Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

aisku, kad reikia... kaip gali nereiket bigsmile.gif bet tenka susilaikyti kol kas doh.gif
Atsakyti
Žmogiuke
Čia mano Top būtiniausių skylamušių sąrašas:

1.) Border Punches
user posted image
Apron Lace border punch (Fiskars)
user posted image
Upper Crest border puch (Fiskars)
Toliau, ar gali man priminti kokį kirtimo aparačiuką turi?
Jei nori kirsti veltinį, kanvą, ploną plastiką tai vienintelis 'padaras kuris kerta tai tokie "steel rule" tipo "dies" kaip Sizzix Bigz arba nauji Tim Holtz Alterations/Sizzix didelės plokštelės.
Skylamušiai, bei kitos plonos kirtimo plokštelės nepajėgia iškirsti. teisybę pasakius skylamušiais man net nepavyksta iškirsti 'mulberry' rankų darbo popierių schmoll.gif

Dažniausiai vartojau Marvy Uchida firmos violetinius 'giga' skylamušius (scallop circle):
user posted image
Labai tinka padaryti tagiukus užrašam ar sugrupuoti detales ant tokių.
Betgi...jų svooooooooooooris kad garantuoju mano katė tikriausia mažiau sveria. Manau kad daug praktiškiau įsigyti tokius Spellbinders nestabilities: ypač man wub.gif tai ta 'label' forma tokia...
user posted image
realiai tie spellbinders taip atrodo pakuotėj:
user posted image
daug praktiškiau manau persiųsti tokius Spellbinders kadangi vienoj pakuotėj gauni įvairių, ir tai jie beveik nieko nesveria...kompaktiški mirksiukas.gif
P.S. Spellbinders Nestabilities telpa į visus aparačiukus: Cuttlebug, Sizzix Big Shot, Quickutz Revolution/Epic Six...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 11 spalio 2010 - 22:26
Ačiū Skrebuke Irma 4u.gif
Aš pati turiu Siluetą, bet dėl kokio vieno apskritimo aš tingiu jį traukti ir jungti. Plius, jis nepjauna nieko storiau už cardstock. Bet jei sakai, kad paprastas skylamušis neprakirstų irgi nieko daugiau, tai tada klausimas, ar man verta imti.
O deja, į "die" mašinas nelabai galiu investuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 12, 01:52)
Ačiū Skrebuke Irma  4u.gif
Aš pati turiu Siluetą, bet dėl kokio vieno apskritimo aš tingiu jį traukti ir jungti. Plius, jis nepjauna nieko storiau už cardstock. Bet jei sakai, kad paprastas skylamušis neprakirstų irgi nieko daugiau, tai tada klausimas, ar man verta imti.
O deja, į "die" mašinas nelabai galiu investuoti  ax.gif

pagrinde del siu priezasciu as neinvestavau i Silueta rolleyes.gif Bet kiekviena sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 12, 14:52)
pagrinde del siu priezasciu as neinvestavau i Silueta rolleyes.gif Bet kiekviena sau 4u.gif

aš irgi būčiau investavus į rimtesnį daiktą, bet LT tai per brangu smile.gif Jie baisiai sunkūs siųstis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 12 spalio 2010 - 14:57
man patinka krasto skylamusiai, siuo metu turiu tris kuriuos naudoju, noreciau dar bent pora tureti del ivairoves. Visai patiko EK succses firmos, gerai kerta.
Na kadangi turiu dabar ir slice ir cutllebug, tai pasirinkimas yra ka istraukt ir su kuo ispjaut.

beje spellbinders formeles man labai patinka, turiu kol kas tik viena rinkini, planuoju isigyt daugiau. Yra tokiu universaliu formu, kur tikrai nepabos ir daug kur tinka.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 12, 07:56)
aš irgi būčiau investavus į rimtesnį daiktą, bet LT tai per brangu smile.gif Jie baisiai sunkūs siųstis  doh.gif

jei as LT gyvenciau, investuociau i Sizzix Big Shot Pro. Juk siluetas ne popierius, ir nemenkesnis dezes svoris uz Sizzix, bet bent pajegumas ir galimybe iskirsti chipboard ir netgi plona metala deja tik Sizzix pajegia su tais Bigz plokstelem:super
Ir tai...kaip sakai, norint iskirsti keleta apskritimu ar kelias raides, nesinori ijungti ta Silueta tik del tokiu menkiu detaliu. Aisku subjektyvu, bet man Siluetas daugiau (-) negu (+).
turiu dabar ir slice ir cutllebug

Slice pas mane, salia namu vienam akciju centre parduoda uz 120USD su pradine kirtimo kortele. kzk kelias dienas labai galvoju ar noriu ar nenoriu bet nepirkau ax.gif Kada a Lua pas mane buvo ismeginom,...nepatiko man ten tepliotis su tuo kirtimo paduku, klijais ir,... kirtimo maximum matmenys riba lygtai 4 coliai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 12 spalio 2010 - 17:59
o man patinka. as kiekviena karta klijais neteplioju. uztenka tu kliju ne vienam kartui. Man patinka kad jis nedidelis, mobilus ir turi nemazai galimybiu. be to korteles neuzima tiek vietos kiek cutlebugo biggrin.gif tik vienas minusas gal, kad neembosina. Na ir nepigios korteles, bet kai ivertini kiek raidynu ir formu uz tai gauni, tai gal ir visai nieko. Bet nepamirskim pamineti, kad as tikrai jo nenaudoju kiekviena diena. smile.gif
Atsakyti
O man bunant LT minusas kirtimo masinu atrodo tas, kad visas tas kirtimo formeles reikia pirkti. Mes kazkada skaiciavom, tai vien raidynams labai daug pinigu tektu isleisti. Kitaip sakant, tai tokia ilgalaike investicija smile.gif Is karto daug neprisipirksi. Bet isivaizduoju, kad labai smagu tureti toki daikta smile.gif
Atsakyti
O man patinka siluetas, mes ji turim jau daugiau nei metus ir nenusiviliau smile.gif Pas mus yra vieta kompui ir spausdintuvui, tai ant spausdintuvo ir stovi siluetas, visada ijungat i tinkla, tai nereikia nei traukti nei slepti smile.gif
Formu labai daug ir is ju pirkti, ir gali koki paveiksliuka is ineto parsiusti (niu ne visi tinka, bet jei reikia galima rasti) ir paciam nupiesti. Su raidynais irgi problemu nera, kiek turi kompe sriftu, tiek gali ir iskirsti smile.gif Dabar jau net atsirado MAC'ui programine iranga, tai galiu ir prie laptopo jungti smile.gif
Yra minusu, zinoma - lapas tinka A4 formato, nepjausto storo kartono, bet manau kad daugelis aparatu turi pliusu ir minusu ir aisku tai skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
tai zinoma, kiekvienas aparatas savo funkcija atlieka, todel labai faina kai gali turet juos visus ir su visais priedais lotuliukas.gif ot isisvajojau. Ale va pnauja knyga apie organizing scrapbook. nu kambariai nerealus, pilni stalciai stampu, formu, korteliu, popieriu, juosteliu, isprotet galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 12, 10:52)
O deja, į "die" mašinas nelabai galiu investuoti  ax.gif

Zmogiuke, o tu jį į lt siunteisi? kiek tau kainavo? siuntimas, mokesčiai ir iš kur siunteis?
Atsakyti