relija: per viena SB-turgu kai kurios merginos susimete fondui, tai pripirkau visa maisiuka tokiu niekuciu uz ta suma, (o persiuntimui ...is kisenes)
Aha, viskas aišku... Tai jei ką, aš mielai susimesčiau dar, kad ir siuntimas nebūtų nuostolingas Geriausia jei dar kokį sb turgų padarytum, tada tikrai, manau, visos panos užmestų viršaus dovanų fondui Gerai čia sugalvojau?
Relija, aš už šią idėją
Tu su šiuo klausimu, mane aplenkei
Apie pačias dovanėles jau žinojau, o tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė
Tu su šiuo klausimu, mane aplenkei
Apie pačias dovanėles jau žinojau, o tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 23, 11:49)
tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė
pritariu. manau, kad reikėtų dar susimesti, kad siuntimas nebūtų nuostolingas.
as manau, kad visom prasmem pigiau butu prizini fonda laikyti lietuvoje todel siulyciau daugiau scrapukes nekankint su persiuntimais is savos kisenes ir organizuotis kazka vietoj
nežinau... O aš, manau, kad tai kuri laimi konkursą yra smagu gauti dovanėlę iš Scrapukės....
Bet tegu sprendžia ji
Bet tegu sprendžia ji
Aš tai sutinku su tuo, kad smagu yra gauti dovanėlę iš Scrapukės, bet problema ta, kad Scrapukė už pašto išlaidas moka iš savo kišenės.
QUOTE(aasta @ 2009 03 23, 14:59)
Aš tai sutinku su tuo, kad smagu yra gauti dovanėlę iš Scrapukės, bet problema ta, kad Scrapukė už pašto išlaidas moka iš savo kišenės.
Mes kazkada sia tema berods diskutavom ir kiek pamenu, scrapuke prase neatimti is jos sito malonumo. Nebent per metus kazkad pasikeite, gal zmogus pavargo ir pan. O kodel nepasiliko siuntimo islaidoms pinigeliu? Reikia tada sumesti vel
man irgi atrodo, kad galima butu organizuotis vietoj
QUOTE(lauramama @ 2009 03 23, 15:10)
Mes kazkada sia tema berods diskutavom ir kiek pamenu, scrapuke prase neatimti is jos sito malonumo. Nebent per metus kazkad pasikeite, gal zmogus pavargo ir pan. O kodel nepasiliko siuntimo islaidoms pinigeliu? Reikia tada sumesti vel
Aš tau visiškai pritariu. Jeigu Scrapukei tai nesukelia rūpesčių, manau mes turėtumėm tik dasimesti pinigėlių ir tiek.
Nieko dar nesusimeskite...persiuntimui čia tik keli baksai į mėnesį--dėl tokios sumos nesubankrotuosit manęs
Kada baigsis visi prizai, tada atnaujinsim šią temą
Kada baigsis visi prizai, tada atnaujinsim šią temą
Sveikos mergytes..ziuriu cia prizu fondas kazkox yra..kaip idomiai
prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau:
man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super
aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt..
biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo
o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super , kas man labiausiai ir patinka..bandziau ir "vellum" tai liux, ejo kaip per sviesta.. zodziu..as labai patenkinta..labai patinka, kad dar ir zodziu yra kortelese..tai jau panaudojau
tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau tai va..daugiau nezinau ka papasakot..bet girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u
prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau:
man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super
aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt..
biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo
o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super , kas man labiausiai ir patinka..bandziau ir "vellum" tai liux, ejo kaip per sviesta.. zodziu..as labai patenkinta..labai patinka, kad dar ir zodziu yra kortelese..tai jau panaudojau
tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau tai va..daugiau nezinau ka papasakot..bet girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u