Truputeli ne i tema... Skaiciau scrapmanijoj apie purskiamu dazu pasigaminima patiems. Parasyta, kad reikia Perfect Pearl pudros, akriliniu dazu... Ar iseitu tie dazai be tos pudros? Ir ar vietoj akriliniu dazu galima naudoti guasa?
QUOTE(Ignac @ 2010 10 23, 12:10)
Truputeli ne i tema... Skaiciau scrapmanijoj apie purskiamu dazu pasigaminima patiems. Parasyta, kad reikia Perfect Pearl pudros, akriliniu dazu... Ar iseitu tie dazai be tos pudros? Ir ar vietoj akriliniu dazu galima naudoti guasa?
Taip ir taip iseis ir be 'perfect pearls', bet ta pudra duoda toki zavu perlamutrini blizgesi kuris yra budingas firminiam "Glimmer Mist" purskiamiem dazam.
Tinka netgi ir akvareles atskiesti dazai, neabejoju ir kad guasas tiks, tik cia reikia gerokai eksperimentuoti. Patariu kad per daug neatskiesti dazu...atsimink kuo daugiau purski pagrinda, tuo labiau jis raitysis. Man sekme pasiekiama naudojant stora akvareles popieriu, o paprasta skrebui prirtaikyta 'cardstock' vienspalvi, man ziauriai raito nuo dregmes.
Geriausia mokytoja yra patirtis--pamegink paciam bus aisku. As sudirbau du cardstock lapus, bet trecia, JAV skrebo spauda spausdina sekanti menesi dabar zinau ka daryt kad neraitytu
Dekui. Reiks tikrai bandyt ir bandyt ir bandyt... Noriu , kad ant lapo butu pereinancios spalvos.
P.S. Girdejau, kad dar i savadarbius purskiamus dazus ipila plauku lako. O kodel?
P.S. Girdejau, kad dar i savadarbius purskiamus dazus ipila plauku lako. O kodel?
QUOTE(Ignac @ 2010 10 24, 04:46)
Dekui. Reiks tikrai bandyt ir bandyt ir bandyt... Noriu , kad ant lapo butu pereinancios spalvos.
nepatariu...plauku lakas turi kenksmingu medziagu, rugsciu kurios kenkia nuotraukoms. Speju kad tas plauku lakas atsoja dailininku "acrylic sealant" (toki). Kokia prasme laka naudoti skrebui? Jokios...Nebent jei naudoji kokia biria kalkes pudra ar taip ka kas nusitrina. Purskiami dazai nenusitrins o susigers i popieriu
sos
Priminkit, koks yra geras cardstock svoris? Ar 65lb svorio normalaus storio bus?
Priminkit, koks yra geras cardstock svoris? Ar 65lb svorio normalaus storio bus?
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 05, 07:24)
sos
Spec. nuejau i savo SB kambai patikrinti, bet nelengvai radau popieriaus pakuote kad butu uzrasyta svoris. Atradau 65lb.... tokio turiu visa pakuote bet jie "liesi". Naudoju nuotrauku paspartukam, arba pagrindui ant kurio klijuoju plonesnius rastuotus popierius. Bazzill cardstock yra storesne uz 65lb. bet nepasitikslinau ant kiek.
Vz, tiktu 65, bet ribotai, ir priklauso kam naudoji Jeigu zadi naudoti kokia glimmer mist purskiamus dazus, tai nepatarciau nieko ploniau uz 300lb akvareles popieriu.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 15:13)
Spec. nuejau i savo SB kambai patikrinti, bet nelengvai radau popieriaus pakuote kad butu uzrasyta svoris. Atradau 65lb.... tokio turiu visa pakuote bet jie "liesi". Naudoju nuotrauku paspartukam, arba pagrindui ant kurio klijuoju plonesnius rastuotus popierius. Bazzill cardstock yra storesne uz 65lb. bet nepasitikslinau ant kiek.
Aciu labai uz info
Is tiesu tai manau tiks ir 65lb tada, nes cia ziuriu kaip tik nedidelio formato popieriu, kuri klijuociau ant storesnio pagrindo. O su glimmer mistu tai dar neismokau zaisti (net ir neturiu jo), tai cia bedos nebutu Bet turesiu omeny, kad 65lb ne pats storiausias...
O gal gyvai teko paciupineti October Afternoon popieriukus?
O gal gyvai teko paciupineti October Afternoon popieriukus?
ne tik paciupineti teko, bet nemazai ju kolekciju turiu
Labai labai l.l man jie: storas popierius, bet tave nervins kad abipusis, t.y. skirtingas rastas.
Man ypac tie naujesni vintage leidiniai --pasakiski tiesiog. Ypac patinka:
SeaSide
Thrift Shop
School House
Report Card
Fly a Kite
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 16:37)
ne tik paciupineti teko, bet nemazai ju kolekciju turiu
Labai labai l.l man jie: storas popierius, bet tave nervins kad abipusis, t.y. skirtingas rastas.
SeaSide
Thrift Shop
School House
Report Card
Fly a Kite
SeaSide
Thrift Shop
School House
Report Card
Fly a Kite
va butent apie tuos rinkinius ir sukas mano mintys bet pameginimui norejau maza formata paimti, tai ten ir radau, kad 65lb
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 05, 10:12)
va butent apie tuos rinkinius ir sukas mano mintys bet pameginimui norejau maza formata paimti, tai ten ir radau, kad 65lb
tai ten 8x8" formatas? man dar neteko matyti. Archiver's (kur pirkau tai turi tik 12x12" atskirai po lapa ir visa kolekcija rinkiny (su tais lipdukais ir kortelem). Bet manau kad 65lb. bus tas pats nepaisant formato. O tu si rastuota popieriu naudotum kaip pagrinda ar klijuotum dar ant cardstock?
Zn, man taip patinka sio vintazinio stiliaus October Afternoon rastai, kad pirkciau nors ir butu ploniausias popieriukas Jei sakai kad 65lb, tai Basic Grey palyginus su October Afternoon tokio pacio storio. Gal pades apsisprest?
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 05, 19:12)
O kur tu juos pirkti žadi?
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 19:45)
tai ten 8x8" formatas? man dar neteko matyti. Archiver's (kur pirkau tai turi tik 12x12" atskirai po lapa ir visa kolekcija rinkiny (su tais lipdukais ir kortelem). Bet manau kad 65lb. bus tas pats nepaisant formato. O tu si rastuota popieriu naudotum kaip pagrinda ar klijuotum dar ant cardstock?
Zn, man taip patinka sio vintazinio stiliaus October Afternoon rastai, kad pirkciau nors ir butu ploniausias popieriukas Jei sakai kad 65lb, tai Basic Grey palyginus su October Afternoon tokio pacio storio. Gal pades apsisprest?
As ji dar ant cardstock vis tiek klijuociau. O jeigu tokio storio kaip BG, tai tada viskas aisku - jamu juos Man labai patrauklus pasirode tas 8x8" formatas, ypac, kai man dazniausiai ir patinka smulkesni rastai.
Aciu, tikrai padejai apsispresti
Papildyta:
QUOTE(ddia @ 2010 11 05, 20:34)
O kur tu juos pirkti žadi?
As perku is craftie-charlie.co.uk.