo irgi lietūsi.

Naudojau pigmentini, liejasi siaubingai. O kai isembosinu kontura,tai man toks gana storokas jis gaunasi, nors milteliai labai smulkus g.gif Kazkuriam blog'e lyg ir maciau,kad naudoja versafine rasala. Einu pasiziureti kokiu pagrindu jie,nes neturiu tokios firmos, turiu tik versamark klijukus embosinimui.

Papildyta:
Radau aprasyma,kuris man i visus klausimu atsake thumbup.gif
Gal dar kam aktualu:
Versafine rasalai (pigmentinis) - Looking for an ink to give you extremely fine detail? An ink that you are able to watercolor or marker over and it won't bleed? Then look no further! This natural oil-based pigment ink dries instantly on matte cardstock. You won't believe it till you see it. Available in 10 colors, no inkers needed. Inkpad lasts 3-5 times longer than regular inks.
Atsakyti
įmesk nuorodą, kad apžiūrėt tuos rašalus. Gi pasizosint reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 01:03)
įmesk nuorodą, kad apžiūrėt tuos rašalus. Gi pasizosint reikia  lotuliukas.gif

http://www.tsukineko...=...t_list&c=18
cia visi ju rasalai ir aprasymai thumbup.gif Jau issirinkau ebay, nusipirkt, nes parsisiunciau vandens pagrindu tuos markerius ir labai noriu pradet piesti, bet kad pysh gavosi su maniskiais rasalais, labai lieja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 25 kovo 2009 - 00:09
Ką jūs čia taip piešiat visos g.gif
Anuka parodykit, o tai smalsumas neduoda ramiai gyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 25, 10:33)
Ką jūs čia taip piešiat visos  g.gif
Anuka parodykit, o tai smalsumas neduoda ramiai gyvent  mirksiukas.gif

As labai uzsimaniau paspalvinti stampuotus pavirsius, bet tai, kad negaliu parodyti, nes labai liejasi ir juodas rasalas tepa pavirsius.
CIA,kad butu aiskiau apie ka snekam, radau pirma pasitaikiusi pavyzdi
O dirbu su tokiom priemonem:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 kovo 2009 - 10:08