Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

O aš pasimečiau, nes nebeišsirenku tarp šio http://www.craftsupe...567/p10085.aspx ir šio http://www.craftsupe...1413/p4378.aspx
***** kaina tokia pati. Na cuttlebug'as mažesnis pasidaro. Sizzix sulaukęs geresnių atsiliepimų. ot dilema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 28, 19:23)
user posted image
Reikia nuomonės. Ar verta pirkti tokį daikčiuką

sveika, as nusipirkau toki panasu pries kelias dienas smile.gif mano yra giljotina, ir vietoj giljotinos pasikeicia tas slenkamas peiliukas. kol kas esu labai patenkinta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, kur Vilniuje apart mylidos dar yra didelis popieriaus pasirinkimas? g.gif
buvau nuvažiavus į mylidą, ieškau popieriaus albumui, o ten tik tokios arba labai jau tamsios arba "sintetinės"/"rėkiančios" spalvos doh.gif taigi nieko nepešus ir išėjau...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 09 30, 18:36)
merginos, kur Vilniuje apart mylidos dar yra didelis popieriaus pasirinkimas?  g.gif 
buvau nuvažiavus į mylidą, ieškau popieriaus albumui, o ten tik tokios arba labai jau tamsios arba "sintetinės"/"rėkiančios" spalvos  doh.gif  taigi nieko nepešus ir išėjau...

Šiaip "Mylidoje" yra didžiausias popieriaus pasirinkimas mirksiukas.gif Bandyk į kokią Meno mūzą užeiti ar pas dailinkinkus ( "Dailininkų reikmenys" Jogailos g. ant kampo)
Atsakyti
Leja, jau yra Stickles palyginimas - Distress ir iprastu. Prasom uzsukti CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 05 spalio 2010 - 23:23
Laba diena 4u.gif

norėjau paklaust ar įmanoma Lietuvoje kurnors nusipirkt tokio popieriaus? VA
Gal žinot koks lietuviškas jo pavadinimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dramblionė @ 2010 10 06, 09:38)
Laba diena  4u.gif
norėjau paklaust ar įmanoma Lietuvoje kurnors nusipirkt tokio popieriaus? VA
Gal žinot koks lietuviškas jo pavadinimas?  blush2.gif

mes lietuviskai ji vadiname ryziniu popieriumi smile.gif jo yra pirkti rankdarbiu ir kai kuriose kanceliarinese parduotuvese wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 10 06, 15:48)
mes lietuviskai ji vadiname ryziniu popieriumi smile.gif jo yra pirkti rankdarbiu ir kai kuriose kanceliarinese parduotuvese wink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal visgi atsiras kuri nors, žinanti, kur Vilniuje galima įsigyti figūrinių skylamušių (eglučių, angeliukų ar pan)? Skrebink.lt dauguma kainuoja apie 15lt, kitur dar brangiau, gal kuri žino gerą vietelę, kur pigiau yra bent keliais litais? Viena forumietė rekomendavo Doloviją, tačiau man iki ten sunkoka nusigauti...
Domina ir kitos scrapbookingo priemonės, kurias galima įsigyti Vilniaus parduotuvėse (ne internetu). Ketinu tuo užsiimti, tačiau visų pirma noriu apsirūpinti priemonėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 10, 20:27)
Gal visgi atsiras kuri nors, žinanti, kur Vilniuje galima įsigyti figūrinių skylamušių

Pamegink VCUP'e 5ame aukste yra tokia parduotuve Geros akys, tai ten visokiu skylamusiu yra. Bet nepazadu, kad pigiau... Dar is "gyvu" parduotuviu gali aplankyt Senas Naujas Svitrigailos gatveje, arba ArtManija. Kodel bijaisi el. parduotuviu? Spalvunamai.lt turi daug priemoniu skrebui.

Atsakyti
Kreipiuosi į tas/tuos, kurie naudoja punch'us.
Galvoju, kad reikėtų įsigyti apvalų ir banguotais pakraščiais (scallop) skylamušį, bet va klausimas, kokio skersmens. Kas turit, gal galite pasidalinti patirtim, kokio dydžio yra labiausiai mėgstami, dažniausiai naudojami?
Ir dar - ar per ploną veltinį jie perkirstų?
Atsakyti
http://www.scrapping...8...6&start=110

gal kam reikia? smile.gif
Atsakyti