Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(vavka @ 2010 10 12, 15:07)
O man patinka siluetas, mes ji turim jau daugiau nei metus ir nenusiviliau smile.gif Pas mus yra vieta kompui ir spausdintuvui, tai ant spausdintuvo ir stovi siluetas, visada ijungat i tinkla, tai nereikia nei traukti nei slepti smile.gif
Formu labai daug ir is ju pirkti, ir gali koki paveiksliuka is ineto parsiusti (niu ne visi tinka, bet jei reikia galima rasti) ir paciam nupiesti. Su raidynais irgi problemu nera, kiek turi kompe sriftu, tiek gali ir iskirsti smile.gif Dabar jau net atsirado MAC'ui programine iranga, tai galiu ir prie laptopo jungti smile.gif
Yra minusu, zinoma - lapas tinka A4 formato, nepjausto storo kartono, bet manau kad daugelis aparatu turi pliusu ir minusu ir aisku tai skonio reikalas smile.gif

* zinau mirksiukas.gif maciau reklama, bet...nesugunde mane pirkti visvien schmoll.gif
Visos mes turime skirtingus poreikius, todel labai man sudetinga ka patarti kada gaunu az konsultacijai "koki kirtimo aparaciuka man pirkti" ax.gif
Kitavertus yra thumbup.gif kad yra toks pasirinkimas tarp tu kirtimo aparaciuku kad atitiktu kiekvienos skirtingus poreikius.
* drinks_cheers.gif tai didziausias Silueto pliusas, bet ax.gif yra didelis bet blush2.gif pastebejau kad visos skrebukes kurios turi Silueta, visvien perka tuos Chipboard/kartoninius raidynus kaip American Crafts thickers. Isvada, kad nors gali iskirsti bent koki Word srifta, tai atrodys l.l ploksciai pavadinimui. Pavadinimas daug dailiau ziurisi kada yra 3D.
Su tokiais kaip Sizzix plokstelem kurios kerta ir kartona, as galiu pati pasigaminti tuos chipboard raidynus: iskerti chipboard + rastuota ar cardstock popieri kuri ant virsaus priklijuoji, ir voila...custom chipboard raidynas....Siluetas ar koks Slice'as to nepajegia mirksiukas.gif
P.S....Zmogiuk: as su tom naujom Tim Holtz/Sizzix geliu kirtimo forma bandziau kirsti ta pati veltini netgi bigsmile.gif iskirto! jeeeeeeeee thumbup.gif

Jau neuzilgo gausiu ta lagamina Tim Holtz kirtimo aparata...gal jei ka domins, pristatysiu boge, bet g.gif youtube pilna tu demo...nz ar verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 13 spalio 2010 - 18:16
Ką manot apie šitą? http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
Irma, gal galėtum padėt smile.gif perkant sizzix pvz šitą: http://www.sizzix.com/product/1711, kiek suprantu reikia dar formų nusipirkt. tam, kad galėtum kažką daryt?
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 10 13, 17:59)
Zmogiuke, o tu jį į lt siunteisi? kiek tau kainavo? siuntimas, mokesčiai ir iš kur siunteis?

Is tiesu tai as ji gavau dovanu nuo MB smile.gif Jis, sake is JAV pirko, nes uztiko su gera nuolaida. Tai su viskuo isejo virs 200$ + aisku, muitas.
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 10 13, 15:01)
Irma, gal galėtum padėt smile.gif perkant sizzix pvz šitą: http://www.sizzix.com/product/1711, kiek suprantu reikia dar formų nusipirkt. tam, kad galėtum kažką daryt?

Sis aparaciukas ima bent kokios firmos kirtimo formas: Sizzix, naujus Alterations by Tim Holtz/Sizzix, Spellbinders nestabilities, Quickutz, ir t.t

Skaitosi kad galingiausias, kaip sakoma "Industrial strength parts"...daznam vartojimui. Pagrinde del ko man patinka toki aparatai vietoj elektroniniu, tai kad elektroniniai gali uzstrigti, suluzti...kur tada taisyti? Nu bet niekam dar nesugedo ju Siluetas LT...to kokybe irgi gera.

Bet...jei nori kad sis aparatas kirstu plona metala, plastika, audini, kartona/chipboard tada kirtimo plokstele turi buti ta didesne [B]Sizzix 'Bigz' rusies...Bigz formos yra su ta plieno britva "steel rule die" viduj. Toki kaip spellbinders ar quickutz kirtimo formeles nepajegs prakirsti pro kartona.

Geriausias akcijas sumedzioti yra eBay...palaipsniui imanoma prisirinkti tu paildomu kirtimo ploksteliu 4u.gif bet taip, kad ka kirstu reikia atskirai nusipirkti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 13 spalio 2010 - 23:09
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 13, 19:08)
*
Visos mes turime skirtingus poreikius, todel labai man sudetinga ka patarti kada gaunu az konsultacijai "koki kirtimo aparaciuka man pirkti" ax.gif

Skrebuke Irma, visiskai su tavim sutinku, visos mes skirtingos ir turim skirtingiu poreikiu 4u.gif

O del Silueto sriftu.. taip, kartona jis neispjaus - faktas smile.gif ir kai labai plonas popierius ir smulkus sriftas (ir peiliukas senas) nevisada graziai ispjausto smile.gif sutinku! ir sriftas ne visas tinka biggrin.gif

Bet silueta rinkausi su vyru, jis sake kad nepirks to kuris neprisijungia prie kompo biggrin.gif ir isrinko man is visu pasiulytu silueta smile.gif pats jo naudojasi ir patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! Prisipazinsiu visos temos neperskaiciau, nes labai akys nuvargsta skaityti kompiutery. Turiu viena klausima. Tikiuosi apie tai neraset. Gal kas turit "Glossy Accents" mediuma? Noreciau isigyti, bet nezinau ar verta. Dar yra "Crackle Accents". Nezinau ka daryt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2010 10 15, 13:27)
Sveiki! Prisipazinsiu visos temos neperskaiciau, nes labai akys nuvargsta skaityti kompiutery. Turiu viena klausima. Tikiuosi apie tai neraset. Gal kas turit "Glossy Accents" mediuma? Noreciau isigyti, bet nezinau ar verta. Dar yra "Crackle Accents". Nezinau ka daryt.  blush2.gif

nzn ka su tokiais reikia daryt, ar nzn ar verta pirkti?? smile.gif
geriausias video yra Glossy Accents ir Rock Candy mediumo gamintojo--pacio Tim Holtz'o. Verta demesio tikrai thumbup.gif ... cia video
Atsakyti

Nezinau ar verta pirkti. smile.gif Dabar zinau... Manau, kad tikrai verta. Dekui labai uz video. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 10, 22:38)
Pamegink VCUP'e 5ame aukste yra tokia parduotuve Geros akys, tai ten visokiu skylamusiu yra. Bet nepazadu, kad pigiau... Dar is "gyvu" parduotuviu gali aplankyt Senas Naujas Svitrigailos gatveje, arba ArtManija. Kodel bijaisi el. parduotuviu? Spalvunamai.lt turi daug priemoniu skrebui.

Buvau šiandien VCUP'e, o jau kainų didumas doh.gif Pasirinkimas gana didelis, ypač siūlų, karoliukų, popieriaus, figūrinių skylamušių, tačiau kainos pašalina norą kažką įsigyti visa tai. Nusižiūrėjau tik pjaustyklę popieriui už 39lt ir karštų klijų pistoletą už 80 kažkiek lt, bet manau, kad jį galima būtų įsigyti žymiai pigiau, tik nežinau kur ieškoti- gal senukuose kokiuose? g.gif
El. parduotuvėse apsiperku, tačiau kai kuriuos dalykus norisi ir gyvai pačiupinėti, pasižiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 16, 18:40)
Buvau šiandien VCUP'e, o jau kainų didumas doh.gif Pasirinkimas gana didelis, ypač siūlų, karoliukų, popieriaus, figūrinių skylamušių, tačiau kainos pašalina norą kažką įsigyti visa tai. Nusižiūrėjau tik pjaustyklę popieriui už 39lt ir karštų klijų pistoletą už 80 kažkiek lt, bet manau, kad jį galima būtų įsigyti žymiai pigiau, tik nežinau kur ieškoti- gal senukuose kokiuose? g.gif
El. parduotuvėse apsiperku, tačiau kai kuriuos dalykus norisi ir gyvai pačiupinėti, pasižiūrėti ax.gif

bet jei pigi pjaustykle ir su keiciamais peiliukais- juos gan greitai reikes keisti ax.gif
As va sitos klaidos nebedaryciau.
O del dideliu prietaisu kolkas esu apsisprendus neisigyti jokio, man patinka visokie chipboardai ir uz tiek kiek kainuoja viena formele uztenka ir naujiems raidynams ir visokiems chipboardams bigsmile.gif Kolkas nera poreikio prisiristi prie vieno daikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 12, 14:52)
pagrinde del siu priezasciu as neinvestavau i Silueta rolleyes.gif Bet kiekviena sau 4u.gif

Suprantu apie ka tu Irma, bet gi visam 3D isradimui yra foam pads kurios gelbsti, (kempininiai lipdukai/klijai). As tik del to pirkau cricut, nes norejau naudoti visokio dydzio ir formos raides, man atrodydavo labai brangu £3-4 moketi uz ~20 raidziu...zinoma, cricut irgi kainuoja, bet kazkaip karta isleidi ir pamirsti wink.gif
Atsakyti