Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(OJE @ 2010 10 16, 22:39)
bet jei pigi pjaustykle ir su keiciamais peiliukais- juos gan greitai reikes keisti  ax.gif
As va sitos klaidos nebedaryciau.

Nusprenžiau nepirkti visgi tos pjaustyklės ir aš- kol kas išsiverčiu su paprastais pjaustymo peiliukais ir žirklėmis smile.gif Jiegu atvirukai būtų mano darbas ar pan, tada investuočiau, bet kad per metus padarau jų tik keliasdešimt, daugiausia švenčių proga, tad nemanau, kad apsimoka apsikrauti priemonėmis, kurias ištrauksiu iš spintos keliskart per metus.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 17, 15:04)
Nusprenžiau nepirkti visgi tos pjaustyklės ir aš- kol kas išsiverčiu su paprastais pjaustymo peiliukais ir žirklėmis smile.gif Jiegu atvirukai būtų mano darbas ar pan, tada investuočiau, bet kad per metus padarau jų tik keliasdešimt, daugiausia švenčių proga, tad nemanau, kad apsimoka apsikrauti priemonėmis, kurias ištrauksiu iš spintos keliskart per metus.

bet jei turesi gera prietaisa- tai tada gali atsirasti n0ras gaminti ir kitiems mirksiukas.gif juk ne visi turiu noro ir gysleles tam ax.gif
koks prietaisas geriausiai ispjausto lapo 30x30 viduryje kas pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 10 17, 17:13)
bet jei turesi gera prietaisa- tai tada gali atsirasti n0ras gaminti ir kitiems  mirksiukas.gif juk ne visi turiu noro ir gysleles tam  ax.gif
koks prietaisas geriausiai ispjausto lapo 30x30 viduryje kas pasakys  ax.gif

Na, gal kada nors ir pribręs mintis įsigyti tikrai geras ir kokybiškas priemones, tada iš tiesų turėtų atsirasti noras daugiau užsiiminėti su visu tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 10 17, 13:13)
bet jei turesi gera prietaisa- tai tada gali atsirasti n0ras gaminti ir kitiems  mirksiukas.gif juk ne visi turiu noro ir gysleles tam  ax.gif
koks prietaisas geriausiai ispjausto lapo 30x30 viduryje kas pasakys  ax.gif

oje o ka reikia ispjauti, apskritima? ar nori kazkokio kirtimo aparato.?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 10 17, 17:53)
oje o ka reikia ispjauti, apskritima? ar nori kazkokio kirtimo aparato.?

noriu lape daug apskritimu kokiu 3cm dydzio - ax.gif
Atsakyti
yra toks spec prietaisas apskritimams pjauti. ORBIS®Circle Cutter . pagooglink rasi kaip su juo dirbt.

Atsakyti
Turiu klausima: ar vietoj rub-onu paprastas tatuiruotes naudoti galima? Ar iseis, nenusitrins ir pan.? Prasau padekit. 4u.gif
Atsakyti
Ignai Nemanau kad tatuiruotės panašu į rub-on'us kadangi tai pritaikyta ant odos lipti (su vandeniu) o ne ant popieriaus sausai nusitrynti.

Gal ir kitom skrebukėm bus įdomi, vertinga info. Su Grafix Rub-ons 'transfer' popierium galima patiem pasigaminti rub-onus paprasčiausiai printeriu spausdinant ant šio spec. Grafix popieriaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 19 spalio 2010 - 14:52
as esu truputi skeptiska rub-on'ams, kiek esu pirkus, naudojus tai arba negerai nusitrina ir iplysta padengiant popieriu arba dideli ispaudima popieriuje palieka...kazkaip nesekmingai vis... ax.gif
Atsakyti
dar rubonus galima pasidaryt patiems be jokio spec popieriaus, tiesiog atspausdint rasaliniu printeriu ant pleveles 4u.gif bet as ko tais ju visai nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
turiu du krasto skylamusius laisvus. jei kam reikia prasom kreiptis smile.gif

http://www.scrapping...8...6&start=120
Atsakyti
Ir as turiu nemazai atliekamu dalykeliu CIA
Atsakyti