QUOTE(vavka @ 2010 10 12, 15:07)
O man patinka siluetas, mes ji turim jau daugiau nei metus ir nenusiviliau Pas mus yra vieta kompui ir spausdintuvui, tai ant spausdintuvo ir stovi siluetas, visada ijungat i tinkla, tai nereikia nei traukti nei slepti
Formu labai daug ir is ju pirkti, ir gali koki paveiksliuka is ineto parsiusti (niu ne visi tinka, bet jei reikia galima rasti) ir paciam nupiesti. Su raidynais irgi problemu nera, kiek turi kompe sriftu, tiek gali ir iskirsti Dabar jau net atsirado MAC'ui programine iranga, tai galiu ir prie laptopo jungti
Yra minusu, zinoma - lapas tinka A4 formato, nepjausto storo kartono, bet manau kad daugelis aparatu turi pliusu ir minusu ir aisku tai skonio reikalas
Formu labai daug ir is ju pirkti, ir gali koki paveiksliuka is ineto parsiusti (niu ne visi tinka, bet jei reikia galima rasti) ir paciam nupiesti. Su raidynais irgi problemu nera, kiek turi kompe sriftu, tiek gali ir iskirsti Dabar jau net atsirado MAC'ui programine iranga, tai galiu ir prie laptopo jungti
Yra minusu, zinoma - lapas tinka A4 formato, nepjausto storo kartono, bet manau kad daugelis aparatu turi pliusu ir minusu ir aisku tai skonio reikalas
* zinau maciau reklama, bet...nesugunde mane pirkti visvien
Visos mes turime skirtingus poreikius, todel labai man sudetinga ka patarti kada gaunu az konsultacijai "koki kirtimo aparaciuka man pirkti"
Kitavertus yra kad yra toks pasirinkimas tarp tu kirtimo aparaciuku kad atitiktu kiekvienos skirtingus poreikius.
* tai didziausias Silueto pliusas, bet yra didelis bet pastebejau kad visos skrebukes kurios turi Silueta, visvien perka tuos Chipboard/kartoninius raidynus kaip American Crafts thickers. Isvada, kad nors gali iskirsti bent koki Word srifta, tai atrodys l.l ploksciai pavadinimui. Pavadinimas daug dailiau ziurisi kada yra 3D.
Su tokiais kaip Sizzix plokstelem kurios kerta ir kartona, as galiu pati pasigaminti tuos chipboard raidynus: iskerti chipboard + rastuota ar cardstock popieri kuri ant virsaus priklijuoji, ir voila...custom chipboard raidynas....Siluetas ar koks Slice'as to nepajegia
P.S....Zmogiuk: as su tom naujom Tim Holtz/Sizzix geliu kirtimo forma bandziau kirsti ta pati veltini netgi iskirto! jeeeeeeeee
Jau neuzilgo gausiu ta lagamina Tim Holtz kirtimo aparata...gal jei ka domins, pristatysiu boge, bet youtube pilna tu demo...nz ar verta.